Azi dupa ora 22;00 sunt online. Astept un semn de la adversar.
Am pus primele meciuri ca si un start
Restul de meciuri le jucati voi exact cum a fost campionatul trecut
Eu doar am dat startul
Eu nu programez meciul
Va programati meciurile asa cum aveti timp , ideea este sa nu depasiti 24h fata de ultimul meci jucat in campionat ! ( nu ultimul meci jucat de voi)
Man daca citeai ce s a scris nu mai postai aici. Sa facut communities pe ps4 special pt asta. Si ti am spus ca am postat eu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Am citit regulamentu si scrie ca se posteaza pe forum sau comunitate nu trebuie facuta mare alarma acuma ... tu ai postat pe comunitate iar eu pe forum .
Oke, am inteles eu gresit atunci. Imi cer scz.
P.s nu faceam alarma doar spuneam ca am postat eu.
---------- Post added 10-03-2016 at 18:16 ----------
Ac milan vs Borusia m 2-2
Borusia m vs Ac milan 1-2
Pana la urma cine a votat varianta 1 a primit echipa care a vrut-o si cine a votat var 2 a primit una aleatoriu ??
Trimis de pe al meu GT-N8010 folosind Tapatalk
Pai la varianta doi era aleatoriu si la varianta 1 o echipa se maxim 4stele jumate
Poi se pare ca a castigata varianta doi deodata ce s a facut asa
Daca vrei pun filmarea cu extragerile sa vezi ..e prin ra random.org si am filmat exact pentru situatii ca asta
Nu cred ca este nevoie, eu zic sa fim recunascatori ca te ocupi de campionat si sa nu facem prea multe mofturi. Eu unu apreciez pt ce faci![]()
Wow
Multumesc ! chiar multumesc
---------- Post added 10-03-2016 at 19:57 ----------
Am pus toate echipele mentionate de voi la inscriere si v-am pus pe voi in lista si v-am tras prin random iar in ordinea in care erati pusi de random.org si echipele trase tot prin random.org si am legat echipele cu numele vostru 1 cu 1 , 2 cu 2 s.a.m.d
Deci i.ai tras pe toti prin random, nu doar pe cei cu varianta2, ca eu asta nu intelegeam ! Am vazut ca in grupa la mn 2 au votat varianta 1 si le-au picat echipele care le vroiau...si n.am stiut, am crezut pe ei nu i.ai mai tras pe random.org
Si mie imi convine Liverpool, dar nu e vb de asta...
Bookmarks