Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 277 of 903 FirstFirst ... 177 227 267 275 276 277 278 279 287 327 377 777 ... LastLast
Results 5,521 to 5,540 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #5521 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by the_fool2k View Post
    Voi ati avut probleme cand consola se aprinde, apare lumina albastră, iar tv nu primeste semnal video.
    Mi S-a intamplat de vreo doua , trei ori si a mers dupa ce am stins/aprins consola.

Intuiesc ca daca aprinzi consola fara sa fie aprins tv asa pat este. Cam ca la pc cand il aprinzi fara monitor conectat.
    Nu am patit niciodata si chestia cu tv-ul stins nu este valabila, mi-am aprins consola de zeci de ori inainte ca tv-ul sa fie aprins si boota fara probleme.

2. #5522 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Inca o chestie... Eu de la amazon nu am niciun certificat de garantie in cutie. Voi ati avut ? Cum arata ?

3. #5523 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Cred ca am o problema...bag cd de fifa imi apare intro-ul pana la press x.cand apas x nu se mai intampla nimic,doar se invarte cercul in stanga jos a ecranului.La killzone la multiplayer imi arata connecting si nimic.O sa incerc single player sa vedem ce se intampla

Single player merge.netul merge perfect.poate are cineva vreo idee sau a mai patit asa

4. #5524 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Si la mine face dude ( este de la servere ) Imi face dude AC 4 imi zice detecting u play passport dupa un freez de joc ( os mergea ) .

Nu are DRM my ass daca crapa netu face probleme .

Ps: Merge acum .

5. #5525 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Sony’s Adam Boyes “Lost His Mind” for an “Amazing” Upcoming PS4 Game after Getting a Sneak Peek | DualShockers

Sony’s Vice President of Publisher & Developer Relations Adam Boyes loves to tease, and he did some more teasing during the latest episode of the PlayStation Blogcast, during which, with his typical quiet conspiring voice, he talked about a sneak peek he got of an upcoming PS4 game.
    Boyes :

I got a chance to get a super sneak peak of a game that’s coming up and I’ve lost my mind, it was amazing. I can’t say what it is but… For PS4…

6. #5526 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Unboxing românesc

Ma doare capu' ( Stan si Bran )

7. #5527 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by the_fool2k View Post
    Inca o chestie... Eu de la amazon nu am niciun certificat de garantie in cutie. Voi ati avut ? Cum arata ?
    Nu exista asa ceva. Sau cel putin in anii mei de shopping, n-am vazut vreodata "certificat de garantie" amazon. La ei e pe baza invoice-ului totul. Completezi un formular si trimiti produsul cu probleme inapoi.

Daca te referi la garantia europeana sau internationala de la Sony, asta ar trebui sa existe printre manuale and co.

8. #5528 SP
    Junior Member Flavy's Avatar
    Poate veniti si voi(useri de pe forum) cu ceva unboxinguri/reviewuri

9. #5529 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by Flavy View Post
    Poate veniti si voi(useri de pe forum) cu ceva unboxinguri/reviewuri
    Ma gandeam sa fac o recenzie Dar avand in vedere ce am patit data trecuta cand am facut asa ceva mai bine ma las pagubas

10. #5530 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Votati si voi, ca sunt chiar curios cati posesori de PS4 sunt: http://www.consolegames.ro/forum/f6-...tineti-2013-a/. Thanks!

Flavy: cand o sa vina a mea consola, voi face... de fapt va fi un versus cu X1 si Wii U.

11. #5531 SP
    Junior Member Gandomyr's Avatar
    Îl aștept cu maxim interes.

12. #5532 SP
    Member cipvas's Avatar
    Auzi la desteptul ala de mai sus(care e cu Bufnici)...ramaneti la PS3...cumparati-va PS4 peste 2 ani de zile. Inteligentule.

Si alta chestie. Cum naiba sa te filmezi si postezi cu prizele scoase din pereti? A mai observat cineva?

13. #5533 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Nu pot sa exprim cum il urasc pe Bufnici asta.Mai bine ar ramane la facut review la masini...

ON : Amazon.com saptamana trecuta a vandut 12000 de console PS4 in 27 de minute.

PlayStation Blogcast 101: The Next Generation – PlayStation.Blog

---------- Post added 14-12-2013 at 16:40 ----------

Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Nu am patit niciodata si chestia cu tv-ul stins nu este valabila, mi-am aprins consola de zeci de ori inainte ca tv-ul sa fie aprins si boota fara probleme.
    Agreez si eu asta.Uneori chiar nu am aprins TV-ul deloc si am jucat prin Remote Play.

14. #5534 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    Nu pot sa exprim cum il urasc pe Bufnici asta.Mai bine ar ramane la facut review la masini...
    Ma bucur ca nu sunt singurul Parca doar daca te uiti la el isi da aere de superior.
    O consola de 2000 lei la 8 ani e scumpa dar un telefon/tableta in fiecare an de 2500 lei nu e scump , tare asta.

---------- Post added 14-12-2013 at 23:40 ----------

Cateva jocuri PS4 la eMag ( nu apar decat in search )
    Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition pentru PlayStation 4 - eMAG.ro
    Joc Fifa 14 pentru PlayStation 4 - eMAG.ro
    Joc LEGO Marvel Super Heroes pentru PlayStation 4 - eMAG.ro
    Joc Watch Dogs DedSec Edition pentru PlayStation 4 - eMAG.ro

15. #5535 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    da cine-i bufnita asta de tot vorbiti de dansa paicishea?

16. #5536 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    auzi la desteptu pamantului..."in continuare ps3 ramane o consola fenomenal de buna iar ps4 deocamdata cel putin in afara de specificatii nu prea o depaseste..sau o depaseste?"..pe langa faptul ca se exprima o cizma mai e si cretin...la ce **** mea sa depaseasca consola next-gen o consola current-gen ?sau poate domnu,la ce fata are, ar prefera ca ps4 sa vina si cu un controller fleshlight....aia da inovatie ptr el..

17. #5537 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Holiday Greetings from Naughty Dog!

Once 2014 hits we’ll start frequently rolling out fresh news and information about all our upcoming projects over on the PlayStation blog and here on the Naughty Dog blog so make sure to visit frequently.

2014 marks a very special time in Naughty Dog’s history and we’ll have more information about what that means early next year.

18. #5538 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    [QUOTE=Dant3;1074486]Unboxing românesc

Asta nu e baietasu de pe ProTv care face emisiunea "I love IT"?

19. #5539 SP
    Member MSlv's Avatar
    eu nu stiu de ce ii acordati atata importanta... face niste cretinitati de emisiuni unde de multe ori pare ca nici macar nu pricepe despre ce e vorba, pare un amator notoriu la fiecare emisiune aproape, dar macar o face cu entuziasm si mai aude lumea de nume ca playstation pe TV, ceea ce nu prea se intampla la noi. Nu il suport pe om (ca prezentator tv, nu-l cunosc in particular) dar emisiunea in sine este important sa existe...

20. #5540 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Quote Originally Posted by Trefla View Post
    Ma bucur ca nu sunt singurul Parca doar daca te uiti la el isi da aere de superior.
    O consola de 2000 lei la 8 ani e scumpa dar un telefon/tableta in fiecare an de 2500 lei nu e scump , tare asta.

---------- Post added 14-12-2013 at 23:40 ----------

Cateva jocuri PS4 la eMag ( nu apar decat in search )
    Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition pentru PlayStation 4 - eMAG.ro
    Joc Fifa 14 pentru PlayStation 4 - eMAG.ro
    Joc LEGO Marvel Super Heroes pentru PlayStation 4 - eMAG.ro
    Joc Watch Dogs DedSec Edition pentru PlayStation 4 - eMAG.ro
    Ai cumparat vreun joc de aici sau stii daca le primesti in 2-3 zile sau abia dp lansarea ps4 la noi?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.