Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 81 of 145 FirstFirst ... 31 71 79 80 81 82 83 91 131 ... LastLast
Results 1,601 to 1,620 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #1601 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    A ajuns si a mea . Cutia era desfacuta ( avea certificatul de garantie in cutie pus ) .
    A mea se pare ca ajunge doar maine, naiba ca nu mai am rabdare. Am vorbit cu TCE Romania si mi-au zis ca nu a plecat din Budapeste vineri fiindca au preluat coletul prea tarziu. De ce au bagat certificatu de garantie in cutia PS-ului, nu era pusa in alta cutie aditionala, vine direct pachetu in ambalaju PS-ului? Ai platit suma initiala la pretu la care am facut comnezile nu? 2265RON? Nu are urme cum ca a fost scoasa consola sau umblata la ea?

Quote Originally Posted by Andrei260191 View Post
    A ajuns si la mine in sfarsit consola!
    Si PS-ul tau tot desfacut l-ai primit?

2. #1602 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Nu avea urme ( cred ca sau asigurat sa fie tot in cutie ) . Am platit 2265RON . Daca vrei sa vorbim mai mult da-mi add pe yahoo cristi_ionita2006 .

3. #1603 SP
    Member palflo's Avatar
    Nu avea urme ( cred ca sau asigurat sa fie tot in cutie ) . Am platit 2265RON . Daca vrei sa vorbim mai mult da-mi add pe yahoo cristi_ionita2006 .
    felicitari sa o stapanesti cu placere sa ai parte de ea

---------- Post added 02-12-2013 at 14:11 ----------

ma sunat tnt acum marti sau miercuri ajunge consola in bucuresti yupiiiiii

4. #1604 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    De unde ai primit tracking number? Un mail de la shopto sau TNT? Eu nu l-am primit si consola e dispatched de vineri....

5. #1605 SP
    Member Ramon's Avatar
    Rasko, nici eu nu am tracking number. Probabil consolele noastre nu au fost ridicate de TNT de la shopto inca. Sper ca diseara sa le primim si noi.

Valentin, sper sa o rezolve si pe a ta si sa plece in seara asta as well.

6. #1606 SP
    Junior Member Erson's Avatar
    A ajuns si a mea . Cutia era desfacuta ( avea certificatul de garantie in cutie pus ) .
    Felicitari mentorica sa o stapanesti cu placere

7. #1607 SP
    Member palflo's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    De unde ai primit tracking number? Un mail de la shopto sau TNT? Eu nu l-am primit si consola e dispatched de vineri....
    TNT a trimis mail cu awb

8. #1608 SP
    Junior Member roberthotean's Avatar
    Mi-am comandat si un pachet PS4+Killzone de pe gamest....hu si tocmai m-au sunat de la cargus pentru livrare, comanda am facut-o joia trecuta, la pretul de 2273,06 ron

9. #1609 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Ramon, am sunat din nou la stimabilii de la shopto, mi-au dat tracking number prin telefon(habar-n-am de ce nu am primit mail) si consola mea e de la ora 2 dimineata in Nuremberg, Germania. Intr-adevar a fost trimisa vineri dupa-masa. Eu zic sa le dai si tu un telefon din nou sa le spui ca nu ai tracking number si doresti confirmare.
    Succes.

10. #1610 SP
    Member Ramon's Avatar
    Sun si eu dupa ce termin de mancat. Mersi!

11. #1611 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    cum va raspund ca la mine nu merge sa sun mai ales la nr lor de pe site, am dat cancel la comanda si mi-au bagat banii la ei pe site ,le-am trimis si ticket acum astept sa vad in cat timp imi primesc bani inapoi

12. #1612 SP
    Quote Originally Posted by sinnombree07 View Post
    cum va raspund voua ca la mine nu merge sa sun mai ales la nr lor de pe site, am dat cancel la comanda si mi-au bagat banii la ei pe site ,le-am trimis si ticket acum astept sa vad in cat timp imi primesc bani inapoi
    Daca sunt ok in 3 -4 zile daca nu poate sa dureze si 1 luna .

13. #1613 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    o luna? pai nu mi trimit cu bicicleta banii speram o sapt max, am primit sms de la curier ca maine imi vine ps4 si la pretu la care am facut comanda nu la cel prezent care era mai scump.

14. #1614 SP
    Member palflo's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Ramon, am sunat din nou la stimabilii de la shopto, mi-au dat tracking number prin telefon(habar-n-am de ce nu am primit mail) si consola mea e de la ora 2 dimineata in Nuremberg, Germania. Intr-adevar a fost trimisa vineri dupa-masa. Eu zic sa le dai si tu un telefon din nou sa le spui ca nu ai tracking number si doresti confirmare.
    Succes.
    am vorbit la tnt si au zis cand ajunge la wien se actualizeaza trackingul dupa care tine direct bucuresti mai face 48 h din nuremberg

15. #1615 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Am primit si eu mail de la gameshop ca astazi sau maine cel tarziu o vor pune la curier.Cine a mai comandat in cate zile le-a ajuns din momentul in care a fost trimisa?

16. #1616 SP
    Quote Originally Posted by Yanciu View Post
    Am primit si eu mail de la gameshop ca astazi sau maine cel tarziu o vor pune la curier.Cine a mai comandat in cate zile le-a ajuns din momentul in care a fost trimisa?
    Au pus joi a ajuns luni .

17. #1617 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    @Yanciu, de la gameshop sau de la gamestore?

18. #1618 SP
    Junior Member roberthotean's Avatar
    a ajuns si a mea

19. #1619 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Buna ziua

Incercam sa punem pachetul cat mai repede in cursul saptamanii astea, trebuie sa ajunga.

Va multumim

Cu stima
    Gamestore
    Vine si a mea in curand Ne vedem la Killzone.

20. #1620 SP
    Junior Member Kel_Sceptic's Avatar
    Salutare,

Eu sunt un pic dezamagit de 4games, am fost joi si am achitat integral consola, mi-au promis ca fac tot posibilul s-o primesc sambata, daca nu in cel mai rau caz luni. Azi i-am sunat si m-au informat ca o sa vina maine (marti) dar inca nu stiu prea multe detalii.

Cand m-au sunat joi, m-au rugat sa platesc integral daca pot, ca au nevoie si de putin sprijin din partea noastra. Tipic romanesc cu facerea de bine...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 81 of 145 FirstFirst ... 31 71 79 80 81 82 83 91 131 ... LastLast