Niste jocuri de caca..o. Dupa cum spunea un user american, jocuri foarte misto...din pacate nu se merita sa le downloadam macar..
Printable View
Niste jocuri de caca..o. Dupa cum spunea un user american, jocuri foarte misto...din pacate nu se merita sa le downloadam macar..
http://marketplace.xbox.com/ar-DZ/Pr...5-d80241560901
gratis cu cont de Algeria
O bataie de joc si cu jocurile astea free with gold. De cand au bagat promotia asta in vara nici nu m-am obosit sa downloadez ceva.
Mie de Games with Gold mi-au placut Fable 3, Crackdown si cam atat. Jocuri mai bune am luat cand au fost bugurile acelea.
Eu ma bucur ca am reusit sa-mi iau AC 2 :)
Iron Brigade - Xbox.com
gratis cu gold
tricou "day one 2013"
Day One 2013 Shirt - Xbox.com
In decembrie sunt oferite gratuit Gears of War si Shoot Many Robots pentru membrii Xbox Live Gold: Xbox Live's Major Nelson � Xbox Live Gold Members get “Gears of War” and “Shoot Many Robots” Free in December :
Pt. userii cu contul pe Germania va fi gratis HALO : WARS ! Sincer nu-mi dau seama care e mai avantajos, Gears sau Halo. WTF, de fapt nu mai conteaza, sunt jocuri destul de ieftine oferite pentru membrii Gold...
Macar Halo Wars nu l-am jucat, iar jocurile de strategie sunt destul de rare pe console :)
Nu-mi vine sa cred ca ei dau gratis primul Gears, care e de prin 2006/2007 :)...si parca s-a dat si gratuit cu Gears: awakening
Gears of War e gratis cu gold dar e region locked.
Ca de obicei.. :(
Am vorbit la Microsoft Support si mi-au garantat ca vom putea descărca si noi jocul în maxim o săptămână. Sa ii credem?
Mie inca tot nu mi-a mers sa-l scot. Voua?
Mie nu imi merge sa iau nimic free de pe Live. In nicio luna nu am putut lua nimic pentru ca imi trebuie VPN. Microsoft au zis ca daca mi-am schimbat domiciliul, sa fac cerere si mi se muta contul... in 3 luni! Si pierd si chestii, plus perioada de Gold pe care nu mi-o ingheata.
M-am saturat pana peste cap de magariile astea. Nu mai imi iau Gold dupa ce imi expira in cateva luni.
Shoot Many Robots(care e pe gratis acum la Games With Gold) prin minune se descarca. Nu mi-a dat nicio eroare si nu a trebuit folosit VPN. Spor la downloadat, baieti!