Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Votati masina campionatului

Voters
66. You may not vote on this poll
 • #62 Risi Competizione F430 GT

  8 12.12%
 • Ford GT

  12 18.18%
 • #126 Team Zakspeed Viper GTS-R

  2 3.03%
 • #45 Flying Lizard Porsche 911 GT3-RSR

  20 30.30%
 • #92 Rahal Letterman Racing M3 GT2

  24 36.36%
Page 1 of 36 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 20 of 707

Thread: ConsoleGames.ro - Forza Motorsport 3 Championship

 1. #1 SP
  __The Game__ GreyhounD's Avatar

  ConsoleGames.ro - Forza Motorsport 3 Championship

  Anul trecut ConsoleGames.ro a adus fanilor si iubitorilor de curse cu masini un campionat serios, tumultos si captivant cu ajutorul jocului Forza Motorsport 2. A venit vremea ca traditia sa continue si un nou campionat sa ia nastere in cea de-a treia parte a jocului celor de la Microsoft. Asadar, acest thread va fi deschis pentru a fi postate toate detaliile legate de acest campionat.

  Regulamentul il puteti gasi in postul de mai jos, perioada de desfasurare urmand sa fie postata in curand. Stim insa care sunt traseele pe care ne vom intrece. Acestea se regasesc in acest post ConsoleGames.ro - Forza Motorsport 3 Championship

  Incepem prin a va ruga sa votati masina cu care se va alerga. In poll sunt prezente 5 masini de clasa R3, usor upgradate. De asemenea, rog sa voteze doar cei care sunt interesati sa participe la acest campionat, poll-ul fiind destinat lor. Acest poll este valabil pana la finalizarea si inchiderea inscrierilor participantilor.

  Atentie, cei ce doresc sa participe sa se inarmeze cu seriozitate si rabdare pentru ca va promit de pe acum, va fi un campionat lung!
  Calendarul a fost definitivat, detaliile despre acesta se gasesc aici ConsoleGames.ro - Forza Motorsport 3 Championship

  La vot si stati cu ochii pe acest thread.

  Attached Images Attached Images cg_fm3_tournament.jpg 1_ferrari.jpg 2_fordgt.jpg 3_viper.jpg 4_porsche.jpg 5_bmw.jpg

 2. #2 SP
  __The Game__ GreyhounD's Avatar
  Regulament ConsoleGames.ro - Forza Motorsport 3 Championship

  I. Conduita in cursa:

  1. Regula de baza este bunul simt si respectul fata de ceilalti participanti. Nu faceti depasiri inutile si riscante, nu incercati sa blocati un concurent mai rapid decat voi, intrandu-i in fata sau jenandu-l cand va depaseste.

  2. In prima curba a cursei si in special in primul tur (cand pneurile sunt reci si emotiile mari), incercati sa mergeti calm, nu va ingramaditi in primul viraj. Nu conteaza daca ati pierdut o pozitie la start. Cursa este lunga, aveti destul timp pentru a va stabili strategiile, a recupera si a ajunge in frunte. Evitati pe cat posibil coliziunile si fiti foarte atenti la franare. Este neplacut sa fii in fruntea unei curse pentru 20 de tururi, pentru ca apoi sa fii lovit din spate de catre un intarziat care nu a fost atent si a ratat punctul de franare (coliziunile sunt on si damage-ul este pus pe simulation, deci atentie mare).

  3. Aveti mare grija cum reintrati pe traseu. Daca ati gresit un punct de franare, daca ati fost implicati intr-o coliziune, sau pur si simplu v-a aruncat vibratorul in decor, in momentul in care reintrati pe traseu, faceti manevra cat se poate de lin si paralel cu pista. Astfel, cei care vin imediat din spate sa va poata ocoli fara a fi incomodati. Concurentul iesit in decor trebuie sa acorde intotdeauna prioritate celor aflati pe circuit, pana cand este sigur sa reintre fara sa incomodeze. Cei ce produc accidente din aceasta cauza vor fi descalificati din etapa si, la recidiva, din campionat.

