prostie tipica pentru magazinele online romanesti. De multe ori si emag a avut preturi obscene fata de concurenta pentru diferite categorii de produse, nu ar fi prima oara.
prostie tipica pentru magazinele online romanesti. De multe ori si emag a avut preturi obscene fata de concurenta pentru diferite categorii de produse, nu ar fi prima oara.
Un comentariu de pe Emag.ro :
"IN EUROPA PS4 VA MAI FI DISPONIBIL DOAR IN LUNA AUGUST 2014 ! DATORITA PROBLEMELOR DE SUPRAINCALIRE TOATE CONSOLELE SE STRICA FAC I LOD ( SE BLOCHEAZA ) , SONY LUCREAZA LA O NOUA PLACA DE BAZA CARE VA FI GATA DOAR IN LUNA AUGUST 2014 "
Am comandat o bucata de la Emag. Sunt curios daca e mai "linistita" decat cea din ianuarie care era (pentru mine) zgomotoasa.
Cu toate ca si acum apare pe emag.ro consola ca fiind in stoc limitat, eu am primit acum 30 min mailul de mai jos:
"Stimate client,
Am primit comanda dumneavoastra si doresc sa va comunic ca produsul comandat nu se afla momentan in stocul eMAG.
Voi reveni cu un telefon in cursul zilei de 2014-04-01 pentru a va comunica informatii suplimentare legate de disponibilitatea acestui produs in zilele ce vor urma...."
Deci faza cu stoc limitat e tricky. Sunt sanse mari sa nu fie pe stoc. Cum s-a intamplat la mine. Eu si efectuasem plata online cu cardul.
Asa ca I-am sunat si I-am rugat sa anuleze comanda/plata.
Si eu am dat precomanda de o saptamana ! Azi am vazut ca e in stoc limitat , am sunat repede sa vad care e situatiaiar raspunsul a fost : o sa va sune un consultant vanzari pentru finalizarea comenzii .
Asa mi-au zis si mie cand am sunat la lansare, prin 27 ianuarie. Bineinteles ca nu a mai sunat nimeni. M-am trezit cu curierul la usa in 30. Oricum, nu mi-a parut rau, dar m-au tinut asa in aer, habar n-aveam daca o mai primesc ori ba.
chestia asta cu stock limitat, faci comanda si-ti spun ca nu mai este, se cheama reclama mincinoasa, iar ei isi pot lua amenda daca face cineva o sesizare la opc.
just saying.
Nu mai e pe stoc nici la Altex nici la emag. Stie cineva de unde as putea sa-mi iau la pret decent (1800) sau daca dau comanda la altex, in cat timp ar aduce pe stoc?
azi am intrat in posesia ps4 de la emag si ce credeti BLOD MARE..... si am sa le duc inapoi tocmai luni cika ca cei de la emag de la service lucreaza pana la ora 2 si eu am luat consola la ora 12 si am sunat la 4 dar ce sa fac o sa astept ca nebunul pana luni si inca vreo 3 sau 4 sapt ptr altul care va avea tot BLOD
Bookmarks