Palflo, cu ale noastre ce naiba se intampla avand in vedere ca sunt in tranzit? La TNT nu stiu nimic.
Palflo, cu ale noastre ce naiba se intampla avand in vedere ca sunt in tranzit? La TNT nu stiu nimic.
Parerea mea este ca fie cineva i-a luat la injuraturi, fie nu mai au console si acum cauta tot felul de explicatii. Ma indoiesc serios ca or sa cheme toate pachetele inapoi, pentru ca de abia atunci risca sa o pateasca in caz de reclamatii. Altfel, in caz de preorder neonorat nu cred ca aveau vreo problema.
Am si eu ticket deschis la Shopto prin care ceream returnarea diferentei dintre express si economy (e vorba de vreo 32 de lire, nu era sa le las lor cadou). Daca imi raspund va anunt. Intre timp mi-a venit consola din Ungaria, dar daca cei de la Shopto vor sa imi dea banii inapoi or sa aiba mari probleme cu mine. Si asta doar asa, de principiu.
am vorbit acum la tnt si nu au nici o restrictie la transport cu shopto si nu ia informat de asa ceva asa ca mi-au zis sa stau fara grija
Sunt curios cum vor proceda cu returnarea banilor. Nu exista buton de cancel atunci când este în procesare
Mi-au raspuns la ticket:
2 minutes ago James McDonald posted:
Hi Ramon,
I can confirm this is true. due to shipping regulations, we are unable to ship these outside of the UK. Your refund will be issued to the payment card.
Regards,
James
Parca suntem o natie blestemata.Numai noua ni se putea intampla asta. Imi pare rau fratilor.Sper sa fie o neintelegere pana la urma si sa va primiti consolele pe care le asteptati mai rau ca un copil in seara de Craciun
shopto guys, am rugamintea:
http://www.consolegames.ro/forum/f11...4/#post1068889
Pentru pe cei care ati primit deja consola de la Gamestore.hu, s-a schimbat ceva pe site la statusul comenzii ? (ex: Comanda trimisa...etc)
poti sa comanzi la gamestore.hu, insa preturile sunt prea mari imho sau te poti inregistra la edigital si te vor anunta ei cand este in stoc ca sa poti plasa comanda. mare atentie cu edigital. asa zisa precomamda este o inregistrare pentru notificare de stoc, nu o precomanda ferma. aia o faci dupa ce te anumta ei ca e pe stoc.
Bookmarks