Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 748 of 903 FirstFirst ... 248 648 698 738 746 747 748 749 750 758 798 848 ... LastLast
Results 14,941 to 14,960 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #14941 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    încarcă-l dacă vrei să nu îl mai foloseşti după (acesta bagă mai mult curent decât trebuie într-o baterie de sub 500mah).

*in principiu rişti să prăjeşti bateria sau placa de care este lipit microusb-ul.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

2. #14942 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Snookerdog89 View Post
    Eu. Cu încărcător de Gpad 8.3 a fost gata mai rapid parcă cu vreo juma de ora bună. Normal ia vreo oră prin consolă.
    Daca este descarcat complet, dureaza 2 ore prin consola, eu il incarc numai prin consola, in Rest Mode

3. #14943 SP
    Member Mousey's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    O fi ceva de bateria asta pt controller?
    Merita?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    E surprinzător de confortabilă. Faza cu 20h playtime e vrăjeală totuși, în cel mai bun caz îți dublezi playtime-ul.

Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Probabil daca vrei sa faci si haltere in timp ce te joci. Greutate in plus = disconfort la utilizare prelungita
    Nah, e ok, e foarte ușoară jucăria. Am terminat Dark Souls 2 în câteva zile de jucat hardcore și n-am avut nimic. Ba chiar mi-a plăcut greutatea în plus, îți dă o senzație de rezistență. Nu ține loc de sală totuși.

4. #14944 SP
    Member Snookerdog89's Avatar
    Quote Originally Posted by Alexandru View Post
    încarcă-l dacă vrei să nu îl mai foloseşti după (acesta bagă mai mult curent decât trebuie într-o baterie de sub 500mah).

*in principiu rişti să prăjeşti bateria sau placa de care este lipit microusb-ul.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
    Am făcut asta doar o dată. Apoi m-am gândit și eu la ce zici tu și nu l-am mai încărcat așa. Doar la consolă.

5. #14945 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Salut. Cum pot sa scot cardul de pe un cont ?

6. #14946 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Daca nu ai activata "automatic renew" sau o precomanda activa, banuiesc ca se face asa:
    https://www.playstation.com/en-ae/ge...-card-details/
    How do I delete my payment details?

Payment details are attached to the account, not the device, so removing them on one device will remove them from your account on all devices.
    1. Select your local user account and press up on the control pad to access the Function menu and go to [Settings] > [PlayStation Network/Account Management] > [Account Information] > [Wallet] > [Payment Methods] or go to [PlayStation Store] > [Menu] > [Payment Methods].
    2. Enter your password.
    3. Select [Delete Billing Information] at the bottom of the screen and press (X button).
    4. Select [Delete] to remove the card completely or [Edit Card Information] to update it.
    sau asa:
    https://www.playstation.com/en-ae/ge...-card-details/
    How do I delete my payment details?

Payment details are attached to the account, not the device, so removing them on one device will remove them from your account on all devices.
    You can reach Account Management in a number of ways:
    • PlayStation App
    Tap [PlayStation Store] on the home screen and go to [Online ID] > [Account Settings].
    • PlayStation Store
    Go to PlayStation Store. Sign in, go to your Online ID at the top of the page and click [Account Settings].
    • Account Management website
    Click here and sign in for the account management site.
    1. Go to the Account tab and select [Billing Information].
    2. Select 'Delete' to remove billing information.
    3. You will see a message confirming that your details have been deleted.

7. #14947 SP
    Am reusit cu prima metoda, thx Gvingi!

Va merge sa descarcati jocurile de la PsPlus ? Eu primesc o eroare cretina: (HTTP Status Code : 404 ) (CE-40852-9)

8. #14948 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Baieti, am si eu o problema, nu gasesc rezolvarea pe net, cel putin metoda cu format nu prea ma incanta. Am incercat sa ma joc Paragon si in timp ce ma "plimb" prin meniu apare eroarea asta CE-34878-0. Am urmat pasii cu reinstall si rebuild data base, foarte ciudat, in primele doua zile dupa ce am primit jocul nu am avut probleme.

9. #14949 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    @ragnarlodbrok23, am primit si eu eroarea si multi altii, probabil e din cauza ca am sarit ca lacustele pe joc
    @Dant3, incearca si initialize, unii zic ca ar trebui sa se rezolve. Vezi ca a mai fost cineva cu problema asta pe forum:

10. #14950 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pai nu vreau cu metoda aia, mi-e scarba sa stau sa imi bag iar conturile, sa descarc jocurile cu viteza melcului de pe PSN ul asta obosit. O sa ma joc altceva sa vad daca primesc eroarea si in alte jocuri.

11. #14951 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Cred ca pana la urma sunt mai castigat daca iau alt gamepad. Eventual unul albastru sa fie mai in ton cu consola Asa le schimb pe incarcate.

12. #14952 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Pai nu vreau cu metoda aia, mi-e scarba sa stau sa imi bag iar conturile, sa descarc jocurile cu viteza melcului de pe PSN ul asta obosit. O sa ma joc altceva sa vad daca primesc eroarea si in alte jocuri.
    Eu am patit ceva asemantor in black ops 3, imi crapa in loading screen-ul dinaintea unui meci. Am sters din application data tot ce tinea de BO3 si n-am mai avut probleme.

13. #14953 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    @Dant3 Nimeni nu stie exact de la ce apare eceea eroate, unora le apare daca jocul nu e instalat complet, altora datorita unei salvari corupte, iar "fixurile" aceestea gen reinstal/factory default nu functioneaza mereu.

14. #14954 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Erorile astea sunt tampite si fara sens. Mai ai si optiunea sa cauti la ei pe site codul de eroare care, de obicei, nu exista.

15. #14955 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mda, e clar, am facut cam tot ce a depins de mine, mai putin initialize, nu am chef de asa ceva mai ales ca viteza de download e de rahat, am descarcat Division in vreo 12 ore. Un joc e pe disc, celelalte sunt digitale.
    Am vb si cu cei de la suport UK, cu romanii ma enervez. Mi-au explicat pasii pe care ar trebui sa-i urmez, toate jocurile sunt la zi, rebuild database. Nu inteleg, cu 3 zile in urma am terminat Gone Home fara probleme. Incepe sa ma calce pe nervi chestia asta, parca sunt pe PC cu erori peste erori si cu solutii si intrebari stupide. Ai facut update la drivere, ai dat restart dupa? Dar mai du-te-n pana mea, unde e consola din alte timpuri cand o bagam in priza si tv si ma jucam, fara net, fara patch, fara stres.
    uploadfromtaptalk1465547310479.jpguploadfromtaptalk1465547321098.jpguploadfromtaptalk1465547328831.jpguploadfromtaptalk1465547347339.jpguploadfromtaptalk1465547352720.jpg

16. #14956 SP
    Bai nene deci nu mai pot, se descarca NBA NK16 ca dracu. De 2 zile ma chinui cu el si degeaba, aseara am lasat consola in Rest Mode in speranta ca termin odata cu el, insa degeaba. O cretinitate mai mare ca la jocul asta nu am mai intalnit, daca il inchid se opreste download-ul, daca il descarc in timp ce sunt in joc, merge cu 1mbs . Cred ca ii dau delete si imi bag ceva in el si in PsMinusul lor.

17. #14957 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Eu am reusit sa-l descarc, dar mai bine imi vedeam de treaba. Nu stiu de ce este atat de laudat. Pentru mine Live e cu mult peste

18. #14958 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Eu nu am probleme cu download ul fraților.Nba ul l am dat jos în 18 min.Eu zic ca este ok 😀

Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk

19. #14959 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Unde stai si de la cine ai net?

20. #14960 SP
    Pai nu e de la mine problema, am net de la RDS de 1GB si pana acum nu am avut probleme. In fine, am gasit si un fix, in caz ca mai pateste cineva:

Intrati in Settings> Internet> Set up internet connection, alegeti ce vreti, Lan sau Wifi> Custom> Automatic> Do not specify> Manual> 8.8.8.8 primul DNS> 8.8.4.4 al doilea DNS si dupa le setati pe toate Automatic.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.