  4. Nu loviti intentionat un oponent. Daca exista asemenea incidente, care au produs neplaceri, acestea trebuie raportate organizatorilor. Se vor urmari reluarile si se va lua o decizie (aceastea variaza de la penalizari in puncte si pana la descalificarea vinovatului din etapa curenta sau chiar din campionat).

  5. Incercati sa nu abandonati cursa daca aveti probleme cu masina. Daca masina scoate fum, este obligatorie intrarea la pit-uri, cine stie poate aveti noroc si la finalul cursei urcati pe podium doar datorita faptului ca nu ati abandonat.

  6. Nu parasiti intentionat traseul, cu scopul de a obtine un avantaj necinstit. Sunt anumite trasee unde curbele se pot taia, rezultand un timp "necurat" si astfel un avantaj asupra celor ce merg cinstit. Daca o masina depaseste cu toate patru rotile linia alba de demarcare a circuitului in ideea de a taia o curba, aceasta poate fi descalificata. Exista si posibilitatea ca "scurtcircuitarea" acestor viraje sa se produca accidental (ratarea punctului de franare, evitarea unui accident, etc). In cazul acesta, daca se castiga o pozitie, aceasta trebuie cedata ocupantului de drept.


  II. Depasirea:

  1. Depasirea trebuie sa se faca in conditii de siguranta pentru ambii concurenti. Responsabilitatea manevrei de depasire este a celui care depaseste. Concurentul ce este depasit trebuie sa fie la randul sau atent pentru a nu impiedica depasirea. Cand doi sau mai multi participanti sunt apropiati ca distanta, acestia trebuie sa fie foarte atenti atat in jurul lor, in oglinzile retrovizoare cat si la indicatoarele de pe ecran ce arata distanta fata de participanti.

  2. O depasire este considerata ca fiind efectuata cu succes atunci cand, masina care depaseste, are cel putin jumatate de lungime de vehicul in fata celei pe care o depaseste. Daca imediat dupa depasire urmeaza un viraj, masina care a efectuat depasirea cu succes are prioritate in privinta trasei ideale. Daca se intampla ca doua masini sa intre intr-o curba in acelasi timp (depasirea nefiind efectuata cu succes in conditiile descrise), este indicat ca acestea sa-si pastreze partea de pista pe care s-au inscris, pentru a nu se incomoda reciproc. Nu doreste nimeni sa piarda o cursa pentru ca cineva este incapatanat.

  3. Pozitia poate fi aparata in timpul unei manevre de depasire, atata timp cat nu se considera blocaj. De asemenea, nu scoateti de pe traseu un oponent atunci cand acesta va depaseste, acordati-i spatiu de manevra.

  Blocajul este definit astfel:

  - Doua schimbari de trasa consecutive, in scopul de a proteja pozitia ocupata si a impiedica masina ce doreste sa depaseasca. Se considera impiedicare a depasirii si cazul in care masina din fata schimba trasa pentru a nu permite celei din spate sa stea la aspiratie.


  Actiunile pe care le luati pe trase se pot intoarce impotriva voastra. Daca semnalati nereguli pe durata unei curse, sunteti rugati sa semnalati acest lucru unuia dintre organizatori, sau direct pe forum. De asemenea, salvati toate reluarile curselor pentru a avea dovezi care sa va sustina eventualele acuze. Fiecare situatie adusa in fata va fi analizata de catre organizatori si se va lua o decizie ce va fi publica.


  III. Setarile de cursa

  Damage type: Simulation
  Tires and Fuel: Simulation
  Collisions: On
  Grid Order: In ordinea calificarilor
  End Race Timer: 10 minute
  Assists: la alegerea fiecarui participant

  Fiecare participant va primi o masina de concurs din partea organizatorilor. Upgradeurile pentru aceasta vor fi blocate. Sub nici o forma nu puteti umbla la partea de upgrades. Puteti modifica orice in afara de acest aspect. Camera, tuning setups si vopseaua raman la alegerea fiecarui participant.

  IV. Punctajul

  locul 1 - 20 puncte
  locul 2 - 18 puncte
  locul 3 - 16 puncte
  locul 4 - 15 puncte
  locul 5 - 14 puncte
  locul 6 - 13 puncte
  locul 7 - 12 puncte
  locul 8 - 11 puncte
  locul 9 - 10 puncte
  locul 10 - 9 puncte
  locul 11 - 8 puncte
  locul 12 - 7 puncte
  locul 13 - 6 puncte
  locul 14 - 5 puncte
  locul 15 - 4 puncte
  locul 16 - 3 puncte
  locul 17 - 2 puncte
  locul 18 - 1 punct


  Daca unui participant ii cade conexiunea, dupa ce a trecut de 60% din durata cursei, respectivul participant primeste punctele pentru ultimul loc din grupa din care face parte. Daca aceasta situatie se aplica mai multor participanti, fiecare primeste punctajele pentru ultimul loc al grupei din care fac parte.

 3. #3 SP
  __The Game__ GreyhounD's Avatar
  Calendarul Campionatului.

  Cursele vor avea loc incepand cu ora 21:00
  Calificarile vor avea loc cu o zi inainte, incepand cu ora 13:00
  Attached Images Attached Images calendar_concurs_fm3.jpg

 4. #4 SP
  __The Game__ GreyhounD's Avatar
  Lista celor ce s-au inscris la ConsoleGames.ro - Forza Motorsport 3 Championship

  1. #7 - Greyhound2k7 (GreyhounD)
  2. #20 - I Dj Mo I (Dj Mo)
  3. #69 - Alfamonk (MonkY)
  4. #96 - Florynd (florynd)
  5. #12 - Enthroll (Enthroll)
  6. #00 - SACALUKA (Sacaluka)
  7. #28 - Cuby4ever (cuby4ever) - retras
  8. #64 - DarkMatinee(Mika)
  9. #6 - dSKhan (Khan) - retras, neserios
  10. #18 - Pisboy Sparxx (Pisboy)
  11. #3 - Axeaxel (Axeaxel)
  12. #23 - broberte (roberte) - retras, neserios
  13. #88 - WorldMoon (I.S.D) - retras, neserios
  14. #21 - raptorscream (raptorscream) - retras
  15. #30 - Haisportivii
  (England) - retras, neserios
  16. #42 - Floryn82 (fflloorryynn82)
  17. #9 - AdrianPoenaru (AlanPoe)
  18. #66 - ffocus2008 (ffocus)
  19. #99 - Vagab0ne (Tekken)
  20. #03 - poolonik (poolonik)
  21. #31 - DANY67
  (DannY67)

 5. #5 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Se poate sa primim si niste poze la cele 5 masini ? Asa, pentru necunoscatori ca mine. Ca sa stiu ce votez, nu alta

  P.S. Sau daca aveti, links la specs or something. Btw, good job !

 6. #6 SP
  Senior Member Mariusik's Avatar
  #62 Risi Competitizione F430 GT

 7. #7 SP
  __The Game__ GreyhounD's Avatar
  Quote Originally Posted by MonkY View Post
  Se poate si niste poze la cele 5 masini ? Asa, pentru necunoscatori ca mine. Ca sa stiu ce votez, nu alta

  P.S. Sau daca aveti, links la specs or something. Btw, good job !
  Vor aparea in primul post cu un later edit

  L.E.: Au aparut.

  Quote Originally Posted by Mariusik View Post
  #62 Risi Competitizione F430 GT
  Ce sa zic, a vazut el repede

 8. #8 SP
  Member Snake's Avatar
  Acum e clar de ce Thanks goes to Dj Mo !. Ca sa se poata dedica Dj Mo 100% Campionatului

  Mai faceti cupe ?

