Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 67

Thread: Sala Xbox

  1. #41 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    hmm, tocmai recunosti public ca ai o clona... http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/ iti spune ceva?

    To ban, or not to ban, that is the question—
    Whether 'tis Nobler in the mind to suffer
    The Consoles and Controllers of outrageous Trolling,
    Or to take Words against a Sea of Misspelling,
    And by opposing end them? To die, to Ban—
    No more; and by a Ban, to say we end

  2. #42 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Trecand peste partea cu clona (de care probabil se va ocupa un moderator)... daca tu ca patron asa intelegi ca se fac afacerile... intri si postezi pe un thread random prin care ceri sa fii contactat de un administrator, atunci e grav (nici macar eu nu am suficient timp si resurse sa pot citi TOT ce se scrie pe CG). In plus, de ce crezi ca te-ar contacta cineva, cand spui ca oricum tu nu ai nevoie de reclama si ne arunci chestii legate de licente. Imi pare rau, dar ai pornit cu stangul in aceasta comunitate. Daca vrei sa ajuti, arunca un ochi pe http://www.consolegames.ro/forum/f59...ium-vip-users/ iar pentru oferte de colaborare, ne poti scrie pe Pagina de Contact si nu in vreun random post. Inca odata, bafta cu sala/salile.

  3. #43 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Quote Originally Posted by luptzicnit3 View Post
    - Ok e vina mea ca in 15 ani in romania nu am invatzat gramatica limbii romane ( ca vad multe posturi unde avetzi o mare problema cu asta )
    - Asa zisa mahala nu stiu unde e
    - Reclama crede-ma nu am nevoie
    - "cand te-am intrebat de licentele pe care te lauzi ca le detii, ai inceput sa-mi raspunzi cu intrebari de gen daca suntem noi legali"
    cred ca am fost explicit cand am spus ca itzi pot pune la dispozitie actele si ca pot ajuta pe cineva care ma roaga
    - " insa cred ca discutia este despre salile de jocuri din Romania " atunci de unde afirmatzii nefondata cum eu nu detin licenta ?

    APP de oferta de colaborare , unde " am primit si raspuns "

    http://www.consolegames.ro/forum/f9-...tml#post964550

  4. #44 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Din cate stiu consolele nu sunt bagate in aceasi oala cu pc urile ,cand vine vb de taxe ,licente etc,pt ca mi s-a spus ca e "ceva nou" ca nu sunt trecute in nicio categorie,in schimb le poti trece ca jocuri de divertisment ,cum e si biliardul ,darts ul etc.Acum nu stiu cum se procedeaza in cazul de fata,le treci prin casa de marcat,habar nu am.

  5. #45 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Hmm, nici fortandu-ma nu inteleg! In loc sa fim o comunitate imbinata, o fratie, alegem calea romaneasca de ura, cuvinte aruncate aiurea si orgoliu cat cuprinde ca sa indeplinim propriile scopuri. Vorbiti de situatia deplorabila a consolistilor dar in loc sa va luptati pentru un scop comun, mai bine va luptati intre voi pentru orgoliu si prostie. Parerea mea este ca amandoua ati gresit dar sunteti prea mandrii sa realizati acest lucru, sariti la atac ca niste caini de lupta dar nimeni nu se gandeste la cooperare, la beneficii comune. De ce sa vina schimbarea cand ne merge bine cat de cat si acum? De ce sa facem un bine comunitatii cand tonalitatea abordarii nu ne convine? Si gramatica .... da, gramatica ieste sfinti....
    Nu astept raspunsuri si justificari la intrebarile mai sus mentionate, m-am gandit doar cu voce tare. Scuzele de rigoare daca am deranjat pe cineva.

  6. #46 SP
    Junior Member IulianCRC's Avatar
    Quote Originally Posted by eNHajeL View Post
    Hmm, nici fortandu-ma nu inteleg! In loc sa fim o comunitate imbinata, o fratie, alegem calea romaneasca de ura, cuvinte aruncate aiurea si orgoliu cat cuprinde ca sa indeplinim propriile scopuri. Vorbiti de situatia deplorabila a consolistilor dar in loc sa va luptati pentru un scop comun, mai bine va luptati intre voi pentru orgoliu si prostie. Parerea mea este ca amandoua ati gresit dar sunteti prea mandrii sa realizati acest lucru, sariti la atac ca niste caini de lupta dar nimeni nu se gandeste la cooperare, la beneficii comune. De ce sa vina schimbarea cand ne merge bine cat de cat si acum? De ce sa facem un bine comunitatii cand tonalitatea abordarii nu ne convine? Si gramatica .... da, gramatica ieste sfinti....
    Nu astept raspunsuri si justificari la intrebarile mai sus mentionate, m-am gandit doar cu voce tare. Scuzele de rigoare daca am deranjat pe cineva.

    In sfarsit... Un om normal!

  7. #47 SP
    Admin MonkY's Avatar
    eNHajeL: cand spui "amandoua ati gresit" la cine te referi?

    Cat despre gramatica, da este adevarat. Din start am vrut ca pe CG sa dam o lectie tuturor celor care atata amar de vreme au desconsiderat gamerii si ne-au trecut in categoria celor care nu stiu nici macar sa scrie corect in propria limba. E una din conditiile acestei comunitati si asta nu se va schimba niciodata (sau cel putin cat voi mai fi eu pe-aici). Personal consider ca un individ care nu poate scrie corect in romana nu are ce cauta printre noi. Poti sa te superi pe noi pentru asta, dar e pur si simplu "batut in cuie".

    Acum, referitor la cooperare si beneficii comune... esti de ceva vreme pe CG. Spune-mi si mie te rog, cati oameni ai vazut ca vin in comunitate si vor cu adevarat sa coopereze? Si nu o fac decat din simplul motiv de a se da mari sau de a profita de reclama gratuita (ma refer la asa zisii "patroni" sau "afaceristi"? Fara suparare, dar putea sa ne contacteze oricand si sa propuna ceva... in schimb a preferat cartea cu "eu sunt patron si fac ce vrea muschiu' meu - n-am nevoie de voi sau de reclama voastra".

    Au fost de-a lungul timpului cateva zeci de astfel de cazuri, cu indivizi care-si faceau reclama la propria afacere, propriul site, magazin sau mai stiu eu ce. De fiecare data cand am incercat sa initiez o discutie de colaborare din care sa beneficieze si consolistii, s-au facut "pierduti".

    In cazul de fata, daca nu m-as fi implicat sa ajut pe cineva care a vrut sa-si deschida o sala de jocuri cu Xbox-uri si Playstation-uri LEGAL, si nu as fi cunoscut situatia, nici nu as mai fi intrebat "cum ai reusit?". Din pacate, cineva care spune ca are licenta dar i s-a recomandat de la Microsoft sa foloseasca adrese fictive de UK... nu are suficiente argumente pentru a fi crezut.

    Pana una alta, au fost mai multi pe-aici care s-au laudat ca au sali de Xbox si PlayStation... unul nu a venit cu argumente si explicatii reale despre modul in care se poate face ceva OK, OFICIAL si LEGAL in Romania. Daca poata sa faca cineva lucrul acesta, e binevenit! Daca nu, de vorbe in vant suntem satui cred...
    Si gramatica .... da, gramatica ieste sfinti....
    Totusi...

  8. #48 SP
    Member rockybt18's Avatar
    O asemenea sala este si in Iullius Mall Iasi(in genul ,,Patronului" mai sus amintit). La prima vedere am crezut ca macar folosesc jocuri originale dar ieri mi s-a demonstrat contrariul. Trecand prin zona ieri, am zis sa intru in Altex Iullius Mall sa testez PS4. Dupa cateva minute ma abordeaza doi tineri(studenti cred) sa ma intrebe de console. Din vorba in vorba ajungem la jocuri si preturile lor. Le povestesc afacerea cu PSN vs Xbox Live insa ei imi spun altceva care m-a frapat. Tipii doreau sa cumpere un X360 si ma intreaba de modare. Le explic de Donely ce si cum daca asta chiar isi doresc si imi spun daca va merge ca cele de la "Sala de jocuri din mall" cu Freestyle s.a.m.d. Am ramas frapat de faptul ca proprietarii salii au putut sa isi deschida o asemenea afacere in care sa utilizeze pirateria 100% fara a fi intrebati nimic de nimeni si asta intr-o zona intens circulata nu intr-un subsol de bloc obscur la un capat de oras. Pacat ca cei care doresc legalitatea nu le este permisa iar cei care pirateaza in scopuri comerciale nu sunt sanctionati in nici un fel sau poate sunt dar cu indulgenta "binefacatorilor".

  9. #49 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    @rockybt18 : man nu trebuie sa te mai mire nimic. Sincer traind in Romania si vazand cum se fac "afacerile" pe la noi, acele console modate din mall par un mizilic pe langa marile tunuri cu asfalt, cu energie electric, ruinarea Arpechim, Oltchim, distrugerea sistemului sanitar, de invatamant, a agriculturii din Romania....etc....etc.
    Zilnic vad atatea lucruri care ma scarbesc la propriu (capat o stare de greata ) cand trec si vad samsari de legume si harburi din Germania, oameni care nu isi ajuta aproapele, cersetori prefacuti, asa ca atunci cand vad intr-un mall console modate nu mi se mai pare nimic exagerat ! Sincer !

  10. #50 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    MonkY, nu o lua in nume de rau, hai sa-ti prezint situatia cum o vad eu:
    Intr-adevar am vazut si cunoscut multe lucruri si persoane de-alungul anilor petrecuti in aceasta comunitate. Suntem jucatori si oameni pasionati de console; din punct de vedere al gamingului jucatorii de PC ne numesc conservari... ne strangem intr-un grup unde fiecare isi imparte acest hobby dar nu putem sa stam impreuna fiindca mai multi sunt dependenti de marca, "fanboy"-ismul este la mare moda. Ok, hai sa ne destramam si mai mult, dar iarasi bariera, sunt gameri care se joaca , altii se uita mai mult la configuratia unei console (ca un elitist de PC), o parte numai colectioneaza, o alta parte nu cunoaste notiunea de joc original. Impresia mea despre comunitatea noastra este ca ne place foarte mult sa ne marginalizam, sa fim cat mai separati de altii... poate si instinctul omului de a se simte special e factorul important aici. In viziunea mea noi, consolistii de toate felurile ar trebui sa ne adunam si sa convietuim in domenuil virtualului, nu sa alcatuim fiecare culcusul nostru si sa domnim peste cativa care ne impart gandirea. Din punct de vedere gramatical ai dreptate si nu prea. Nu poti trece cu vederea cand un user macelareste limba romana dar cu ce ajuta sa facem misto de om, sa-l trimitem la scoala sau radem de el? Asta nu-i motivatie, asta se numeste batjocura sau lipsa tolerantei. Ai dreptate fiindca a scrie gresit nu ar trebui sa fie un nou standard al forumului dar in acelasi timp cu atitudinea descrisa initial instrainam oamenii, desi stim cu totii ca avem nevoie de ei!. Poate printre valurile multe de tineri care sunt in razboi cu limba romana sunt cativa care, cu timpul s-ar putea adapta, deveni utili noua si in acelas timp ajuta pe altii cu experientele acumulate. In fine, nu vreau sa ma leg de toleranta voastra (desi am facut-o deja ), as dori doar sa propun o altfel de abordare.

    In privinta declaratiei mele "amandoi ati gresit" ma refeream la tine si la userul care se presupune ca ar conduce firma cu licenta de Xbox. Cred ca ar fi fost beneficiul tuturor daca discutiile ar fi decurs in alt ton si in privat. Din cele scrise de voi (cele doua parti), userul de rand (eu) inteleg ca atat consolegames cat si societatea respectiva sunt deschisi la o eventuala colaborare in privinta organizarii diferitelor concursuri si castigare de premii. Acum s-ar putea sa fiu eu mai putin intelept dar ce va opreste? Ca nu are licenta firma respectiva? Ca nu-i vezi cu ochi buni cum isi desfasoara activitatea? Ca are atitudine omul si tu ai raspuns cu aceasi moneda? Cred ca ati uitat de ce ati construit ceeace conduceti astazi. Atat site-ul cat si sala de jocuri sau ce o fi au ca scop promovarea si integrarea consolelor in viata oamenilor. Educarea lor si hai sa-i zicem... distractie. Schimb de experiente, socializare, un mod de a scapa de stres si de a zambi.
    Voi ar trebui sa ne aratati un exemplu cum se promoveaza consolele si o data cu o intelegere amiabila ne aratati o alta cale in lumea oricum prea fragmentata a consolelor. Just my two cents.

