Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 55 of 903 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 65 105 155 555 ... LastLast
Results 1,081 to 1,100 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #1081 SP
    Member Imperatore's Avatar
    succint un fel de blink blink

2. #1082 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    DUALSHOCK®4 features a light bar on the top with three color LEDs that illuminate in various colors. The light bar illuminates to match the color of characters in a game to offer a simpler, more friendly way to identify players, even when playing side by side. The light bar also changes patterns during gameplay to provide useful information to gamers, such as when a character is critically low on health or has taken major damage.
    Da, dar eu cand ma joc nu imi arunc ochii pe controller. Deci trebuie sa-mi iau ochii de pe actiunea jocului si sa intorc si de controller sa vad cum stau cu nivelul vietii !!!

3. #1083 SP
    Member claudiutk's Avatar
    sunt curios daca au ratat vreo idee nasoala asta ne mai trebuia, pun pariu ca alterneaza rosu-albastru in most wanted cand ne urmareste politia

4. #1084 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Da, dar eu cand ma joc nu imi arunc ochii pe controller. Deci trebuie sa-mi iau ochii de pe actiunea jocului si sa intorc si de controller sa vad cum stau cu nivelul vietii !!!
    Iti dai seama ca health bar-ul va fii afisat si pe ecran ,deci nu inteleg cu ce te deranjeaza .

5. #1085 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Asa e, n-o sa-ti mai arate absolut deloc pe ecran nivelul vietii, va trebui sa te uiti la controller cu microscopul sa vezi si easter egg-uri din storyline.
    Seriously, ce sunteti asa hateri? E un amarat de bec, ca la move, e pt imersiune, daca stai sa-ti iei ochii de la tv ca sa te uiti la controller e vina ta. Sunt sigur ca o sa aiba o functie de oprire oricum...

6. #1086 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Sunt sigur ca o sa aiba o functie de oprire oricum...
    Exact la asta ma gandeam si eu,probabil va exista o optiune de disable .

7. #1087 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by iPaul View Post
    Iti dai seama ca health bar-ul va fii afisat si pe ecran ,deci nu inteleg cu ce te deranjeaza .
    Nu e vorba ca ma deranjeaza, unde dai si unde crapa. Tocmai ca o sa avem pe ecran toate informatiile nu-i vad rostul.

---------- Post added 23-02-2013 at 02:39 PM ----------

Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Asa e, n-o sa-ti mai arate absolut deloc pe ecran nivelul vietii, va trebui sa te uiti la controller cu microscopul sa vezi si easter egg-uri din storyline.
    Seriously, ce sunteti asa hateri? E un amarat de bec, ca la move, e pt imersiune, daca stai sa-ti iei ochii de la tv ca sa te uiti la controller e vina ta. Sunt sigur ca o sa aiba o functie de oprire oricum...
    Ce are postul meu cu cu 'haterismul'?! E un simplu comentariu, sau si tu te numeri pintre cei care au invat 2-3 cuvinte, care li se par lor la moda, si o tin langa prin forumuri?
    Si care-i legatura intre move si imersiune ?!?!

8. #1088 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Era legatura dintre move si bec-ul ala. Si lumina aia e pentru imersiune, sa evoce atmosfera jocului mai bine. Sau si tu te numeri printre cei care citesc numai ce vor?

9. #1089 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Careva v-ati gandit ca poate led-ul ala are un rost acolo? Sa te poata urmari mai usor si precis noul eye al ps-ului?

Sent from my S500 using Tapatalk 2

10. #1090 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Infamous: Second Son - PS4 - Video Games - ShopTo.Net

Preturile nu vi se par destul de exagerate?!

11. #1091 SP
    Junior Member GoLd^'s Avatar
    Vi se pare o miscare buna de a-ti vinde ps3-ul acuma, avand in vedere ca pana la sfarsitul anului apare ps4, sau mai bine ti-l tii inca 1 an 2 pana cand apar jocuri si bineinteles cat mai multe exclusivitati pentru ps4?

12. #1092 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Da

13. #1093 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    gandeste-te ca vin God of War si Sly Cooper acum in martie si Last of Us in iunie. In plus, in septembrie vom avea GTA V pe PS3 si X360 care ar putea sa apara eventual si pe PC ceva mai incolo. Daca insa vrei sa-l joci in septembrie si nu ai un X360, atunci nu prea ai alternative pana apare pe PC (si nu il vei putea juca nici pe PS4 in iarna). cred ca cel mai indicat ar fi sa mai tragi cu dintii de PS3 cel putin inca un an inainte sa te gandesti sa o mariti.

14. #1094 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Eu de-abia mi-am luat PS3-ul si cred ca il mai tin cel putin 2 ani. Am atatea de jucat ... bani de-ar fi mai multi

15. #1095 SP
    Member claudiutk's Avatar
    Nu merita dat ps3 acum, cand ies toate exclusivitatile bune pentru el, e ca atunci in ultimii ani ai ps2-ului

16. #1096 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu merita dat PS3-ul nici macar dupa ce apare PS4. Ganditi-va ca toate jocurile existente nu vor mai fi compatibile cu PS4, si Slava Domnului, sunt suficiente... In plus, sunt extrem de multi developeri care inca lucreaza la titluri de PS3, si nu-i vad refacand totul de la zero (pt. ca sunt arhitecturi diferite). So yeah, PS3 will live on!

Mai ales daca ai un Phat, ca mine... stii ca merg si jocuri de PS2... My precioussssssss

17. #1097 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Si PS1, si PS1

18. #1098 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    First Official PlayStation 4 Trailer :

19. #1099 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Trailer ps4 fara ps4

20. #1100 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Trailer ps4 fara ps4
    Si tu esti "carcotas" acum... la ce-ti trebuie consola? Nu pentru jocuri? Nah jocuri! Consola, mai incolo... la magazin, cand o sa bagi mana adanc in portofel

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 55 of 903 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 65 105 155 555 ... LastLast