Pt ca cel care face share nu mai are access la jocurile lui. Noi ce tot explicam aici!?
Stai asa, nu era vorba ca daca iti setezi consola ca primara pe contul de pe care faci share si tu intri cu alt user de pe consola, iar prietenul tau intra cu user-ul de pe care sunt cumparate jocurile ambii jucatori au acces?
In alta ordine de idei, am Killzone Shadow Fall. Caut un user de incredere sa share-uiasca cu mine Battlefield 4. Vreau doar sa il incerc inainte sa il cumpar si eu. Rog fara oferte de la useri cu contul facut de ieri si cu 2 postari.
A incercat cineva sa faca share la Battlefield 4?Eu am incercat azi cu un prieten,el are consola primara,iar eu cand intru in joc imi spune ori sa conectez controllerul ori nu functioneaza butonul options al controllerului si nu merge mai departe de prima imagine.Ma repet,intra in joc dar nu il pot juca.Nu intra in meniu.A reusit cineva? Un raspuns ar fi mult apreciat.O seara frumoasa tuturor
Daca ii dau contul meu de PSN cu PS+ unui prieten cu PS3, va putea sa isi downloadeze jocurile de PS3 si sa le joace pe userul lui? Mentionez ca acest cont este setat ca primary la mine pe PS4.
Ofer la schimb Sound Shapes versiunea Hong Kong pentru versiunea UK,JPN.
Daca aveti platina pe oricare versiune,cand faceti Cloud-Sync automat veti avea inca o platina.
Este cineva interesat sa imi ofere Tomb Raider Definitive edition sau killzone shadow fall ?
Multumesc anticipat !
Cine are PS+ si a achizitionat jocurile de PS4 care s-au dat pana acum, daca e dispus sa faca share cu mine la cont, ofer urmatoarele 3 luni de ps+ gratis. Daca e cineva interesat, astept un PM.
Retrag oferta, ramane valabil doar pentru Outlast sau Contrast! Daca vrea cineva sa ne intelegem cumva pentru aceste jocuri, dati un pm!
Am eu o nelamurire referitor la gameshare....poi daca cineva doreste sa imi faca rau sau ceva de genu pot lua ban la consola din cauza lui?
daca nu sunt dispus sa fac si eu gamesharing
Poi eu zic ca am fost destul de explicitdca are contul meu poate sa face ce vrea nu? pot sa iau ban la consola daca cineva are contul meu si vrea sa imi faca rau? :-s asta ma intereseaza pe mine
![]()
Care este dispus sa fac un game share cu mine multumesc anticipat !
---------- Post added 24-04-2014 at 18:30 ----------
Oricine care are ceva jocuri digitale si e dispus sa imi ofere as fi foarte recunoscator !
Bookmarks