La fel
Am reusit sa vorbesc de data asta, tot dupa 17 minute. Deci:
- ala de la tel avea o atitudine de "yet another boring concerned customer", abia astepta sa nu mai pun intrebari si sa scape de mine
- m-a intrebat de unde sunt si am zis Romania si incerca sa scape de mine spunand ca "da, azi se trimit toate comenzile de Romania"
- am insistat sa verifice niste conturi, dar nu a avut rabdare decat pentru al meu, si i-am dat adresa de mail
- dupa ce o baga in calculator la el acolo, zice el "aaa, pai chiar acum se proceseaza". Ciudata coincidenta, nu l-am crezut pana nu am vazut ulterior pe site si pe mail
- deci da, acum s-a transformat din backorder in order direct. Si am primit si mail
- de AWB a zis ca later today, ca de obicei
Sper ca s-a procesat pt toata lumea si nu m-a pacalit el, procesand doar contul meu. Ca v-am zis, dubioasa coincidenta.
Tin pumnii pentru toata lumea, sper sa avem un final fericit. Dimineata m-am simtit ca si cum mi-ar fi cazut o caramida in cap cand am citit ce ati postat.
Cand ai facut preorderul Valentin? Pe mine m-a intrebat chestia asta, probabil le face in ordinea datei.
Da, m-am mai relaxat putin, desi scrie si in mailul primit ca pana nu e dispatched, nu valoreaza nimic.
Bookmarks