Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 312 of 381 FirstFirst ... 212 262 302 310 311 312 313 314 322 362 ... LastLast
Results 6,221 to 6,240 of 7601

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

  1. #6221 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Macar pe fashiondays ai opțiune pt plata ramburs

  2. #6222 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Stai liniștit, iti vine sigur, asa sunt toate jocurile in sistem piramidal, totul e ok la inceput

    PS mai bine vorbiți pe celalalt topic, aici se vor șterge postarile

  3. #6223 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    fanrica.png

    fanrica.png

  4. #6224 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Gata, ne-am linistit?

  5. #6225 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Iata si un articol la zoso referitor la fabrica de discounturi:
    Fabrica de Discounturi - ce ușor e să dai o țeapă ecommerce �n Rom�nia | zoso blog
    Apetitul românilor pentru țepe și reduceri e recunoscut. Când vede ceva roșu în fața ochilor se repede ca rața la muci, nu mai judecă deloc dacă e pe bune sau dacă e țeapă. Și fabricadediscounturi.ro e o țeapă din aia delicioasă, ca la carte.
    La Registrul Comerțului, emailul și numărul de telefon sunt false:
    În termenii și condițiile pe care cumpărătorul le acceptă fără să le citească sunt niște chestii amuzante:
    ...
    1. Banii nu se returnează dacă clientul anulează comanda.
    ...
    2. Comanda se anulează din varii motive.
    Nu e de mirare că site-ul a apărut acum, în octombrie. Pentru că nu le-a luat 3 luni, din vară de când s-a înregistrat firma, să instaleze un wordpress și să pună un plugin. Nu. Acum e furtuna perfectă.
    Vor trage tare cu reclame pentru a prinde cumpărători și apoi vor dispărea. Eventual vor alege comenzi la întâmplare pe care le vor livra, pentru a răspândi și mai bine siteul.
    Iar reclama la TV e normală, la cât de leșinate sunt posturile de televiziune, normal că n-a verificat nimeni. Să sperăm că internetul e mai deștept.
    Momentan au fost făcute peste 14.000 comenzi, adică peste 3 milioane de euro.
    O țeapă asemănătoare a fost trasă în 2009 de doi cetățeni israelieni, care promiteau că aduc AC/DC în România, și nu s-a mai auzit de nimic pe tema asta, dintr-un motiv destul de simpatic, pe care l-ați mai citit pe aici: Israelul nu extrădează cetățenii proprii pentru delicte financiare. De aceea Elan Schwartzenberg e bine merci la el acasă. Singura șansă este reținerea cetățeanului cât timp se află pe teritoriul României. Dar pun pariu că Ben Yehuda Yuval, proprietarul, va transfera banii prin telefon și nu se va risca să fie în țară în decembrie, când vine scadența.
    Soluția:

    Reclamații la Poliție. Nu se va sesiza nimeni că eu scriu aici minuni. Sau Alex. Nu. Poliția are nevoie de reclamații scrise, negru pe alb, de la păgubiți. Nu de gargară pe net, nu de dat cu fundul de pământ pe forumuri, nu de ciobănaș de Miorița. Cu cât mai repede, cu atât mai mult șanse să se oprească țeapa.
    si pe subiectiv.ro
    http://subiectiv.ro/tech/teapa-fabri...discounturi-ro
    FabricaDeDiscounturi.ro e o ţeapă. Şi dacă vreţi să ştiţi cum se trage o ţeapă în România, mecanismul e simplu. Se înregistrează un SRL cu un sediu social oarecare, ce expiră rapid, se cumpără un domeniu, se încropeşte un site cu reduceri la jumătate de preţ sau mai ieftin şi se cumpără reclamă pe TV. Nu se plăteşte nimic, dar se încasează banii.
    Domeniul e înregistrat de un SRL, adresa sediului social e expirată, numărul de telefon este 0722.222.222, ca să se bucure cei de la Vodafone cînd vor suna toţi clienţii nemulţumiţi, adresa de mail arată că proprietarul se numeşte Rishon Ben Yehuda Ben Yehuda Yuval, probabil un israelian. La numărul de telefon de pe site, evident, nu răspunde nimeni.
    Şi mai interesant e că, pe site, nu există decît o singură metodă de plată, cea cu cardul. Nu ramburs, nu nimic. Dacă vă uitaţi prin comentariile de la clipul de pe YouTube – altfel, foarte profi realizat -, o să vedeţi că există oameni care chiar au comandat produse, au plătit pentru a cumpăra produse inexistente la preţuri “reduse”.
    UPDATE: Aparent, au fost ţepuiţi, pînă acum, cel puţin 14.000 de oameni care au plătit comenzile pentru produse fictive. La o comandă medie de 1.000 lei, asta înseamnă peste 3 milioane de euro deja încasaţi de ţepari.
    În plus, la cum funcţionează piaţa românească de publicitate, care încasează la 30-60-90 zile, nu vor fi ţepuiţi doar cei care cumpără, ci inclusiv cei pe care firma (fantomă) i-a contractat. De exemplu, agenţia de publicitate şi agenţia de media care a băgat reclamă pe TV. Asta înseamnă o ţeapă de încă vreo cîteva zeci de mii de euro, dacă nu mai mult, dată agenţiilor – dacă aveţi idee care-i agenţia de media, faceţi-le un bine şi spuneţi-le.
    UPDATE

