Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 107 of 903 FirstFirst ... 7 57 97 105 106 107 108 109 117 157 207 607 ... LastLast
Results 2,121 to 2,140 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #2121 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by MSlv View Post
    au innebunit cu indie... sunt curios cat o sa dureze obsesia asta.
    pentru ca indie game-urile au fost bune si foarte bune in ultima vreme. Am butonat mai multe jocuri indie memorabile ,emotionante si foarte bine gandite decat triple A.

E bine ca au anuntat multe titluri indie dar parca mai toate sunt platformere sau top down view dar cand vor anunta jocuri horror indie pe PS4? Imagine the potential: Amnesia: The Dark Descent/A machine for pigs, Slender sau SCP: Containment Breach pe un ditamai televizor (poate chiar si in 3D) si cu o maneta cu vibratii (tin minte ca feature-ul ala ma "termina" cand ma jucam Fatal Frame pe PS2).

Si sunt curios daca Notch va lansa Minecraft pe consolele Sony, sau Scrolls sau poate chiar un nou IP...

2. #2122 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Eu cred ca este evident de parte cui este Gamestop avand in vedere ca le fac celor de la Sony reclama gratuita,poate chiar abuziv.

3. #2123 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by MSlv View Post
    au innebunit cu indie... sunt curios cat o sa dureze obsesia asta.
    Forever. Daca te uiti atent la succesul pe care-l are Apple cu AppStore si Google cu PlayStore, cred ca vei observa ca aproximativ 90% din acel succes se datoreaza fenomenului "indie". Indie in opinia mea inseamna originalitate... pe care pana nu demult firmele mari de publishing o cam ignora. Si mai inseamna jocuri la buget redus, desigur.

4. #2124 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Cam de unde pot face o precomanda la ps4 din tara?sau din afara, dar sa fiu sigur ca ajunge?Multumesc

5. #2125 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar

6. #2126 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Cam de unde pot face o precomanda la ps4 din tara?sau din afara, dar sa fiu sigur ca ajunge?Multumesc
    Mai exact aici: Consola Sony PlayStation 4, 500 GB, Neagra CUH-1000A - eMAG.ro

7. #2127 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by h3rm35 View Post
    exact,multi botisti mai sunt pe aici
    ..

8. #2128 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    Mai exact aici: -snip-
    Mai bine aici: Consola Sony PlayStation 4, 500 GB, Neagra CUH-1000A - eMAG.ro
    Uita-te la link-ul postat de gvingi76 . ConsoleGames primeste ceva daca facem pre-order cu link-ul asta.

9. #2129 SP
    Dar accesand in prealabil linkul dat de Consola Sony PlayStation 4, 500 GB, Neagra CUH-1000A - eMAG.ro

10. #2130 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Accesand acel link te duce pe pagina principala a lui Emag, nu te duce la pagina cu consola de PS4.

11. #2131 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Accesand acel link te duce pe pagina principala a lui Emag, nu te duce la pagina cu consola de PS4.
    Fixed!

12. #2132 SP
    Scrii "Playstation 4" in bara de seach de la eMag si al patrulea item din rezultate este consola.

Sau poate ne face MonkY un link direct care sa contina si referalul...

---------- Post added 14-06-2013 at 10:39 AM ----------

a fost mai rapid

13. #2133 SP
    Member MSlv's Avatar
    exista vreun thread pe undeva cu chestiile astea? mai sunt si alte magazine in afara de emag unde merge treaba asta?

14. #2134 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Oare o fi adevarat? Ca stiu ca sunt multi pe aici care nu suporta controller-ul Playstation si il prefera pe cel de X360 dar si-ar dori un PS4.
    I'm at E3 & for people choosing PS4 over XBox One, I can confirm they will make these for PS4 - Imgur

15. #2135 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by iPaul View Post
    Eu cred ca este evident de parte cui este Gamestop avand in vedere ca le fac celor de la Sony reclama gratuita,poate chiar abuziv.
    si-au gasit un dusman cei de la MS cu X1, Gamestop imparte fluturasi cu informatii despre restrictile consolei in magazinele lor -> GameStop handing out flyers to tell customers about Xbox One's restrictions |

16. #2136 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    Oare o fi adevarat? Ca stiu ca sunt multi pe aici care nu suporta controller-ul Playstation si il prefera pe cel de X360 dar si-ar dori un PS4.
    I'm at E3 & for people choosing PS4 over XBox One, I can confirm they will make these for PS4 - Imgur
    E interesanta ideea... insa ii lipsesc cateva features. In primul rand, wireless-ul. In al doilea rand, touchpad-ul. Third, nu are "luminita". Anyway, e foarte bine ca incep deja sa lucreze la accesorii pt. PS4.
    Attached Images Attached Images fus1on.jpg

17. #2137 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Asa e, ii lipsesc features pe care Sony le-a anuntat cu trambite despre noul DS4, dar pentru un hard core gamer cat de mult crezi ca touchpad-ul va influenta expetienta? Nu mai zic de luminita...
    In schimb wireless-ul cred ca va fi o problema mai serioasa pentru unii. USB in PS4 to bluetooth device paired to the wireless controller could be a solution.

18. #2138 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    Asa e, ii lipsesc features pe care Sony le-a anuntat cu trambite despre noul DS4, dar pentru un hard core gamer cat de mult crezi ca touchpad-ul va influenta expetienta?
    Da... daca developerul va seta ca in jocul X sa schimbi armele via touch (de exp.)... va influenta experienta. As in "you can't even play it!".

19. #2139 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

20. #2140 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Da... daca developerul va seta ca in jocul X sa schimbi armele via touch (de exp.)... va influenta experienta. As in "you can't even play it!".
    Mai ales ca FIFA 13 PS3 nu merge jucat cu controller cu fir.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 107 of 903 FirstFirst ... 7 57 97 105 106 107 108 109 117 157 207 607 ... LastLast