Inca o chestie... Eu de la amazon nu am niciun certificat de garantie in cutie. Voi ati avut ? Cum arata ?
Cred ca am o problema...bag cd de fifa imi apare intro-ul pana la press x.cand apas x nu se mai intampla nimic,doar se invarte cercul in stanga jos a ecranului.La killzone la multiplayer imi arata connecting si nimic.O sa incerc single player sa vedem ce se intampla
Single player merge.netul merge perfect.poate are cineva vreo idee sau a mai patit asa
Si la mine face dude ( este de la servere ) Imi face dude AC 4 imi zice detecting u play passport dupa un freez de joc ( os mergea ) .
Nu are DRM my assdaca crapa netu face probleme .
Ps: Merge acum .
Sony’s Adam Boyes “Lost His Mind” for an “Amazing” Upcoming PS4 Game after Getting a Sneak Peek | DualShockers
Boyes :Sony’s Vice President of Publisher & Developer Relations Adam Boyes loves to tease, and he did some more teasing during the latest episode of the PlayStation Blogcast, during which, with his typical quiet conspiring voice, he talked about a sneak peek he got of an upcoming PS4 game.
I got a chance to get a super sneak peak of a game that’s coming up and I’ve lost my mind, it was amazing. I can’t say what it is but… For PS4…
Nu exista asa ceva. Sau cel putin in anii mei de shopping, n-am vazut vreodata "certificat de garantie" amazon. La ei e pe baza invoice-ului totul. Completezi un formular si trimiti produsul cu probleme inapoi.
Daca te referi la garantia europeana sau internationala de la Sony, asta ar trebui sa existe printre manuale and co.
Votati si voi, ca sunt chiar curios cati posesori de PS4 sunt: http://www.consolegames.ro/forum/f6-...tineti-2013-a/. Thanks!
Flavy: cand o sa vina a mea consola, voi face... de fapt va fi un versus cu X1 si Wii U.
Auzi la desteptul ala de mai sus(care e cu Bufnici)...ramaneti la PS3...cumparati-va PS4 peste 2 ani de zile. Inteligentule.
Si alta chestie. Cum naiba sa te filmezi si postezi cu prizele scoase din pereti? A mai observat cineva?
Nu pot sa exprim cum il urasc pe Bufnici asta.Mai bine ar ramane la facut review la masini...
ON : Amazon.com saptamana trecuta a vandut 12000 de console PS4 in 27 de minute.
PlayStation Blogcast 101: The Next Generation – PlayStation.Blog
---------- Post added 14-12-2013 at 16:40 ----------
Agreez si eu asta.Uneori chiar nu am aprins TV-ul deloc si am jucat prin Remote Play.
Ma bucur ca nu sunt singurulParca doar daca te uiti la el isi da aere de superior.
O consola de 2000 lei la 8 ani e scumpa dar un telefon/tableta in fiecare an de 2500 lei nu e scump , tare asta.
---------- Post added 14-12-2013 at 23:40 ----------
Cateva jocuri PS4 la eMag ( nu apar decat in search )
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition pentru PlayStation 4 - eMAG.ro
Joc Fifa 14 pentru PlayStation 4 - eMAG.ro
Joc LEGO Marvel Super Heroes pentru PlayStation 4 - eMAG.ro
Joc Watch Dogs DedSec Edition pentru PlayStation 4 - eMAG.ro
auzi la desteptu pamantului..."in continuare ps3 ramane o consola fenomenal de buna iar ps4 deocamdata cel putin in afara de specificatii nu prea o depaseste..sau o depaseste?"..pe langa faptul ca se exprima o cizma mai e si cretin...la ce **** mea sa depaseasca consola next-gen o consola current-gen ?sau poate domnu,la ce fata are, ar prefera ca ps4 sa vina si cu un controller fleshlight....aia da inovatie ptr el..
Holiday Greetings from Naughty Dog!
Once 2014 hits we’ll start frequently rolling out fresh news and information about all our upcoming projects over on the PlayStation blog and here on the Naughty Dog blog so make sure to visit frequently.
2014 marks a very special time in Naughty Dog’s history and we’ll have more information about what that means early next year.
[QUOTE=Dant3;1074486]Unboxing românesc
Asta nu e baietasu de pe ProTv care face emisiunea "I love IT"?
eu nu stiu de ce ii acordati atata importanta... face niste cretinitati de emisiuni unde de multe ori pare ca nici macar nu pricepe despre ce e vorba, pare un amator notoriu la fiecare emisiune aproape, dar macar o face cu entuziasm si mai aude lumea de nume ca playstation pe TV, ceea ce nu prea se intampla la noi. Nu il suport pe om (ca prezentator tv, nu-l cunosc in particular) dar emisiunea in sine este important sa existe...
Bookmarks