    Cei de la ArenaIT i-au intrebat pe cei de la UTOK si au primit raspuns.
    http://www.arenait.net/2014/10/15/fa...ncrederea.html
    ...Dar nu asa, chiar si la jumatate de pret, iar unele produse nu sunt deloc vechi. Pentru ca, spun ei, le iau direct din fabrica. De aici si primul semn de intrebare. Daca tot nu credeti, dati un ochi peste promotiile de saptamana viitoare, unde gasim o tableta UTOK i700, in valoare de minim 250 RON, pe care ei o vor vinde la 70 RON. Oare tot de la usa fabricii o vor lua? Astept un raspuns de la UTOK pe tema asta si revin. Raspunsul a venit: UTOK nu are nicio legatura cu Fabrica de Discounturi, oferta e o teapa clara.

  6. #6226 SP
    Member xper's Avatar
    asa si de ce nu face nimeni sesizare la Departamentul pentru lupta antifrauda - DLAF: Communicate de pres recente ? eu am facut. Toti stam si ne uitam unu la altu daca e sau nu real. normal ca nu este asa ceva in Romania never ever.Noi nu avem autostrazi si vrem console si tv-uri la juma` de pret..

  7. #6227 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    Foarte dubioasa treaba indiferent cum privesti lucrurile , daca un magazin face promotii sa fidelizeze clientela astia ce fac defapt ? Nu are nici un sens si nimeni nu poate supravietui cumparand lucruri si vanzandu-le mai ieftin decat le-a luat .

    Pe de alta parte cum sa le faci orice fel de plangere cat inca sunt in termenii contractuali ? Din pacate abia dupa ce o sa se materializeze "tepele" abia atunci poti sa mergi cu jalba in protap . Ce faci mergi la politie si le zici ca ti se pare o pacaleala ? Cea mai buna varianta e sa te abtii sa le dai bani .

    Amuzant e ca :

    Livrarile se vor efectua, in medie, in 3-4 saptamani de la incheierea campaniei. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, FABRICA DE DISCOUNTURI va informa Clientul prin E-mail, in termen de 30 de zile de la incheierea campaniei cu aplicarea prevederilor art. 7.7.3, caz in care, Clientul nu poate renunta la comanda.
    deci teoretic pot sa te mai lungeasca si dupa trecerea celor 3-4 saptamani si cum romanu-i intelegator

    Cum zice americanu' :

    If it's too good to be true, then it probably is.

  8. #6228 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    3-4 saptamani de la incheierea campaniei......care poate avea loc prin anul 2099.... Eu sunt totusi curios, chiar poti sa treci orice aberatii in Termeni si Conditii, fiind firma înregistrată de comert? Nu verifică nimeni, nu trebuie sa respecti anumite chestii?

    Puteau la fel de bine sa scrie "Livram la Pastele Cailor" si tu plătind sa accepti.

    Te fura legal.

  9. #6229 SP
    Member fpalexb's Avatar
    Quote Originally Posted by mario_1303 View Post
    Foarte dubioasa treaba indiferent cum privesti lucrurile , daca un magazin face promotii sa fidelizeze clientela astia ce fac defapt ? Nu are nici un sens si nimeni nu poate supravietui cumparand lucruri si vanzandu-le mai ieftin decat le-a luat .

    Pe de alta parte cum sa le faci orice fel de plangere cat inca sunt in termenii contractuali ? Din pacate abia dupa ce o sa se materializeze "tepele" abia atunci poti sa mergi cu jalba in protap . Ce faci mergi la politie si le zici ca ti se pare o pacaleala ? Cea mai buna varianta e sa te abtii sa le dai bani .