  11. #51 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    In legatura cu gramatica nu stiu cum ati vrut sa oferiti aici o lectie tuturor cand sunt cativa de pe forum care cred ca posteaza folosind Google Translate (cod221-ul si agentul secret 077danyel sunt preferatii mei).
    Si mai opriti fazele cu unitatea si ,,asa e romanul". Magarii, trolli, analfabetii si fanboii nu au ce cauta pe un forum care se vrea cat de cat serios. Sau lasati-i sa-si petreaca vremea pe aici si dupa aia postati in thread-urile ,,ce ma enerveaza acum", ,,bash consolegames", ,,gramatica limbii romane vs. colegii forumisti" etc.

  12. #52 SP
    Member colossus's Avatar
    Daca as avea de ales intre o ora de joaca la sala xbox/ps3 si un meniu KFC ,as alege meniul .. Daca vreti sa vina lumea mai scadeti oameni buni din pret !

  13. #53 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Quote Originally Posted by colossus View Post
    Daca as avea de ales intre o ora de joaca la sala xbox/ps3 si un meniu KFC ,as alege meniul .. Daca vreti sa vina lumea mai scadeti oameni buni din pret !
    asa gandesc si eu, dar pretul e in functie de cerere, eu merg la sala la Afi la Pure si nu-l plang de mila pe patronul respectiv, are in general clientela garla. de ce ar scadea preturile?

    Monky: uneori obisnuiesti sa ai iesiri de genul "eu stiu cel mai bine, eu am dreptate, eu cunosc cum merge treaba", fapt pentru care trebuie sa te credem pe cuvant pentru ca rareori vii cu dovezi concrete. mereu cand intri intr-o polemica cu cineva, numai respectivul este invitat sa vina cu dovezi. sincer nu mi se pare foarte drept. daca ai pretentia ca cineva sa isi probeze afirmatiile fa-o si tu. nu e suficient sa zici ca te-ai lovit de situatia x si stii tu sigur ca nu merge metoda y. asta nu e cea mai buna tactica daca doriti sa atrageti sponsori si donatii. De asemenea sunt si eu curios asa de dragul discutiei, care e raspunsul la intrebarea adresata de El Patrone: "Voi aveti licente pentru imaginile folosite pe site?"

    P.S.: sper sa nu ma calce un ban negru condus de niste ip-isti mascati la scurt timp dupa postul asta

  14. #54 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Spike: referitor la situatia cu "eu stiu cel mai bine" cred ca ai inteles gresit. Eu m-am lovit cu un client de situatia respectiva, insa nu eu m-am ocupat de acte, avocati, contabilitate... stiu doar ce s-a intamplat si l-am indrumat (in sensul ca i-am dat contacte de la Microsoft si Sony) si cam atat. Eu nu am ce dovezi sa ofer (si sincer nici nu vad de ce as face-o, pentru ca nu eu imi deschid sala de jocuri) insa pot ruga persoana respectiva sa vina sa posteze aici (daca doreste, desigur).

    In alta ordine de idei, mi se pare ca ai sarit un pic calul cu "trebuie sa te credem pe cuvant". Nu poti decat sa fii ignorant ca sa spui ca ti se par legale situatiile celor doua sali... una din ele unde se joaca piraterii pe console modate, si cealalta in care ofera servicii de Xbox Live cu adrese din UK. Daca tu poti fi pacalit usor, asta nu inseamna ca trebuie sa fac si eu acelasi lucru, indiferent daca-ti convine modul meu "taios" sau nu.

    Referitor la faptul ca va legati de imaginile folosite pe site, acestea sunt de 3 categorii:
    1. cele royalty free - pe care le poate folosi oricine atata timp cat nu sunt folosite in scop comercial
    2. cele stock photos (pe care personal am platit niste mii de RON de-a lungul timpului - sunt achizitionate de pe dreamstime.com)
    3. cele urcate de useri - pentru care acestia sunt direct raspunzatori

    Am avut sute de cazuri in care ni s-a cerut sa scoatem anumite imagini de pe site pentru ca incalcau anumite trademark-uri, si de fiecare data ne-am conformat. Si inca odata, stau sa pierd timpul sa dau explicatii pentru chestii complet off-topic... dar nah, daca asa imi cere un user care are ca avatar logo-ul nazist, trebuie sa ma supun nu?

