Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 196 of 395 FirstFirst ... 96 146 186 194 195 196 197 198 206 246 296 ... LastLast
Results 3,901 to 3,920 of 7883

Thread: Clubul Xbox One

1. #3901 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Te au anuntat pe tine de aceste lucruri??..sunt curios cat va costa acel bundle cu fifa...ciudat e ca nu au bagat precomanda la el

2. #3902 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ti-am zis, am un prieten care lucreaza ca product manager pe altceva si l-a intrebat pe PM-ul de pe jocuri/console si i-a spus acest lucru. Eu ma super oftic, ca-mi doream fff tare bundle-u ala cu Forza 5 si FIFA 15 si efectiv nu am cum sa-l iau cu banii jos de la aia

+ ca oricum nu stiu cat de incredere sunt cu garantia...

3. #3903 SP
    Pai nu avem decat sa mai asteptam cateva zile sa vdm ce se intampla oricum Fifa apare pe 26..e timp..

---------- Post added 04-09-2014 at 21:52 ----------

Din ce am.vazut eu consola care vine doar cu Fifa15 va veni si cu kinect iar pretul.va fi peste 2000...deci NO...asa ca ori la unguri ori la game-shop.ro ..sau 4games care sunt din Romania...e acelasi magazin ..dar despre ei nu stiu ce sa zic..

---------- Post added 05-09-2014 at 11:22 ----------

Am aflat ceva "nou" pt mine cel putin..am sunat pe cineva de pe Olx si.mi a spus un lucru interesant.. si anume ca la service-ul servskills cel folosit de Emag poti face garantie la consola adusa de afara pe 2 ani cica ar costa 150ron..care aveti idee despre acest lucru??? ..ciudat e ca am intrat pe site-ul lor iar consolele nu se afla printre produsele care se pot repara la ei..cel putin eu nu.am vazut..

---------- Post added 05-09-2014 at 11:23 ----------

Respectivul mi a mai zis ca el a facut acest lucru cu un Ps4

4. #3904 SP
    E normal ca omu sa vrea sa-si vanda marfa. Incearca sa-i suni, sa vezi ce zic.

5. #3905 SP
    Eu in proportie de 90% m-am cam hotarat...o sa l iau pe asta http://gamerland.ro/ro/xboxone/micro...xbox-live-gold

1 an garantie..2 jocuri tari...si pe Fifa15 oricum dadeam 260ron..cred ca azi sau maine fac comanda

---------- Post added 05-09-2014 at 16:17 ----------

Gata am facut precomanda ..initial scria ca vine pe 5 septembrie..acum vad ca scrie ca in ziua lansarii Fifa..cred

6. #3906 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu unul nu inteleg de ce va cumparati de pe site-uri d-astea care nici macar o adresa nu au trecuta pe site... Care mai si dau garantie doar 12 luni (fata de emag, altex si restul care dau 24 de luni). Pentru diferenta de bani, eu unul n-as face asta, dar... fiecare dupa cum doreste.

7. #3907 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pt. ca unii își doresc acel bundle cu Forza 5 si Fifa 15, cei de la Altex au spus ca nu aduc asa ceva, cel putin asa spune razvanrazy. Acel site e laudat de multa lume aici pe forum, e vorba de fapt de gamestore.hu, versiune pt. Romania

8. #3908 SP
    Nu numai cei de la Altex nu-l aduc, nici la eMag/Flanco/Domo (+ Media Galaxy) nu-l aduc. Si eu l-as lua, dar asta este.
    O sa dau bani separat pe FIFA iar la Forza 5 renunt, o sa iau Forza Horizon 2.

9. #3909 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Degeaba man, nu se compara Forza 5 cu Horizon, sunt cu totul alte jocuri. Eu zic sa nu te grabesti si sa astepti un deal bun. Nu se intampla nimic cu jocurile, doar le scade pretul intre timp.

10. #3910 SP
    Nu e chiar asa. Eu personal am petrecut mai multe ore in Forza Horizon decat in orice Forza normal de pana acum. Nu ma omor dupa simulatoare, prefer ceva intre.

Dar eu tot sper sa-mi mearga volanul pe care-l am...

Cat de asteptat, din pacate imi e ca astept degeaba. Consola alba nu ma intereseaza, Destiny nici atat, la fel si Sunset Overdrive. Asta sigur o sa fie un joc pe care-l voi cumpara SH dupa 4-5-7 luni de la aparitie.

Si din ce am auzit de la PM-ii de la noi, nu aduc bundle-uri "pentru ca nu se vand la fel de bine si ramanem cu ele in depozit". Asa ca prefera sa aduca X-u singur si jocurile separat. Nu inteleg mentalitatea...

11. #3911 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eu unul nu inteleg de ce va cumparati de pe site-uri d-astea care nici macar o adresa nu au trecuta pe site... Care mai si dau garantie doar 12 luni (fata de emag, altex si restul care dau 24 de luni). Pentru diferenta de bani, eu unul n-as face asta, dar... fiecare dupa cum doreste.
    De la Altex as lua credema dar la ei e 1800 consola fara kinect si fara vreun joc..iar acest magazin online din Ungaria care are acest bundle din cate stiu vinde mult in Romania. datorita preturilor mai mici..am de ales intre ei si Olx ...tu ce ai alege?

12. #3912 SP
    Member dtancu's Avatar
    Altex
    Nu va mai zgârciti la bani, cand o sa fie vreun caz de garantie, plângeti după alegerea făcută.

13. #3913 SP
    Nu dau 1800 pe consola simpla chiar daca se cheama Altex..daca reduc macar la 16 atunci anulez precomanda si iau de la ei

http://gamerland.ro/ro/xboxone/xbox-...apter-xbox-one
    urmatoarea achizitie urmeaza

14. #3914 SP
    In mod clar este o optiune viabila, dar verifica de garantie. E foarte important sa fie ok.

Btw, vezi ca nu mai ai spatiu in inbox

15. #3915 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Nu e vorba de ce nume are magazinul, ci de siguranta pe care o ai in garantie. Eu va sfatuiesc sa cumparati cu garantie, de la magazin din RO. Nu de alta, dar sunt patit... primul Xbox One nu a mai citit discuri dupa aprox. 7 luni

16. #3916 SP
    Garantia se face la ei...am rezolvat cu inboxul...

17. #3917 SP
    Si ce faci daca ai probleme cu el ? Il trimiti prin curier ? Mergi tu acolo ? Cati ani ofera ei garantie ? Legislatia din Romania impune 2 ani minim.

18. #3918 SP
    Ofera 1 an si il trimiti prin curier...

---------- Post added 06-09-2014 at 08:08 ----------

Cea mai tare oferta a fost la Altex acum o luna 1500..dar nu am avut bani atunci

19. #3919 SP
    Member patrutalex's Avatar
    de unde imi recomandati sa cumpar jocuri digitale : de la ei direct din xbox store sau exista alt site care vinde redeem code ? pret mai avantajos

20. #3920 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Interfata oribila si greoaie, iar controllerul este penibil de prost facut.
    Banuiesc ca e o gluma Sa o stapanesti sanatos si multi ani fara probleme!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.