don..am o rugaminte..nu pot sa accesez situl oficial de la ps3key..nu poti sa urci tu ultimul update v4.3??..mersi mult
don..am o rugaminte..nu pot sa accesez situl oficial de la ps3key..nu poti sa urci tu ultimul update v4.3??..mersi mult
Salut! Donely, am si eu o problema... mi-am luat un stick PIC18FUSB cu procesor PIC18F4550... si din greseala cred ca am stricat bootloaderu de pe el. Intrebarea mea este: ai vreun kit pt a repune bootloaderul pe asa un stick??? astept raspuns. ms anticipat. Bafta!!1
Domnule Donely, am o mare problema. Aseara in timp ce ma jucam God of War 3 mi-a freezuit ps3-ul.A stat vreo 3-4 secunde asa, apoi a facut un beep si in timp ce a facut beep-ul a aparut temuta luminita galbena. Am cautat pe net, si se pare ca ps3-ul mi-a dat YLOD (yellow light of death). Mentionez ca ps3-ul este varianta de 60 de gb prima versiune, cea care are si chip de ps2. Sunt un client fidel al dumneavoastra, am adus cam tot cunoscutii mei sa-si modeze xbox-urile . Credeti ca se poate face ceva si pentru YLOD. Daca da, la ce pret ? Va multumesc.
Dl donely e foarte experimentat din cate am auzit si am prins incredere in servicile sale
Abea astept sa ma joc pe consola.
NU
---------- Post added 21-11-2010 at 10:41 AM ----------
Nu ma intereseaza aia cu preturile lor aberante. O sa iasa curand si metodata de downgrade implementata pentru majoritatea jailbreak de pe piata si custom FW
---------- Post added 21-11-2010 at 10:43 AM ----------
Sincer numai service autorizat sau incearca aici: Reballing website
---------- Post added 21-11-2010 at 10:43 AM ----------
Thx
Stiti cumva cam cat ar putea costa o reparatie de YLOD la tipii de la Reballig? Am vazut ca sunt profesionisti si ca dau si garantie lucrarii.
acel lt+ mult asteptat este valabil si ptr ps3 sau numai ptr xbox ?
cand se vor putea moda si ps3-urile fara acel stick, numai prin soft ?
ms
LT+ e pentru 360, nu ps3..
Iar jorjica, RROD n-are legătură cu modarea prin soft sau cu chip, ci tipul consolei. Dacă e Falcon e posibil să-ţi dea RROD, dacă e Jasper sunt şanse foarte mici să se �nt�mple asta.
Am model jasper deoarece m-am uitat pe google si am dat la imagini si scria seria de pe spatele consolei si acum stiu ca am model Jasper.
Bookmarks