don am o consola xbox360 a fost a lui ptrliviu si am cumparato de la el.e modata la tine.m-ar interesa cum pot face sa vad si eu filme avi sau oricare ar fi pe ea.zice sa fac un update de media si nu am idee cum si nu stu daca implica sa iau ban...
Don, stii cumva daca se mai gaseste pe undeva Smartjoy Frag sau Maxshooter pt PS2?
Thx!
AfterDawn.com: Guides: How to play AVI files on Xbox 360
---------- Post added 06-03-2010 at 10:13 AM ----------
Sincer habar nu am
Maestre Donelu, deranjez din nou in legatura cu DS-ul ala, am incercat si cu jocuri originale si cu alte tipuri de flash card si tot asa se stinge de nebun, dupa un timp de joaca. Nu stiu ce sa zic, daca ai timp sa trec cu el pe la tine, ar fi perfect.
Mersi mult!
PS2 cablu RGB = 45 lei merge si pe tv normal cu tub???
Cu acest cablu se vede mai binE?
Salut,mi-a dat ylod ps3,asa am inteles ca se numeste...Imi apare led rosu 2 sec,galben 1 sec si apoi din rosu 1 sec.Pe ecranul tv ului nu apare nimic deci nu intra in meniu sau altceva,practic nu se intampla nimic.Spune-mi te rog daca il poti repara,cat costa sa stiu daca se merita sa il repar.Daca e afirmativ raspunsul astept pm cu datele unde sa-l trimit(nu sunt din B) si indicatii cum ar trebui sa procedez
Mersi,o zi buna!
NU comandante, trebuie piesa la valoarea ei. Incerc sa iti fac rost de un ram functional. AI un pic de rabdare si se rezolva.
---------- Post added 10-03-2010 at 07:45 AM ----------
Nu repar de ylod. Reparatia este numai temporara si cedeaza repede.
Bookmarks