Lasa man, e bine ca-ti expui cazul... omul care intra aici citeste pro-urile, citeste contra-urile... si in final stie la ce sa se astepte, stie ce sa testeze. Oricum la banii astia e "best bang for the buck", oricum ai lua-o.
Lasa man, e bine ca-ti expui cazul... omul care intra aici citeste pro-urile, citeste contra-urile... si in final stie la ce sa se astepte, stie ce sa testeze. Oricum la banii astia e "best bang for the buck", oricum ai lua-o.
Nu va grabiti, ca ceva bun e in lucru de mult timp, doar ca nu a fost gata indeajuns de repede pt a fi integrat in kitkat.
Google is working on a new Android camera API, supports Camera RAW | Ars Technica
A venit timpul sa imi schimb si eu telefonul iar pe prim plan sta acest Nexus 5 dar sa fiu sincer nu am fost niciodata prea bun la alegerea telefoanelor asa ca ma las pe mana voastra: merita sa cumpar Nexus 5 sau alt telefon pe care puteti sa il propuneti (android ,ios , windows nu conteaza, bun sa fie) dar sa nu coste mai mult decat Nexus 5.
Dupa ce am vazut review-ul lui MonkY, am rulat si eu benchmark-ul SunSpider 1.0.2 si am obtinut alt rezultat decat ce era acolo. Sunt curios daca exista diferente intre aparate.
Mie imi place benchmark-ul acela pt. ca este "real life". Motiv pentru care nu va da aproape niciodata la fel, desi marja de eroare e destul de mica (pt. ca niciodata nu ai la fel de mult incarcata memoria, nu ai acelasi firmware, nu ai aceeasi versiune de browser, etc.). Eu cand am facut benchmark-ul, a fost pe un Nexus 5 care era "de teste"... fara sa-l restartez, fara sa stiu ce Dzeu mai era instalat pe-acolo, sau ce versiune de Chrome. Din cate vad pe Anandtech da cam la fel ca la tine (664 vs 686)... pe cand pe phonearena rezultatul este asemanator cu cat mi-a dat mie (723 vs 713). Vorba ta, sa fie 2 versiuni? Ma indoiesc, dar e o observatie buna.
Nexus 5 performance review: the tale of benchmarks
AnandTech | Google Nexus 5 Review
Exista doua versiuni, dar diferentele sunt (teoretic) doar la retele...
Nexus 5 models 820 and 821: What's the difference? | Android Central
http://www.consolegames.ro/forum/f11...exus-5-review/
Ca sa nu mai scriu odata cititi asta inainte sa achizitionati un N5.
(ma refer la postul 10 pe care l-am scris eu)
Daca ii fac si botul rosu, eu sigur fac trecerea. Altfel, negru in fata si rosu pe spate e cam aiurea.
Par fake pozele respective.
Hehe: https://play.google.com/store/device...xus_5_red_16gb
E timpul sa imi vand telefonul
Se pare ca nu merge link-ul din RO daca nu ai VPN, asadar:
Pai rosu de la moderator
Sincer sa fiu, nu ma omor dupa nuanta asta, dar telefon rosu nu tin minte sa mai fi avut. Daca reusesc sa il dau pe al meu, il incerc si pe cel rosu. O sa apara reviews si clipuri cu el si o sa vedem exact cum arata.
Bookmarks