Eu prefer sa am cat mai multe jocuri instalate ca atunci cand am dintr-o data chef de ceva, doar sa bag discul si sa incep sa joc. 2TB nu imi ajung la cate jocuri am strans de cand a aparut consola.
Eu prefer sa am cat mai multe jocuri instalate ca atunci cand am dintr-o data chef de ceva, doar sa bag discul si sa incep sa joc. 2TB nu imi ajung la cate jocuri am strans de cand a aparut consola.
Nu cred ca vor mai mari spatiul de stocare default avand in vedere ca acum poti folosi HDD-ul extern si pentru stocare/rulare jocuri.
http://www.consolegames.ro/forum/f7-...al-si-oficial/
Care aveți Prime pe amazon.co.uk și vreți să ajutați un coleg?
Vreo 160 de lei, 15 luni de PS Minus
https://www.amazon.co.uk/PlayStation...+plus+15+month
---------- Post added 11-07-2017 at 15:51 ----------
Nvm, am rezolvat
Deci am si eu o intrebare de putina vreme astia pe site-ul psn nu imi mai arata cati bani am, inainte dadeam pe numele la cont si imi arata acolo cati bani mai am pe cont acuma numai imi arata...si numai stiu cat am pe cont. are careva idee unde pot intra sa vad ?
Am observat si eu problema.
Eu am intrat pe Account Settings si de acolo pe Wallet.
Ciudat oricum
mersi. tot cautam sa vad cat mai am. mi se pare stupida chestia asta. sper sa o rezolve sa nu ramana asa. nici macar daca pun ceva in cos nu imi arata cat am. deabia cand dai confirmare de plata iti arata.
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Salutare. A incercat si reusit cineva de aici sa joace jocurile de pe PS4 pe un laptop cu mouse si tastatura?![]()
Se poate asa ceva? Sper ca nu. Mai străduiți-va cu controller-ul...
Daca va referiți sa le instalați pe laptop, asta 100% nu se poate.
Un mic sfat daca se poate : primesc un mesaj de eroare pentru ps4 ,WS-37397-9 .Ma puteti ajuta cu un sfat ceva ? Multumesc !
Da, te putem ajuta, dacă ai da mai multe detalii despre felul în care primesc eroarea. Aşa nu facem decât să căutăm noi pe net pt tine, ca doar nu ştiu toate codurile de eroare de la Sony.
Trimis de pe al meu HTC One A9 folosind Tapatalk
Am jucat de curand fifa 17 la mall cu un prieten si am observat ca jucatorii se vad putin mai bine si ca gameplay-ul este mai realistic decat la mine si nu inteleg de ce . Eu am ps4 slim si n.am umblat la setarile jocului . Stie cineva cum as putea rezolva asta ?
Ma cam indoiesc sa aibe astia pro-ul in mall. Cred ca e mai mult placebo.
Ar mai fi posibilitatea ca TV-ul respectiv sa fie mai bun decat al tau si cu un input lag mai mic.
Bookmarks