Da, pt. toate platformele nu doar pt. PS4.
Hmm inseamna ca cei de la altex nu prea au habar de lucrul acesta pt ca ieri i-am sunat sa-i intreb cand imi vor livra jocurile comandate si platite printre ele numarandu-se si Watch Dogs si mi-au spus ca miercuri cel tarziu joi vor fi livrate.Acum e bine ca stiu macar imi comand alt joc in locul lui Watch Dogs
A fost cineva la evenimentul de lansarea din MediaGalaxy, s-a întâmplat ceva interesant? Pics?
Eu vin de acolo.Au fost in jur de 300 de persoane,s-a desfasurat un concurs de Fifa cu premii,plus o tombola,in care marele premiu a fost un bundle ps4+killzone,locul doi-un controler+un joc si locul trei-un joc.Cei care nu si-au cumparat console inca,sa nu dispere,de maine cred ca o sa le gasiti si pe rafturi.
am fost si eu , monotonie totala.
eveniment de slaba calitate, dar cel putin lumea a fost civilizata..mai putin cand s-au gasit unii sa pun manele la unul din sistemele audio..
---------- Post added 29-01-2014 at 01:12 ----------
apropo , se vede criminal Tomb Raider pe ps4, deci criminal..dar sa ai si un tv de 140 cu 1400h![]()
mi-am luat si eu azi (ps4+killzone,rezervat in magazin, ca altfel nu mai gaseai acest bundle). felicitari castigatorilor, din pacate am luat bataie cu 2-0...
lume multa, inghesuiala, 80% cu parintii, dinastea.
pe langa cele spuse mai sus,ca premii, a fost si un assassins creed collectors daca nu ma inseala memoria.
pt cine mai doreste, maine la emag crangasi, lanseaza si ei oficial, cu mult mai multe premii decat mediagalaxi.
see you on the dark side.
lol, acesta esti ?!
am trecut pe langa tine , te stiu dupa spaca, am crezut ca-i d-aia de la GTA V cu los Santos
![]()
Ora 20:00
A fost interesant la lansarea din Media Galaxy... am prins ultimul bilet pt tomboladar degeaba
![]()
" Vino miercuri, 29 ianuarie 2014, începând cu ora 20.00, în showroom-ul eMAG Crângaşi și participă la lansarea PlayStation 4! "
Hurry up!!!
Knack si Killzone sunt $39.99 pe Amazon.com (coduri digitale).
Knack : http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00GMP...f_=pd_sim_vg_2
Killzone : Killzone Shadow Fall - PS4 [Digital Code]:Amazon:Video Games
Codurile de pe Amazon US merg pe cont de UK, sau trebuie facut cont de US pe consola ?
nu cred ca la asta se refera, daca n-ai fost la nici o lansare in Romania, nu-ti recomand.
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks