Cum ar fi daca s-ar putea juca PT pe VR?
am jucat demo-ul ala si desi incearca sa aiba acelasi stil, nu e comparabil. cred eu. oricum, de jucat cred ca il joc prin 2018![]()
Am vazut un youtuber care avea prelungitor la cablu, daca resusesc sa il gasesc il voi pune pe thread.
L.E: Am gasit videoul si spune de un extension cable dar pentru playstation camera.
Sa ne spui cum e ăsta
Call of Duty's VR Experience Free to All PS4 Owners, Not Just Infinite Warfare Players
Pai e VR Experience. Crezi ca SW Battlefront e mai breaz? Nici nu aveam așteptări de la asa ceva. Măcar te simți acolo?
Pai si Arkham VR e experience, jackal assault dureaza practic cat demoul de la EVE.
Jocul se simte foarte bine , senzatia de imersiune este acolo intarita de grafica foarte buna.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jackal Assault arata incredibil
Pe cat de mare a fost incantarea cand am intrat in joc, pe atat de mare a fost dezamagirea ca s-a terminat experienta in 10-15minute![]()
VR-ul listat la emag de magazinjocuri la pretul de 2899 parca e de pe game-shop.ro. Am sunat sa ii intreb daca e corect pretul si au zis ca da. Le-am spus ca e cu 1000 lei mai mult decat oriunde, au zis ca stiu, si ca sa imi iau de altundeva, ca deja au vandut 2, unu chiar azi si saptamana viitoare mai primesc unu. Deci este lume care cumpara si la banii aia, sau tipii de acolo o ard aiurea.
BTW de VR, cica s-a vandut ca painea calda si ca majoritatea retailerilor (cel putin in usa) nu mai au nimic in stoc si ca de abia in 2017 vor veni unitati noi. deocamdata nu a fost un flop sa vedem pe viitor ce va fi![]()
Eu as zice sa urmariti pe Amazon uk/it cand devine disponibil ... daca vreti sa-l luati.
Ca si pret e 350lire / 400E , eu mi l-am luat de pe amazon it; cost final(inclus livrare etc) = ~1840ron
Darkkiss, amazon it, livreaza in ro? Eu de 2 saptamani astept dupa gamestore care imi tot promit ca saptamana ce vine marti sau joi le intra o piesa pe stoc si nimic. Si cum se achita? Cu cardul online, sau ramburs la curier? In cat timp ajunge? Care e riscul sa fie teapa? Da-mi vreo 2 detalii ca nu vreau sa stau pana in ianuarie 2017. Mai ales ca vad apare si Robinson.
A incercat cineva "Cinematic Mode" ? Am inteles ca poti sa joci ori ce joc , cum se vede spre exemplu BF1 ?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
In principiu, livrarea în ro depinde de produs și seller, fie că-i Amazon Uk/it/for etc. In cazul produselor vândute de Sony, livrează fără probleme la noi. Eu am comandat cu vreo 2zile înainte de lansare, și coletul l-au expediat chiar în ziua lansării. În 3-4zile lucrătoare mi-a ajuns comanda. Plata cu cardul online - în euro/gbp (deși pare atractiva opțiunea de plata în RON - este mai dezavantajoasa, sunt niște comisioane extra). Livrarea a costat undeva la 13-15€, multicel.. probabil pt. ca nu era un colet mic, și era destul de greu(3.5kg).
S-ar putea sa mai ai de așteptat un pic, parca citisem ca s-au epuizat stocurile prin uk/eu, inclusiv Amazon. Cred ca depinde de Sony acum, sa mai suplimenteze stocurile.
darkkiss@ Salut, imi poti spune te rog in cazul in care ti-ai luat ps4 pro cum se manifesta acesta impreuna cu psvr ?Multumesc mult.
Nu am PS4 Pro.
S-ar putea sa am ocazia totusi sa testez in viitorul apropiat ( am un amic care probabil o sa-si ia ps4pro cat de curand).
Bookmarks