 9. #9 SP
  Member CrissX's Avatar
  430 risi e cea mai proasta masina in F3, ma mir ca a fost propusa . E foarte greu de controlat si cu toate ajutoarele activate. Porsche e banal. Am votat BMW pentru ca are cel mai bun control, stabilitate si speed.

  Casa de pariuri: Loc 1: cuby4ever, 2: GreyhounD, 3: Axeaxel

 10. #10 SP
  Senior Member Enthroll's Avatar
  Viper GTS-R ftw, dude!!!

  Grey, in prima sapt din Aprilie sunt plecat cateva zile de acasa (inca nu stiu sigur cate si data exacta) dar in rest i'm hooked . o sa-mi iau si toate DLC-urile.

  awesome !!!

 11. #11 SP
  __The Game__ GreyhounD's Avatar
  Stai lejer Enthroll ca inca nu incepe asa repede, astea-s pregatirile. Cu noroc, cea mai optimista data este dupa jumatatea lui aprilie. Oricum poll-ul este deschis 15 zile, deci...

 12. #12 SP
  Member Axeaxel's Avatar
  Pentru mine astea doua conteaza:

  #45 Flying Lizard Porsche 911 GT3-RSR
  #92 Rahal Letterman Racing M3 GT2

  Acuma trebuie decat sa mai votez .
  M3 GT2-u chiar are control bun dar imi place mult si Porsche.

  LE: daca o sa fie o etapa la o saptmana inseamna ca o sa tina destul de mult dar prea bine, imi iau consola dupa mine si tot nu lipsesc de la nici o cursa

 13. #13 SP
  Senior Member Mika's Avatar
  Sunt in aceeasi situatie cu Axel. Cele doua imi fac cu ochiul... hmm.. though decision.

 14. #14 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Eu ca profesionist ce sunt, am ales Porsche-ul. When can i have it delivered ? (nu de alta, dar sa nu-l trimiteti la o alta adresa)

 15. #15 SP
  Member CrissX's Avatar
  Quote Originally Posted by Axeaxel View Post
  Pentru mine astea doua conteaza:

  #45 Flying Lizard Porsche 911 GT3-RSR
  #92 Rahal Letterman Racing M3 GT2
  BMW-ul trage mai bine la deal are cuplu 630 Nm vs 500+ la porsche, 457 Kw, vs 403 la porsche.
  De asta poti sa tragi cat vrei in curbe, nu se dezlipeste de asfalt. Porsche-ul mai zboara de spate cand fortezi.. e ceva nativ.

 16. #16 SP
  Member kane86's Avatar
  Hai ca am egalat situatia Porsche/BMW . Sper sa iasa BMW-ul.

 17. #17 SP
  Member Axeaxel's Avatar
  Voters: 26
  Asta inseamna ca toti cei care au votat participa si la campionat?

 18. #18 SP
  Senior Member Mika's Avatar
  Yeah, right. Chiar daca unii care au votat au doar PS3.

 19. #19 SP
  __The Game__ GreyhounD's Avatar
  Eu am rugat in primul post sa voteze doar cei care sunt interesati sa participe, pentru ca lor li se adreseaza poll-ul. Insa, mai stii, poate vor sa-si ia 360 doar pentru Forza

 20. #20 SP
  Member Tom_Cat's Avatar
  Pe mine ma intereseaza, dar ma intreb daca toate traseele sunt disponibile fara DLC?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 36 1 2 3 11 ... LastLast

Similar Threads

 1. Gran Turismo 5 ConsoleGames.ro Championship By GreyhounD in forum Hot Story
  Replies: 579 Last Post: 29-08-2011, 14:23
 2. ConsoleGames.ro - Killzone 2 Championship By istrategie in forum Hot Story
  Replies: 797 Last Post: 22-07-2009, 09:15
 3. Replies: 436 Last Post: 02-04-2009, 16:17
 4. Replies: 535 Last Post: 12-12-2008, 00:08

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts