Macar pe asta il inteleg cand vorbeste in engleza, fata de Yoshida![]()
In ultima vreme (de cand cu Destiny si ultimul update de firmware) observ ca se conecteaza greu la PSN (in speta la store si la sectiunea de what's new unde ramane "agatat" fara sa afiseze news feed-ul). Daca ii dau sign out, restart la consola si la router (e conectata prin wireless) intr-un final isi revine, insa pana acum nu am mai patit. A mai intampinat careva ceva similar ?
Salut as vrea si eu sa mi achizitionez un monitor pentru PS4 si PC, poate chiar si un Tv, daca se merita , dar bugetul este foarte mic pentru TV, 10 milioane...
Ce monitor (sau tv daca se merita) mi ati recomanda la banii acestia , sa dea cat mai bun randament la gaming la banii astia?
Pai diagonala ma gandeam sa fie in jur de 22- 24'' ...
Acum am un tv si cand joc fifa lasa jucatorii dare ,urme cu imaginea lor pe teren cand fug mai repede nu stiu ce naiba are, si ziceam sa mi iau un monitor, ca daca imi iau tv la banii astia s- ar putea sa faca tot asa...
Nu prea ma pricep eu cu Ms , cu Mh, atatea alea... ideea e sa nu fie imaginea blurry si stearsa asa la miscare rapida cum e de ex la tv u meu actual la fifa.
iti trebuie ceva cu o rata de refresh mare, timp de raspuns mic si fara lag (sau ma rog, cu lag cat mai redus).
modele sub sau in jur de 1000 de RON nu sunt foarte multe care chiar sa fie foarte OK, dar cel mai probabil oricare din cele de mai jos va fi peste ce ai acum:
AOC Monitor LED AOC 24" G2460PQU, (Negru), HDMI, DVI-D, VGA Monitoare LED 24" AOC LED G2460PQU, 16:9, 1920x1080, FHD, 1ms, 350cd/mp, 1000:1 (80.000.000:1), 170/160, VGA, DVI-D, HDMI, DisplayPort
asta poate fi gasit si la preturi in jur de 1070-1080 la destui retaileri online
restul sunt in general sub 1000 de RON
Monitor LCD Asus 24", Wide, Full HD, HDMI, Negru, VE248H - eMAG.ro
Televizor LED LG 24MT46D-PZ, 61 cm, Full HD - eMAG.ro
Monitor LED Samsung 24", Wide, Full HD, HDMI, VGA, Negru Lucios, LS24D300HS - eMAG.ro
Monitor Gaming LED BenQ 24", Wide, 1ms, Full HD, DVI Dual, 2 x HDMI, Negru, RL2455HM - eMAG.ro
Monitor LED Asus 23.6", Wide, Full HD, DVI, HDMI, Negru, VS247H-P - eMAG.ro
http://www.tntmag.ro/TV-si-Monitoare...-DP548742.aspx
daca nu primesti vreun pont mai bun si nu te poti hotari nici la cele din lista asta, mai eliminam din ele
pentru cine joaca destiny si are chef de un party ...hit me up...criticaldeath19
si pe aceasi nota ... daca cineva are cont bancar pe UK fac cadou 1 month ps plus UK care mi a venit cu bundleul destiny insa eu am doar pe USA card iar free trial-urile ca sa fie activate au nevoie de un numar de card bancar activ pe psn unde sunt folosite...asa ca cine vrea (SI IL POATE UTILIZA!!!) contactati ma sa va dau redeem codul![]()
Altex ne pregătește o surpriza
Găsiți mai multe pe site:
http://www.altex.ro/skin-oficial-liv...fc-consola-ps4
PS: aveți si pt controller
Bine ca au cu Tottehnham si Newcastle dar nu au si ei cu Real Madrid
LE: Gasim pe ebay orice tiganie: Real Team Skin Sticker For PS4 PlayStation 4 Console + two Controller Cover
Unde putem găsi stand vertical pentru PS4 pe alb? Sau cand aduc cei de la Altex daca știe cineva.
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks