alea sunt dev kits, dar mai exista unitati de debug care de obicei arata identic cu cele retail.
alea sunt dev kits, dar mai exista unitati de debug care de obicei arata identic cu cele retail.
Scuze dar nu am inteles exact la ce anume se referea postul tau... incerc sa raspund doar la prima parte (tot cu o intrebare): Ai auzit de NDA? Non Disclosure Agreement, pe care orice developer, pubisher, reviewer and so on... il semneaza cu Sony. Si in cazul lui PS4, se specifica acolo foarte clar ca daca pana pe data X ai postat public informatii despre consola pe care ti-au dat-o... te dau in judecata si cer niste daune de-ti merg fulgii. Sa nu va imaginati ca se poate pune cineva cu Microsoft & Sony... sau ca in marinimia lor, cei de la Sony vor trece cu vederea peste astfel de informatii scapate public.
Singura modalitate prin care o astfel de informatie poate sa scape... este ca acel cineva sa faca publice informatiile fara sa-si declare identitatea (de exp. sa posteze pe userul sau pe un forum). Dar atunci deja intervine legitimitatea afirmatiilor. Asa si eu pot sa-mi fac un user si sa debitez orice prostie... asta nu inseamna ca trebuie sa ma creada cineva.
Prin urmare, asteptati sa se ajunga la data X (care probabil va fi data lansarii)... sau sperati ca un "cineva" sa puna mana pe o consola retail si sa-i faca un test cap-coada, fara sa-l doara de represalii.
P.S. Noi (ConsoleGames.ro) avem acest avantaj... ca fata de altii, nu avem advertoriale, nu suntem obligati prin contract sa scriem de bine sau de rau de un anumit produs... nu avem NDA-uri cu X sau Y, nu suntem platiti sa scriem intrun fel sau altul despre un produs. Prin urmare, stati linistiti... cand vom avea consolele, vom publica ABSOLUT TOT ce este de stiut despre ele. Word!
O intrebare.se poate cont de ps+ din Romania?SAu trebuie lasat la tara UK?Nu am facut niciodata cont de ps+, nu am avut nevoie, dar acum ca apare ps4 si va fi obligatoriu pentru a juca on-line/multiplayer. Sper sa poata cineva sa ma lamureasca
Nu este inca PS+ in Romania. Trebuie sa-ti faci cont pe UK sau US. Iti trebuie o adresa de UK in cazul in care vrei sa-ti faci pe UK. Nu poti atasa un card de Romania ca sa platesti abonamentul, dar poti sa-ti cumperi card din aceala de PS+ UK, de exemplu. Gasesti la mediagalaxy sau poti sa-l iei online si primesti cod-ul respectiv pe mail.
Da, este acolo rubrica reedem codesCe este important e sa nu incerci sa folosesti un card de romania pe contul de UK. Din cate am inteles se poate sa primesti ban sau mai rau: sa ajungi in iad.
de ce as incerca sa folosesc un card de romania, daca pot cumpara card care face acelasi lucru fara alte complicatii?
Dacă ție ți se pare mai ușor sa cumperi cu cardul de România credit de psn decât sa îl folosești direct pe cel personal, inseamna ca eu sunt ciudat...
Sursa aici
Managed to try out the PS4, since there's already been a few impression posts lately, I'll try and talka bout some of the things that haven't been mentioned. : PS4
Poti ''scoate cutitul'' la cei de acolo, nu mie, iar cu 2-3 pagini in urma era postul mare cat jumatate din pagina, total de acord - vom astepta pana dupa lansare, eu vreau sa l vad desfacut bucati pe o masa alba, temperaturi masurate in load, idle samd, dupa 5-6 luni daca nu apar plangareti gen ''ps4 nu mai da semnal video, red line of death etc'', abia atunci Sony incepe sa fie credibil ,e doar un punct de vedere personal, restul pot schimba consola si din 2 in 2 saptamani. Oricum jenant din partea acelui site sa nu posteze filmul, si eu am 72 cm in brat facuti peste noapte, ma credeti ? Condamn lipsa transparentei din partea marilor companii, dar promo cat curprinde, advertising la fel. Stiu de astfel ca multi vor precomanda consola indiferent de ce forma are, capacitate sau jocurile lansate, e prioritate maxima ca si gamer sa o stie acolo pe dulap, in special inainte de Craciun, acel feeling - ''TREBUIE SA O AM'', rapid si instant, chit ca vor plati in plus 1-2-300E. Eu ma intreb cum pot unii dormi fara siguranta achizitiei in prima zi a unui Ps4 ? Se vor face si la noi cozi peste noapte la Altex ? Vom trai si vom vedea...
nu , nu mi se parea mai usor, nu stiam daca se poate sau nu face acest lucru , de aceea am intrebat, si in urma raspunsului primit, ca nu se poate face cu card de Romania, nici nu as fi mai incercat, as fi procedat cum a spus CataPuscas .Oricum multumesc pentru info.
---------- Post added 05-11-2013 at 18:06 ----------
spune-mi si mie te rog cand au spus ce de la amazon.de ca vei primi cosola?in cat timp de la lansare?merci
---------- Post added 05-11-2013 at 18:17 ----------
vad ca in alte parti se poate sa ai asemenea pachete la un asemenea pret.dar in romania sa te incarce cat mai mult si sa iti dea cat mai putin
PlayStation 4 - Konsole inkl. Killzone: Shadow Fall + 2 DualShock 4 Wireless Controller + Kamera: Amazon.de: Games
Acest mesaj l-am primit dupa ce am platit la Shopto
Thank you - Payment Accepted!
Your payment has been authorised and your order has been placed onto our order system for processing
Payment:
£454.37
Balance:
£0.00
we will email you shortly to inform you of the progress of your order and will let you know when it has been dispatched.
You can check the status of this order anytime by clicking on the My Account link and selecting 'Orders'
da este 3d secure altfel nu merge
---------- Post added 05-11-2013 at 21:02 ----------
A venit si mailul
Dear Dan Mihai Cataneanu, Thank you for your purchase
You have been charged £454.37 to your Credit Card
Din ce am vazut in clipul DS4,nu se poate salva nici screenshot,nici video pe HDD??? Pe FB sigur nu voi uploada nimic (de fapt nici nu voi lega PS4-ul de FB).
In al doilea clip apare si un roman vad. Horia Dociu, Art Director la Infamous Second Son. Nais![]()
Sunt Frumoase prezentarile. Am observat pentru prima data ca avem un director roman pentru jocul Infamous Second Son. La al doilea video,incepand cu minutul 1:10 apare compatriotul nostru Horia Dociu - Art Director:Epic Journeys Await you on PS4 System - YouTube
EDIT:abia acum am vazut ca a postat si Ramon.Scuze!
Bookmarks