Nu mai comentez nimic, pentru ca suntem deja of-topic cu subiectul acesta. Ce am vrut eu sa spun, este ca, se gasesc console pe rafturi (nu doar in Romania), pentru ca sunt multi care ca si mine, nu s-au inghesuit la precomenzi si comenzi la PS4, din motive intemeiate: consola nu este inca perfect pusa la punct, s-au lansat jocuri putine pentru ea, serviciile pe care le ofera sunt in faza incipienta si nu perfect optimizate. Precizez ca asta nu sustin eu, ci am citit pe ici pe colo, pentru ca intodeuna e bine sa citesti si ce se scrie negativ despre ceva anume, nu numai chestiile la superlativ.

Situatia mea financiara, imi permite sa mi-l iau oricand. Nu vreau sa ma laud, dar il puteam avea si eu inca dinaintea lansarii in Romania, dar sincer, mai astept. Cand a aparut PS3 in Romania, am fost cred printre primii care l-am cumparat la lansare. S-a dovedit ulterior ca modelul de 60 GB, nu a fost chiar cel mai bun si mi s-a defectat dupa aproximativ doi ani. Mi-am luat altul, de 80 GB, care merge perfect si in ziua de astazi. Pentru ca ma pricep putin, le-am desfacut pe amandoua sa vad diferentele constructive si am constatat cu acea ocazie ca sistemul de racire era total diferit la PS3-ul cu hard de 80 GB, fata de cel cu 60 GB. Probabil si-au dat seama si cei de la Sony ca nu e prea grozav primul sistem si l-au schimbat. Sunt convins ca si cu PS4 se va intampla la fel. Vor studia fiabilitatea seriilor actuale, aflate in utilizare la cei care le-au cumparat deja, si in timp, vor schimba ceea ce nu e suficient de fiabil sau de bun. Asa ca si acesta ar fi un motiv: nu doresc sa fiu beta tester la PS4, pana nu-l mai optimizeaza putin. Vom vedea dupa o vreme, daca am sau nu dreptate. Daca nu am, ghinionul meu sa fie, ca am fost sceptic si nu l-am cumparat deja!

Bookmarks