Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 99

Thread: Xbox One - discutii despre comenzi si preturi bune

1. #21 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by nerazzurr View Post
    Da a fost Black Friday de vara..acum vreo 2 saptamani...ce te atrage la Altex e siguranta garantiei...
    Eu am cumparat o consola SH (asta Vand Xbox One 500Gb + Kinect Rivals (Digital) 1.400 Ron, second hand, Iasi - tocmai.ro ) care are garantie internationala pana in Martie 2015, se poate prelungi inca 4 ani pentru 60$. Pretul la care am luat-o in acel moment a fost 1.300 de lei.

2. #22 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Si in caz de garantie unde o trimiti?

---------- Post added 04-09-2014 at 06:31 ----------

Stiu consola mi o amintesc ca avea acea problema cu cv lipit pe ea....

3. #23 SP
    Member patrutalex's Avatar
    Acesta ii 16 cu tot cu kinect ii tot magazin ! Are garantie de livrare in 3 zile pot retrimite inapoi

4. #24 SP
    Quote Originally Posted by nerazzurr View Post
    Si in caz de garantie unde o trimiti?

---------- Post added 04-09-2014 at 06:31 ----------

Stiu consola mi o amintesc ca avea acea problema cu cv lipit pe ea....
    In Germania la cumnatul sau UK la Robert Dinu.

5. #25 SP
    Lasa mai bn sa nu fie cazul...

6. #26 SP
    deci sa dau drumu la comanda ? la ce am scris eu mai sus de pe okazii ( ii magazin ) garantie international are , pret bomba ! 16 milioane zic ca ii ok

7. #27 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Yo as spune ca mai bine mai pui 200 ron si-l iei din altex cu garantie aici, de 2 ani. Si nu te doare capu.

8. #28 SP
    toti spuneti de garantie , asa probleme sunt cu ele ? eu fiecare xbox care l-am avut nici o problema nu am avut sincer.

9. #29 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu am schimbat X360 la fix 1 an si 11 luni jumate, ca mi-a dat RROD. Norocu meu ca am mai gasit garantia. De atunci n-am mai avut probleme cu el.

Iar cu Xbox One, sunt fff multe probleme. Tocmai d-aia prefer sa dau si eu 1800+ pe un Xbox One cu garantie, decat sa ma risc pentru 200 ron in minus si in 2 luni sa fiu nevoit sa-mi iau altu...

10. #30 SP
    Garantie internationala inseamna Germania / Austria / Italia / UK...etc. Adica daca intr-o dimineata face POC trebuie sa o trimiti in UE ceea ce pentru mine nu e o problema, dar sunt altii care nu si-ar urca consola arsa la Posta Atlassib sa o trimita in alta tara la reparat!

11. #31 SP
    Cel.mai bn e sa ai garantia in Romania..

12. #32 SP
    Astept oferte ! Sapt asta vreau sa cumpar
    Sfat : cu kinect sau fara sa iau? Sunt doar fan fifa si shooting

13. #33 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Atunci fara.

14. #34 SP
    Eu am facut precomanda !!

15. #35 SP
    Unde? Ca vreau sa fac
    Si eu

---------- Post added 06-09-2014 at 09:17 ----------

Consola Xbox One cu Kinect Senzor + 1 LUNA XBOX LIVE GOLD ** PRODUS NOU, SIGILAT, GARANTIE 24 LUNI ** - Okazii (160941291)
    eu as ramane la oferta asta , la 1850 ajung si cu fifa cumparat si are si kinect !
    vog un sfat ca luni dau comanda !

16. #36 SP
    Cei care ati cumparat de pe gamerland.ro ati fost sunati de ei? ..am facut precomanda vineri si inca nu m a contactat nimeni..

17. #37 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Seriozitate maxima se pare, right? Iti dai seama daca ai nevoie de garantie ce repede te rezolva? Astia sunt cei cu 1 an garantie parca?

18. #38 SP
    Vineri ai plasat comanda tarziu, azi te suna ! Is seriosi stai flex

19. #39 SP
    da fostul gamestore.hu
    am plasat vineri la 19

20. #40 SP
    ii logic ca vineri nu lucreaza , in cursul zilei de azi 100% te suna , sau suna-i tu daca nu ai rabdare ! sa ma tii la curent ca si eu fac precomanda miercuri

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast