Nu mai comentez nimic, pentru ca suntem deja of-topic cu subiectul acesta. Ce am vrut eu sa spun, este ca, se gasesc console pe rafturi (nu doar in Romania), pentru ca sunt multi care ca si mine, nu s-au inghesuit la precomenzi si comenzi la PS4, din motive intemeiate: consola nu este inca perfect pusa la punct, s-au lansat jocuri putine pentru ea, serviciile pe care le ofera sunt in faza incipienta si nu perfect optimizate. Precizez ca asta nu sustin eu, ci am citit pe ici pe colo, pentru ca intodeuna e bine sa citesti si ce se scrie negativ despre ceva anume, nu numai chestiile la superlativ.
Jenanti cei de la Altex,am sunat la ei si aseara a ajuns Fifa 14 in stoc si a zis ca LUNI ajunge comanda mea!
Frate parca sunt 5000 de km de la Bucuresti pana la Timisoara ca sa faca 4 zile...
Penibil...
Asa imi plac cei care blameaza numai de dragul de a o face.
Esti constient ca pe o gramada de drumuri (printre care si A2, A3 si A4) circulatia este inchisa din cauza vremii, nu?
Nu inseamna ca daca in zona noastra (Oradea, Timisoara) vreme este realtiv ok asa este si in alte parti ale tarii.
Cunosc, la fel si emag, am 2 precomenzi de ps4 si nici una nu a ajuns, asta in timp ce un amic si-a facut comanda in 28 si in 29 i-a ajuns.
Ionutz83, postul tau ar fi fost intemeiat, atata timp cat nu aveam cunostiinta de cazuri concrete in care s-au putut onora comenzile intr-o zi de la lansarea lor.
Nu sunt puține, dar uite pe mine de exemplu ma interesează doar BF4.
COD l-am upgradat ca am zis ca merita, pt doar 10 lire. Dar nu prea îl joc.
AC4 îl joc pe PS3 și mi-e prea lene să-l reîncep pe PS4, poate totuși îl upgradez și pe el pana pe 31 martie.
FIFA 14 îl am pe PS3 și nu vreau sa mai dau 250 lei pt niște diferențe mici.
Injustice as putea să-l upgradez cu 10 lire dar nu prea vad rostul...
Restul nu prea ma interesează. Poate Killzone când mai scade prețul.
În principiu am luat PS4 acum doar pt Battlefield..
---
Și ca sa fiu ontopic, la PC Garage vad ca mai au 2 bucăți pe stoc, varianta standard.
Eu daca mi-as lua astazi PS4, mi-as lua doar Killzone. Restul din cele 29, nu ma intereseaza.
e diferenta mare intre ps3 si ps4 si nu numai la grafica iar tinand cond ca ps3 ma costat mai mult cu vreo 300-400ron cand l-am achizitionat eu zic ca se merita sa il luati daca aveti posibilitatea
Numai cautati motive ca nu merita cumparat PS4...Deep down stiti ca numai la ea va ganditi
In perioada asta o sa inceapa sa apara ogramda de jocuri.
Daniele, este absolut rușinos să nu știi să scrii în limba maternă. Joacă-te mai puțin pe consolă și mai răsfoiește o carte de gramatică.
Deja îmi este mie jenă să vă tot trag atrag atenția ...
Console garla pe stoc in Media Galaxy (cel de langa Auchan Titan). In Auchan aceeasi treaba, console pe stoc, in incinta Flanco au destule.
Go go, cei care cautati
In Pipera la Mall Promenada au consola la Altex la ultimul etaj. La subsol la Flanco nu aveau consola dar aveau controlere, stand vertical si doua jocuri (Killzone si Knack).
mi-a venit si mie jucaria de la eMAG. Acum stau sa se descarce Killzone cu netu asta de rahat de la romtelecom
Daca si la mine te referi, ce sa zic?....nu pot sa dorm noaptea de necajit ce sunt, ca nu am PS4! Situatia mea financiara, imi permite sa mi-l iau oricand. Nu vreau sa ma laud, dar il puteam avea si eu inca dinaintea lansarii in Romania, dar sincer, mai astept. Cand a aparut PS3 in Romania, am fost cred printre primii care l-am cumparat la lansare. S-a dovedit ulterior ca modelul de 60 GB, nu a fost chiar cel mai bun si mi s-a defectat dupa aproximativ doi ani. Mi-am luat altul, de 80 GB, care merge perfect si in ziua de astazi. Pentru ca ma pricep putin, le-am desfacut pe amandoua sa vad diferentele constructive si am constatat cu acea ocazie ca sistemul de racire era total diferit la PS3-ul cu hard de 80 GB, fata de cel cu 60 GB. Probabil si-au dat seama si cei de la Sony ca nu e prea grozav primul sistem si l-au schimbat. Sunt convins ca si cu PS4 se va intampla la fel. Vor studia fiabilitatea seriilor actuale, aflate in utilizare la cei care le-au cumparat deja, si in timp, vor schimba ceea ce nu e suficient de fiabil sau de bun. Asa ca si acesta ar fi un motiv: nu doresc sa fiu beta tester la PS4, pana nu-l mai optimizeaza putin. Vom vedea dupa o vreme, daca am sau nu dreptate. Daca nu am, ghinionul meu sa fie, ca am fost sceptic si nu l-am cumparat deja!
Bookmarks