Watch the Japanese PS4 launch event
Watch the Japanese PS4 launch event live stream here -- PlayStation Universe
Watch the Japanese PS4 launch event
Watch the Japanese PS4 launch event live stream here -- PlayStation Universe
Sunt la cineva care are PS4. are un cont pe ps4 de UK, pe care l-a folosit si pe ps3 si vreau sa iau cele 14 zile de PS+ dar nu accepta cardul visa, cardul e din cipru. Am impresia ca banca de acolo are ceva restrictii pentru card ca nu puteam sa cumpar nici coduri valorice mai mari de 5 lire.
Spune ca numarul cardului nu e valid, imi da eroarea "please check your entries carefully E-8200002E"
excess
Remove credit card from account, and then re-enter the credit card information.
Refer to Add / Remove Billing Information.
https://support.us.playstation.com/a...tail/a_id/5111 --- vezi pagina de erori ctrl+f si scri eroarea care o primesti
E mai penibil ca la Microsoft, ăia măcar au folosit sunete mai variate. Sony a băgat aceleaşi chiote şi fluierături.
A jucat Trine 2 cineva? Merita cumparat? Arata foarte bine din demo , eram curios cate ore de jucat are.....nu as vrea sa platesc vreo 15 lire si in vreo ora si jumatate sa se termine.
Merita cu siguranta! Un arcade foarte fun si cu o grafica peste media din genre-ul asta. Plus soundtrack-ul super misto!
ba, eu l-am facut platina in mai putin de 2 zile, si fara sa ma joc non stop, deci ii scurt, dar ii fain.
aveti idee ce apare pe plus luna asta pt. PS4?
nu-s eu bre, e valva pe site-u sony cu tipu' asta pasionat
am dat mai departe ,sub forma de stire, mi s-a parut misto
asta-s eu , cel din ianuarie
apropo , consola mea are mufa de priza cu 3 craci , e de Anglia sau de USA ?!![]()
Aveai aceeasi expresie de surprindere in ambele poze ,insa mai originala e cea cu PS1 (ca erai la inceput si nu prea stiai ce e in acea cutie)
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks