Nu avea urme ( cred ca sau asigurat sa fie tot in cutie ) . Am platit 2265RON . Daca vrei sa vorbim mai mult da-mi add pe yahoo cristi_ionita2006 .
Nu avea urme ( cred ca sau asigurat sa fie tot in cutie ) . Am platit 2265RON . Daca vrei sa vorbim mai mult da-mi add pe yahoo cristi_ionita2006 .
De unde ai primit tracking number? Un mail de la shopto sau TNT? Eu nu l-am primit si consola e dispatched de vineri....
Rasko, nici eu nu am tracking number. Probabil consolele noastre nu au fost ridicate de TNT de la shopto inca. Sper ca diseara sa le primim si noi.
Valentin, sper sa o rezolve si pe a ta si sa plece in seara asta as well.
Mi-am comandat si un pachet PS4+Killzone de pe gamest....hu si tocmai m-au sunat de la cargus pentru livrare, comanda am facut-o joia trecuta, la pretul de 2273,06 ron
Ramon, am sunat din nou la stimabilii de la shopto, mi-au dat tracking number prin telefon(habar-n-am de ce nu am primit mail) si consola mea e de la ora 2 dimineata in Nuremberg, Germania. Intr-adevar a fost trimisa vineri dupa-masa. Eu zic sa le dai si tu un telefon din nou sa le spui ca nu ai tracking number si doresti confirmare.
Succes.
cum va raspund ca la mine nu merge sa sun mai ales la nr lor de pe site, am dat cancel la comanda si mi-au bagat banii la ei pe site ,le-am trimis si ticket acum astept sa vad in cat timp imi primesc bani inapoi![]()
o luna? pai nu mi trimit cu bicicleta banii speram o sapt max, am primit sms de la curier ca maine imi vine ps4 si la pretu la care am facut comanda nu la cel prezent care era mai scump.
Am primit si eu mail de la gameshop ca astazi sau maine cel tarziu o vor pune la curier.Cine a mai comandat in cate zile le-a ajuns din momentul in care a fost trimisa?
Vine si a mea in curandBuna ziua
Incercam sa punem pachetul cat mai repede in cursul saptamanii astea, trebuie sa ajunga.
Va multumim
Cu stima
GamestoreNe vedem la Killzone.
Salutare,
Eu sunt un pic dezamagit de 4games, am fost joi si am achitat integral consola, mi-au promis ca fac tot posibilul s-o primesc sambata, daca nu in cel mai rau caz luni. Azi i-am sunat si m-au informat ca o sa vina maine (marti) dar inca nu stiu prea multe detalii.
Cand m-au sunat joi, m-au rugat sa platesc integral daca pot, ca au nevoie si de putin sprijin din partea noastra. Tipic romanesc cu facerea de bine...
Eu nu inteleg de ce va incurcati cu firme no name. Cum adica da-mi tu banii azi , ca eu fac tot posibilul sa iti aduc mâine.... Ori ai pe stoc ai sigur imi livrezi maine ori nu...
By tudyniuz in forum Health, Food & Sports
By AndRewqp in forum Offtopic
By Snake in forum Microsoft Xbox One
By Rasko in forum Sony PlayStation 4
By MonkY in forum Console News
Bookmarks