Eu ma " alint " de faptul ca o sa achizitionez licente la pret intreg iar pe acele jocuri nu o sa le detin nici macar in format digital...
Eu ma " alint " de faptul ca o sa achizitionez licente la pret intreg iar pe acele jocuri nu o sa le detin nici macar in format digital...
Ai dreptate sa fii ingrijorat, dar n-a confirmat nimeni daca vor fi sau nu 'deals', n-a confirmat nimeni ca vom putea sau nu vom putea sa facem claim la o cheie digitala de pe un joc detinut pe disc, n-a zis nimeni nimic clar inca, e vina lor ca s-au exprimat prost si din topor, modul asta de comunicare nu l-am inteles nici eu.
Si jocurile pe disc le tinem in dulap dar nu ne lasa sa intram in ele fara day one patch sau regular updates, sau cand ne e lumea mai draga ne inchid serverele. Alea le 'detinem'?
Uite eu spre exemplu am platit in jur de 400 de euro cred in total pe Destiny si vroiam sa ma joc Destiny pana mor si in mormant daca se poate si la un moment dat nu o sa mai pot pentru ca asa vor ei. Il am pe disc. Se numeste ca 'il detin'?
Nu detineam nimic oricum, un disc de plastic nu-ti garanta tie ca nu fac ei switch off la jocul respectiv la un moment dat. Fara updates online este ca si cum ai incerca sa instalezi IOS 18 pe un Iphone 6, tot la mana lor esti/suntem. Si pe ala platesti o carca de bani si 'il detii' pana cand nu mai au ei chef sa il detii ca poti sa-l arunci in sertar ca nu-si mai face updates la apps...
Uite cum vreti voi (general 'voi') sa bagati discuri de PS4 in PS6 sau sa tineti in libraria de Playstation filme de acum 15 ani, eu spre exemplu urasc cu sange ceea ce au ajuns telefoanele mobile si am vrut din rasputeri sa raman la iphone 7 pentru ca pentru mine facea exact TOT ce aveam eu nevoie. Puteam sa sun, sa pun alarma si sa platesc cu el. ATAT!
Surpriza dupa ios 16.oOo... ia-o la cioc Xandere cu tot cu detinutul tau!
Il detineam, platisem pentru el si vroiam sa il folosesc cat vreau eu si cat timp este functional! Functioneaza si acum, se aprinde si atat, in rest, cum ar spune un bun prieten din Constanta, mai pot doar sa-mi fac poze cu el la sugiuc, ca asa vrea Apple...
Il mai detin? Am platit pentru el si nu putin, la vremea lui! E vina lor ca eram eu preistoric in gandire si necesitate? Ce este diferit?
E vina astora de la SONY ca vrea lumea in 2028 sa joace RDR 1 de pe disc de PS4 pe o consola care apare la 15 ani distanta? Nothing lasts forever... pentru ca noi suntem niste furnici.
Singurul lucru pe care 'il detinem' cu adevarat este aerul din plamani. Nici apartamentele la care platim rate pana murim nu sunt ale noastre, suntem doar tolerati sa stam in ele atata timp cat vrea banca. Daca o belim de Merineanu si ne imbolnavim si nu mai putem sa platim taxa de protectie, nu mai detinem nimic...
Nu le caut scuze, sunt suparat pe situatia asta si recunosc ca e vina lor, impreuna cu a utilizatorilor care au votat cu portofelul in ultimii ani.
Dar nu cred ca e capat de lume, asa cum nici gaming-ul pe PC nu a murit o data ce s-a renuntat la discuri.
Sa fim seriosi, cati utilizatori cumpara jocuri de pe GOG? Valve detine 75% din piata si GoG doar 2-3%. Degeaba il folosesti ca exemplu cat de bun e gaming-ul pe PC daca aproape nimeni nu-l foloseste.
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks