voi ati gasit demo-ul acela de la driveclub la download pt ps+?la mine apare doar sa-l cumpar.
voi ati gasit demo-ul acela de la driveclub la download pt ps+?la mine apare doar sa-l cumpar.
Ba da, candva. Momentan nu le functioneaza serverele nici pentru aia 5 oameni care l-au cumparat...
sursa
Sony has just announced another maintenance date for PSN, this one falling on Monday October 13th from 6pm BST until 1am October 14th. (20:00 - 3:00 ora României)
Nu inteleg de ce va atacati asa. Era o aluzie la faptul ca jocul a fost anuntat ca launch title, amanat de cateva ori, anuntat pentru ps plus octombrie si amanat iar(in varianta de ps plus).
Nu mi-am dat cu parerea despre joc, nu l-am jucat, ci despre chestia de mai sus. Pe langa asta, sunt ferm convins ca si voi constietizati ca DC nu se va vinde niciodata ca Diablo/GTA/Destiny si totusi are probleme marisoare cu serverele.
Oricum, daca cineva s-a simtit jignit, imi cer scuze, nu ala a fost scopul.
Cumpara domne, ai garantie doi ani, sau du-te cu asta in garantie! Cand va aud ca stati sa desfaceți, umblați voi prin el, înlocuiti bucăți ...Daca materialele sunt varza si se strica asa ușor du-te cu mizeria in magazin, poate se trezesc si fac o treaba mai buna. Sa-i ferească Dumnezeu pe astia de mania mea
PS: daca iti cumperi controller nou, separat, primești certificat de garanție, asa e la Altex, nu știu la altii, dar sunt obligați. Bafta!
Pai ai garantie si la controler?
Te duci la garantie cu controlerul si ti-l schimba?(cel ce vine in pachet cu consola ma refer)
Nu ai garantie separate pe controller deci daca se strica controlerul de vine cu consola atunci va trebuii sa il impachetezi impreuna cu consola si sa il duci la garantie chiar daca iti da aceeasi consola inapoi cu un nou controller.
d-asta mi-e si mie sila de garantia per consola..mai ales daca este si bundle
faci pachet frumos cu tot cu joc si le pui alora in bratemai bine iei altu' nou..controller adica
Garanția nu cred ca e și pentru controller
---------- Post added 09-10-2014 at 16:52 ----------
Asa o sa fac dar uite în loc sa îmi iau un joc dau pe prostia altora. Frate sa se strice la nici 2 luni? R2 la mine e problema și am văzut ca nu e doar la mine. Le fac special sa cumperi dacă se poate 50 controller ca doar avem mii de euro salariu.
Ok, dau banii și dacă am garanție la ea mi-o schimbă?
Daca știi ce sa spui și ce sa faci se schimba, e ultimul sfat pe care-l mai dau, uneori îmi răcesc "gura" de pomana...
Bookmarks