Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 84 of 145 FirstFirst ... 34 74 82 83 84 85 86 94 134 ... LastLast
Results 1,661 to 1,680 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #1661 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Palflo, cu ale noastre ce naiba se intampla avand in vedere ca sunt in tranzit? La TNT nu stiu nimic.

2. #1662 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Se vor întoarce toate. Asa mi-a zis omul. Îmi pare rău, dacă m-a mințit, va mint și eu....

3. #1663 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by valentin2007 View Post
    Am vorbit. E nasoala treaba. Exista o restricție de shipping și vor cere toate consolele înapoi. Banii pe card azi. Nu mai am cuvinte
    cata nesimtire!!! si nu puteau sa spuna din timp?

4. #1664 SP
    Azi dimineață au aflat.

5. #1665 SP
    Member palflo's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Palflo, cu ale noastre ce naiba se intampla avand in vedere ca sunt in tranzit? La TNT nu stiu nimic.
    nu stiu ce sa mai zic am pus-o pe nevastamea sa sune acum la ei

---------- Post added 02-12-2013 at 18:01 ----------

Quote Originally Posted by Rasko View Post
    suna si tu la ei

6. #1666 SP
    Member Ramon's Avatar
    Sunt curios ce are de comentat felixxx, care e silver customer

7. #1667 SP
    Au zis ca se vor întoarce și cele care sunt pe drum. Am întrebat expres lucrul asta

8. #1668 SP
    Member felixxx's Avatar
    Parerea mea este ca fie cineva i-a luat la injuraturi, fie nu mai au console si acum cauta tot felul de explicatii. Ma indoiesc serios ca or sa cheme toate pachetele inapoi, pentru ca de abia atunci risca sa o pateasca in caz de reclamatii. Altfel, in caz de preorder neonorat nu cred ca aveau vreo problema.
    Am si eu ticket deschis la Shopto prin care ceream returnarea diferentei dintre express si economy (e vorba de vreo 32 de lire, nu era sa le las lor cadou). Daca imi raspund va anunt. Intre timp mi-a venit consola din Ungaria, dar daca cei de la Shopto vor sa imi dea banii inapoi or sa aiba mari probleme cu mine. Si asta doar asa, de principiu.

9. #1669 SP
    Quote Originally Posted by palflo View Post
    nu stiu ce sa mai zic am pus-o pe nevastamea sa sune acum la ei

---------- Post added 02-12-2013 at 18:01 ----------

suna si tu la ei

Ma repet a 3-a oara: am vorbit azi cu ei si nu mi-au spus asa ceva, dimpotriva mi-au dat informatii privind localizarea pachetului!

10. #1670 SP
    Vreau eu consola di Ungaria Felix!

11. #1671 SP
    Junior Member tr0ubl3's Avatar
    Quote Originally Posted by felixxx View Post
    Parerea mea este ca fie cineva i-a luat la injuraturi, fie nu mai au console si acum cauta tot felul de explicatii. Ma indoiesc serios ca or sa cheme toate pachetele inapoi, pentru ca de abia atunci risca sa o pateasca in caz de reclamatii. Altfel, in caz de preorder neonorat nu cred ca aveau vreo problema.
    Am si eu ticket deschis la Shopto prin care ceream returnarea diferentei dintre express si economy (e vorba de vreo 32 de lire, nu era sa le las lor cadou). Daca imi raspund va anunt. Intre timp mi-a venit consola din Ungaria, dar daca cei de la Shopto vor sa imi dea banii inapoi or sa aiba mari probleme cu mine. Si asta doar asa, de principiu.
    Si eu am ticket deschis pe diferenta de bani de la livrare. Pe site-ul lor nu vad nici o notificare de vreun fel.
    Mi se pare foarte dubios asta cu "chematul inapoi". Restrictiile astea nu ar trebui sa existe si pentru Amazon si altii?

Oricum, pana joi aflam.

12. #1672 SP
    Member palflo's Avatar
    am vorbit acum la tnt si nu au nici o restrictie la transport cu shopto si nu ia informat de asa ceva asa ca mi-au zis sa stau fara grija

13. #1673 SP

Edit

Sunt curios cum vor proceda cu returnarea banilor. Nu exista buton de cancel atunci când este în procesare

14. #1674 SP
    Member Ramon's Avatar
    Mi-au raspuns la ticket:

2 minutes ago James McDonald posted:
    Hi Ramon,

I can confirm this is true. due to shipping regulations, we are unable to ship these outside of the UK. Your refund will be issued to the payment card.

Regards,
    James

15. #1675 SP
    Shipping regulations??? Hai frate...

16. #1676 SP
    Junior Member baad newz's Avatar
    Parca suntem o natie blestemata.Numai noua ni se putea intampla asta. Imi pare rau fratilor.Sper sa fie o neintelegere pana la urma si sa va primiti consolele pe care le asteptati mai rau ca un copil in seara de Craciun

17. #1677 SP
    Junior Member Razvanss's Avatar
    Pai si din Ungaria nu putem sa luam sau nu au pe stoc?

18. #1678 SP

19. #1679 SP
    Junior Member LEADER PLESCAR's Avatar
    Pentru pe cei care ati primit deja consola de la Gamestore.hu, s-a schimbat ceva pe site la statusul comenzii ? (ex: Comanda trimisa...etc)

20. #1680 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    poti sa comanzi la gamestore.hu, insa preturile sunt prea mari imho sau te poti inregistra la edigital si te vor anunta ei cand este in stoc ca sa poti plasa comanda. mare atentie cu edigital. asa zisa precomamda este o inregistrare pentru notificare de stoc, nu o precomanda ferma. aia o faci dupa ce te anumta ei ca e pe stoc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 84 of 145 FirstFirst ... 34 74 82 83 84 85 86 94 134 ... LastLast