    Amuzant e ca :



    deci teoretic pot sa te mai lungeasca si dupa trecerea celor 3-4 saptamani si cum romanu-i intelegator

    Cum zice americanu' :

    If it's too good to be true, then it probably is.

    Am vazut si eu astazi reclama, credeam ca initial strang oferte de la toti, dar se pare ca m-am inselat.

    Ma uit la termenii si conditiile lor si vad ceva extrem de interesant "Livrarile se vor efectua, in medie, in 3-4 saptamani de la incheierea campaniei" . Intrebarea mea este cat dureaza campania? 1 luna / 6 luni / 1 an / 2 ani? A vazut cineva cat dureaza aceste campanii? Daca aceste campanii dureaza 2 ani, atunci acesta este pretul corect la produse, pentru ca peste 2 ani si 1 luna pretul lui PS4 va ajunge la mai putin de 900 RON.


    AlexB

  10. #6230 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Normal, o mai lalalei inca 1 luna dupa prima luna de la plasarea comenzii, asa faci 2 si stai ca prostu pana poti reclama ceva. La momentul ala e deja mult prea tarziu pt ca banii au plecat din tara oho...

  11. #6231 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    nu e cazul. campaniile dureaza 3 zile (scrie undeva pe acolo). dar nu asta e problema. chiar si in 3-4 saptamani pot da tepe de milioane de euro.

  12. #6232 SP
    Member memol's Avatar
    Pe mai multe bloguri au aparut info. precum ca au deja 14000 de comenzi

  13. #6233 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by fpalexb View Post
    Am vazut si eu astazi reclama, credeam ca initial strang oferte de la toti, dar se pare ca m-am inselat.

    Ma uit la termenii si conditiile lor si vad ceva extrem de interesant "Livrarile se vor efectua, in medie, in 3-4 saptamani de la incheierea campaniei" . Intrebarea mea este cat dureaza campania? 1 luna / 6 luni / 1 an / 2 ani? A vazut cineva cat dureaza aceste campanii? Daca aceste campanii dureaza 2 ani, atunci acesta este pretul corect la produse, pentru ca peste 2 ani si 1 luna pretul lui PS4 va ajunge la mai putin de 900 RON.


    AlexB
    1 zi tine o campanie, schimba in fiecare zi oferta

  14. #6234 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Facem pariu ca doar o sa reseteze counterele?

  15. #6235 SP
    Member cr0c0's Avatar
    Putem sa ne oprim din discutat pe gainarii astia ? Va rog.

  16. #6236 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Oricum, termenii si conditiile alea sunt abuzive. Exista totusi legi ale comertului, poti sa reclami si sa desfaci contractul. Dar pana la urma, daca nenea a apucat sa dispară, tot degeaba.

  17. #6237 SP
    Member jacksonikus's Avatar

  18. #6238 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Adica trimit cu ramburs DUPA ce ai cumparat o data de la ei

  19. #6239 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    si oricum doar dupa 25 Oct. timp suficient sa mai adune cateva mii de comenzi

  20. #6240 SP
    Member party_man's Avatar
    e simplu, un jidan are nevoie de cash, face vreo 2 din astea pe produsele care prind la doritorii de oferte, apoi dupa 30 zile, apare ca...s-au epuizat stocurile dar daca doriti la viitoarea transa primiti 10% discount si mai asteptati o luna...primesti cei 10% inapoi si apoi ce-o fi o fi...chiar daca se dau banii inapoi tot e bine pentru cel ce faca treaba, prinde cateva milioane de euro fara dobanda in vremuri grele... costa vreo 5000 euro reclama sau fie 10.000 care probabil nu se vor plati nici aia daca doar pleaca cu monetarul...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 312 of 381 FirstFirst ... 212 262 302 310 311 312 313 314 322 362 ... LastLast

Similar Threads

  1. Consolist publicat, proza scurta SF By AlanPoe in forum Carti si Comics
    Replies: 11 Last Post: 25-06-2015, 15:06
  2. Ce mai bea un consolist? By MonkY in forum Polls
    Replies: 51 Last Post: 04-09-2014, 16:29
  3. Replies: 46 Last Post: 03-07-2014, 12:00
  4. Visul unui consolist dupa 3 ani... By MonkY in forum Hot Story
    Replies: 52 Last Post: 19-09-2011, 03:25
  5. Locuri de vizitat pentru un consolist in Londra By MonkY in forum Travel & Fashion
    Replies: 6 Last Post: 20-03-2010, 12:31

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts