Don c4eva o sa scoata iXtreme 1.5. Upgradeul se poate face numai printr-un flash nou la drive ?
Don c4eva o sa scoata iXtreme 1.5. Upgradeul se poate face numai printr-un flash nou la drive ?
Deocamdata nu scoate nimic. Sunt niste zvonuri. Am vb si eu cu baietii grei de pe afara si deocamdat numai zvonuri.Tu nu te uiti cate posturi are ala care a zis asta? Chiar daca iese in Liteon nu ai cum sa il scri pentru ca nu are romflash. Aaaaa sa il scri in alt dvd-rom generatie veche si sa scapi de spoof, asta da sau sa fie safe jocul pe live desi pe live se joaca numai cu originale. In dvd-rom tau se face cu flash.
Donely , cand mai poti sa modezi X-360 cu Liteon , ca mi-ai zis saptamana trecuta ca saptamana asta primesti marfa , cam in ce zi as putea sa vin si io cu Cutiuta mea ??
Sal donelysa imi pastrezi si mie un dvd-ro pt un xbox arcade cu lit on
pt miercuri
ca sa fiu pus la coada
sa nu pier randu
![]()
Am modat astazi (13.10.2008) "cutiuta alba" la Donely.Primul test a fost un succes fara nici o ezitare. Lucreaza ca un maestru ... ceea ce este de fapt ;-)
La cat de curat a lucrat (mai curat decat in spitale) nu cred ca apar probleme pe parcurs chiar daca data (13.10) e o zi mai ciudata
Multumesc !!
donely ai si pentru mine un drive disponibil ca as vrea sa trimit maine consola la modat prin curier...
SALL tuturor. Si MULTUMESC ARTISTULUI sau DOCTORULUI consolelor ( Donely).RECOMAND cu placere.
ce sa mai zik un om de nota 11 numa complimente lucreaza perfect, se tine mereu de cuvant si intotdeauna o face in favoarea clientului.cel mai bun altu k el nu mai gasiti app ms pt modare la liteon![]()
Nu am cuvinte un adevarat meserias .Mi-a reparat wii la mare arta recomand cu incredere!!!
am facut si eu azi o vizita de lucru la Donely, stiti cu totii ca omul e meserias asa ca nu va mai zic si eu
mersi man.
Bookmarks