Nu cred ca M$ poate sa stie in ce tara a fost emisa cardul tau, nici banca dealtfel. Tot ce stiu ei este ca ai un card MasterCard sau Visa.
P.S. eu am card de Belgia si cont de UK de peste 3 ani, si nu am avut nicio problema cu nicio tranzactie
Printable View
Nu cred ca M$ poate sa stie in ce tara a fost emisa cardul tau, nici banca dealtfel. Tot ce stiu ei este ca ai un card MasterCard sau Visa.
P.S. eu am card de Belgia si cont de UK de peste 3 ani, si nu am avut nicio problema cu nicio tranzactie
În Belgia ai Xbox Live, în România nu.
Eu de exemplu nu mai pot plăti cu paypal, deoarece cardul atașat contului e din România și Microsoft nu mai acceptă astfel de plăți.
Cât timp ai cardul,atașat e posibil să nu ai probleme. Dar dacă îl,retragi și nu ai altă metodă de plată atașată, te poți trezi cu contul blocat. Cunosc două persoane care au pățit acest lucru.
da, sunt patit. o data am oprit auto renew la gold si ei au continuat sa ma taxeze. asa cand am nevoie de gold le dau eu banii cu lingurita, cand consider eu. :)
---------- Post added 17-03-2015 at 19:06 ----------
intr-adevar din pagina de xbox.com nu am reusit sa adaug cardul, doar din pagina commerce am reusit sa-l adaug, card mastercard romania pe UK.
Nu cred ca tine de asta, un exemplu concret: toate jocurile Free with Gold care nu mergeau luat din RO, nu am putut sa le iau nici eu, cu toate ca Live e cat se poate de suportat. Daca nu fac discriminare la jocuri ma gandesc ca nu fac discriminare nici la plati.
Cat despre magaria cu auto-renew, cashonly mai bine ramai la coduri :)
4 jocuri interesante, pentru posesorii de X360 in Aprilie - Xbox Live Games with Gold for April 2015 - Double the Games - Xbox Live's Major Nelson
1-15
Gears of War Judgement
Terarraia
16-30
Assassin’s Creed: Black Flag
Army of Two The Devil’s Cartel
Frumos. GOW si AC le-am jucat deci pentru mine Army și Terarraia
Nice games, nice :D. Sa vedema cum miscarea celor din tabara adversa :)))
Am fost foarte aproape sa cumpar AC4 acum vreo luna, cand era la reducere, la 10 lire. :D
Sunt jocuri foarte bune, dar Gears si Army Of Two sunt probabil region locked.
tocmai ce imi expirase live gold-ul fix dupa ce am apucat sa iau bioshock infinite. Daca GOW Judgement si Army of Two nu sunt region locked, ma inscriu la un renewal (prepaid of course) :)
Jocuri bune :D . sper să le putem lua toate 4 ;).
Haha, ce tare :) chiar vroiam sa-mi iau Gears of War Judgement de la altex, acum 2 luni (era ~ 50/70 de lei parca) dar m-am razgandit :)) se pare ca am luat o decizie buna desi...slabe sanse sa mearga fara VPN :)
Ceva reduceri :)
gratis cu gold:
Gears of War: Judgment
Terraria – Xbox 360 Edition
A incercat cineva sa ia GOW Judgment ? Merge sau e region locked ?
Merge, fara vpn etc :)
Thanks for buying Gears of War: Judgment!
Your game will appear in My Games on your Xbox 360 console when the download is complete.
Tocmai am dld Terraria – Xbox 360 Edition & Gears of War: Judgment si pot confirma ca ambele merg fara VPN:
Mie imi da "Can't download...". O sa mai incerc peste cateva zile. Poate e doar problema cu serverle lor.
a reusit sa ia cineva army of two the devil's cartel ?
myhaay primesti eroare cu Can't Download Army of two .. ?? Cand ajunge pe la 70-80% imi da prostia asta . A mai patit cineva ?