    Cat despre "tactica de atras sponsori si donatii", sa nu ai impresia acum ca dupa cat am muncit aici si la cati bani si resurse s-au consumat pentru acest proiect, cand apar probleme inseamna ca si trebuie sa stau in genunchi in fata oricarui "patron" sau oricui vine si scuipa seminte pe mine sau care ma ia cu "limbaj de cartier". E o limita totusi peste care nu o sa o trec, indiferent daca va exista riscul sa se inchida site-ul.

    P.S. Apropos, e impotriva legii folosirea simbolurilor naziste in public, prin urmare te rog sa-ti schimbi avatarul sau chiar va fi nevoit un moderator sa-ti acorde atentia cuvenita!

  15. #55 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Cazul celui din Iasi care foloseste jocuri piratate cred ca nici nu merita discutat daca e legal sau nu. In cazul salii din Afi care foloseste jocuri originale dar pe cont de uk, nu m-ar mira sa fie legala problema potrivit legislatiei scrise pe genuchi din tara noastra. oricum dpdv moral omul nu incalca nici o regula.

    cand am zis de donatii si sponsori m-am referit la faptul de a acorda acelasi respect tuturor persoanelor de pe forum. iar la categoria respect intra si nevinovatia pana la proba contrarie (intr-o societate normala cand acuzati pe cineva de un lucru, nu respectivul trebuie sa aduca dovezi ca e vinovat, ci acuzatorul trebuie sa aduca dovezi concrete). nu zice nimeni sa stati drepti doamne fereste, dar asta nu inseamna sa nu avem si unii din membrii acestui forum uneori pareri care sa ne se potriveasca cu viziunea voastra. atat timp cat dialogul se poarta civilizat discutia nu poate fi decat constructiva. la faza cu gramatica sunt perfect de acord cu tine.

    O sugestie offtopic mai am daca nu e cu suparare: cand doriti sa banati pe cineva, nu ar fi mai ok ca banarea sa intervina la 24 de ore de la incidentul care a provocat penalizarea? in cele 24 de ore poate individul isi justifica cumva actiunea si e achitat. banarea instant mi se pare identica cu executia fara judecata.

    P.S.: am cautat pe net si simbolul 88 nu este banat . ce ma distreaza e ca in zilele noastre poti iesi fara probleme in public purtand un tricou care sa imortalizeze un cuplu de homosexuali, dar zvastica, un simbol aparut dinaninte de WW2 este ilegal.

  16. #56 SP
    Junior Member pyo973's Avatar
    deci pana la urma pot deschide o sala de console games ???daca da ce as avea nevoie

  17. #57 SP
    Junior Member danbae's Avatar

    Lamuriri pls

    Quote Originally Posted by adrianx View Post
    monky, in urma unui email trimis celor de la lancenters.com am rezolvat cu licentele jocurilor pentru xbox, mai ramane a ma descurc de licenta pentru console, se pare ca nu esti chiar atat de informat.
    Ai rezolvat si cu consolele?Cum ai procedat?
    Multumesc!

    ---------- Post added 17-12-2014 at 08:01 ----------

    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    adrianx: initial vroiam sa-ti dau raspunsul oficial primit de la Microsoft Romania precum si cel de la BSA (The Software Alliance), dar avand in vedere tonul tau, nu cred ca meriti si te las sa te simti bine. In loc sa-mi dai exemplul cu lancenters.com (pe care chiar nu-i intereseaza cine le cumpara licentele, atata timp cat cumpara), mai bine ti-ai pune capul la contributie si te-ai intreba in primul rand cat de legal ai putea folosi tu in scop comercial o consola Xbox 360, fara acordul Microsoft... Chiar daca ai trece peste Microsoft Romania (in mod ilegal, desigur), ma intreb daca ti-ai putea folosi imaginatia si te-ai intreba cum vei putea tu seta consolele intr-o locatie din Romania, avand in vedere ca Romania nici nu exista in lista de tari suportate.

