Salut,
Pe US sau UK imi recomandati sa-mi fac contul de PSN ?
de ce nu ambele? eu asa am si sunt foarte multumit. prind oferte in ambele parti, si e adevarat ca momentan am PS+ doar pe UK, dar pot oricand sa-mi schimb preferintele.
Salut. Intentionez sa mi cumpar bundle-ul cu Destiny ( aici ) si vreau sa va intreb daca ar mai trebui sa astept. E anuntata o versiune noua ( gen Ps3 slim ) sau ceva de genul?
pot rula un ps4 cumparat de pe amzon america la prizele din romania sau imi trebuie un transformator?
Da, e dual voltage deci nu vei avea probleme. Cablu de alimentare va trabui doar sa-l schimbi sau sa ai un convertor pt prizele europene.
Eu am consolă neagră, dar cea albă nu mi se pare cocălărească. Am destui prieteni care au mobilă deschisă la culoare, iar echipamentele din casă sunt în ton cu culoarea camerei. Îți imaginezi cât de cocalar s-ar vedea consola neagră pe mobilă albă.
Lasa-l man in pace, el are masina de spalat si frigiderul pe negru
PS eu sunt coca imi place Alba ca Zăpada
nu mi se pare de cocalari aia alba dar daca asta e impresia unora nici nu trebuie sa o luam personal! eu o prefer pe cea neagra pentru ca imi place si cum se vede ledul ala ( gen KITT din Knight Rider)
Bookmarks