Dar ce avem noi aici? Swiss Retailer Lists Crash Bandicoot for PS4 - Push Square
Dar ce avem noi aici? Swiss Retailer Lists Crash Bandicoot for PS4 - Push Square
Exista vreo setare pentru ca porturile usb sa fie alimentate cand consola este in standby ? Ar trebui sa functioneze pentru incarcarea de controller , mai adaug eu un telefon ...
Vezi ca exista o opțiune care oprește alimentarea la USB-uri in stand by după o anumita perioada de timp.
FLOATING GRIP™ - the world's lightest wall mount grips for gaming consoles and controllers.
FLOATING GRIP | PlayStation and Xbox Wall Mounts
Salut. Am si eu o problema, poate ma lamureste cineva...
Am terminat GTA V pe PS4 acum ceva vreme, intre timp jocul l-am facut cadou unui prieten si eu mi-am cumparat altul. Dupa ce am bagat "noul" GTA in consola, s-a mai instalat o data si vazand asta am sters varianta "vechie". Acum as vrea sa bag salvarile de la prima varianta in a doua. Cum as putea sa fac asta ?
Le downloadezi de pe cloud daca ai ps+. Daca nu ai facut niciun fel de back-up, cred ca le-ai pierdut, cand stergi un joc de pe hhd se sterg si salvarile.
Daca mai aveti probleme cu downloadul lu' peste incercati cu MTU 1472, numai asa reusesc sa iau cu viteza normala pentru abonamenul meu. Astia in loc sa scoata consola noua mai bine faceau ceva cu mizeria asta de viteza. Nu stiu ce naiba au facut dar iar merge ca un cuc. Interfata noua din Store e o mizerie, bravo Sony!
Mie mi-era oarecum teama sa zic de interfata noua din store sa nu-mi sara lumea in cap. Nush ce dreaq au astia de la sony cateodata. If it's not broke, don't fix it. Au atatea alte chestii de rezolvat dar nah... tara arde si
..
Crystal and Steel Black DUALSHOCK 4 controllers are available in stores from 11th July, alongside Gold and Silver!
https://blog.eu.playstation.com/2016...aunch-in-july/
![]()
Cum se poate seta opțiunea Share astfel încât să posteze pe un group pe care l-am creat de pe contul meu de FB si nu pe contul meu efectiv?
Probabil daca vrei sa faci si haltere in timp ce te joci. Greutate in plus = disconfort la utilizare prelungita
Ai aici cateva pareri si din ceea ce scrie acolo, da, merita:
https://www.amazon.co.uk/product-rev...&sortBy=recent
Eu. Cu încărcător de Gpad 8.3 a fost gata mai rapid parcă cu vreo juma de ora bună. Normal ia vreo oră prin consolă.
Bookmarks