succint un fel de blink blink
sunt curios daca au ratat vreo idee nasoalaasta ne mai trebuia, pun pariu ca alterneaza rosu-albastru in most wanted cand ne urmareste politia
![]()
Asa e, n-o sa-ti mai arate absolut deloc pe ecran nivelul vietii, va trebui sa te uiti la controller cu microscopul sa vezi si easter egg-uri din storyline.
Seriously, ce sunteti asa hateri? E un amarat de bec, ca la move, e pt imersiune, daca stai sa-ti iei ochii de la tv ca sa te uiti la controller e vina ta. Sunt sigur ca o sa aiba o functie de oprire oricum...
Nu e vorba ca ma deranjeaza, unde dai si unde crapa. Tocmai ca o sa avem pe ecran toate informatiile nu-i vad rostul.
---------- Post added 23-02-2013 at 02:39 PM ----------
Ce are postul meu cu cu 'haterismul'?! E un simplu comentariu, sau si tu te numeri pintre cei care au invat 2-3 cuvinte, care li se par lor la moda, si o tin langa prin forumuri?
Si care-i legatura intre move si imersiune ?!?!![]()
Era legatura dintre move si bec-ul ala. Si lumina aia e pentru imersiune, sa evoce atmosfera jocului mai bine. Sau si tu te numeri printre cei care citesc numai ce vor?
Careva v-ati gandit ca poate led-ul ala are un rost acolo? Sa te poata urmari mai usor si precis noul eye al ps-ului?
Sent from my S500 using Tapatalk 2
Infamous: Second Son - PS4 - Video Games - ShopTo.Net
Preturile nu vi se par destul de exagerate?!
Vi se pare o miscare buna de a-ti vinde ps3-ul acuma, avand in vedere ca pana la sfarsitul anului apare ps4, sau mai bine ti-l tii inca 1 an 2 pana cand apar jocuri si bineinteles cat mai multe exclusivitati pentru ps4?
gandeste-te ca vin God of War si Sly Cooper acum in martie si Last of Us in iunie. In plus, in septembrie vom avea GTA V pe PS3 si X360 care ar putea sa apara eventual si pe PC ceva mai incolo. Daca insa vrei sa-l joci in septembrie si nu ai un X360, atunci nu prea ai alternative pana apare pe PC (si nu il vei putea juca nici pe PS4 in iarna). cred ca cel mai indicat ar fi sa mai tragi cu dintii de PS3 cel putin inca un an inainte sa te gandesti sa o mariti.
Eu de-abia mi-am luat PS3-ul si cred ca il mai tin cel putin 2 ani. Am atatea de jucat ... bani de-ar fi mai multi![]()
Nu merita dat ps3 acum, cand ies toate exclusivitatile bune pentru el, e ca atunci in ultimii ani ai ps2-ului![]()
Nu merita dat PS3-ul nici macar dupa ce apare PS4. Ganditi-va ca toate jocurile existente nu vor mai fi compatibile cu PS4, si Slava Domnului, sunt suficiente... In plus, sunt extrem de multi developeri care inca lucreaza la titluri de PS3, si nu-i vad refacand totul de la zero (pt. ca sunt arhitecturi diferite). So yeah, PS3 will live on!
Mai ales daca ai un Phat, ca mine... stii ca merg si jocuri de PS2... My precioussssssss![]()
Bookmarks