    Si daca toate cele de mai sus nu ti-au fost suficiente, mai ia o pauza si intreaba-te daca tu vei deschide un Lan Center (desi tu intrebi de o sala de jocuri, ceea ce este cu totul alta mancare de peste), fara a avea multiplayer. Pentru ca, in caz ca nu stiai, nu exista Xbox Live pentru Romania. Ori LAN Center fara multiplayer = stupid ideea!

    Vroiam sa te pun in legatura cu o persoana (importanta) care a incercat sa-si deschida sala de jocuri pe console in Romania... si dupa ce a consultat 2 avocati, firma de contabilitate de prestigiu, a angajat firma de PR pentru a-i face legatura cu Sony, Microsoft si Nintendo... I-au luat mai bine de 6 luni (si o caruta de bani) ca sa primeasca raspunsul NEGATIV. In Romania, NU SE POATE in mod legal. Insa, nu cred ca are rost sa te pun in legatura cu el, pentru ca tu se pare ca ai descoperit apa calda. Good luck!

    mentorica: Da, ai inteles corect.

    ---------- Post added 03-10-2013 at 09:13 ----------

    P.S. Cat despre "strugurii sunt acrii", serios acum... te-ai gandit mult inainte sa-mi spui asta tocmai mie? Eu incerc sa promovez consolele si m-ar bucura enorm de mult sa vad internet cafe-uri si sali cu console la fiecare colt de strada... Insa spre deosebire de multi altii, eu sunt mai realist si ma informez inainte de a deschide gura. Daca se putea, iti dadeam "copy/paste" la ce iti trebuie si-ti doream succes. Iti doresc succes oricum... desi la cum te comporti nu cred ca meriti.
    As dorii eu niste detalii mai concrete ,daca esti amabil.SUnt interesta daca,sa zicem am un bar si xbox-urile sunt puse la dispozitia clientilor in mod gratuit,sunt acolo si care vrea sa joace,se pot juca.Sau, de exemplu , vreau sa vand console si am instalate 2-3 pentru reclama,teste,etc,fara sa percep ceva pe joc.Sunt farte interesat cum as sta cu partea legala in aceasta situatie.

  18. #58 SP
    Junior Member danbae's Avatar
    Quote Originally Posted by adrianx View Post
    monky, in urma unui email trimis celor de la lancenters.com am rezolvat cu licentele jocurilor pentru xbox, mai ramane a ma descurc de licenta pentru console, se pare ca nu esti chiar atat de informat.
    Ai rezolvat cu licenta pentru console.Sunt interesat.Detalii daca se poate ,eventual in PM.Multumesc!

  19. #59 SP
    Junior Member danbae's Avatar
    Quote Originally Posted by luptzicnit3 View Post
    Salut MonkY , sunt patronul "salii" din afi , explica-mi te rog de unde si pana unde ai tras tu concluzia ca eu nu am liciente ?
    Daca se poate imi poti da informatii cu privire la licente?Am un ICAFE in Dolj si e pe moarte,poate
    Xbox l-ar mai pune pe piciore.Multumesc!

  20. #60 SP
    Junior Member TepesTheGreat's Avatar
    DECI?? PANA LA URMA POTi/AI VOIE SA DESCHIZI O SALA de JOCURI SAU NU?????DAU IN DEMENTA DACA NU GASESC UN RASPUNS CONCRET!!DE 2 SAPT. ZI/NOAPTE CAUT CEVA CONCRECT

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Similar Threads

  1. Sala Gaming Sfaturi By RAWGXG in forum Console Club
    Replies: 4 Last Post: 02-05-2017, 08:44
  2. Sala jocuri console By mihai gru in forum Console Club
    Replies: 73 Last Post: 17-02-2014, 04:29
  3. Sala Xbox Brasov? By Plasture in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 7 Last Post: 16-05-2013, 14:04
  4. Sfaturi Sala Jocuri By andrai886 in forum Console Club
    Replies: 10 Last Post: 29-12-2012, 14:27
  5. Opinii sala console By Ares in forum Offtopic
    Replies: 19 Last Post: 21-08-2010, 15:32

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts