Exact..
Intre timp m-am mai familiarizat cu Biome 3 dar nici vorba sa ajung cu destula viata ca sa pot bate boss-ul. Ma multumesc totusi ca acum ajung la el si pot face practice.
Inca un exemplu de cat de nenorocit este jocul, azi dimineata am facut un run ultra-perfect. Nu perfect, ultra-perfect.
M-am dus cu 5 healing items mici, un healing item mare + astronaut => zic gata il bat si scap.
Nope, jocul n-a vrut sa ma lase:
-> Dupa ce ultima camera din turn dupa lasere a fost la fel de 1 milion - 500 sute de mii de ori, ce credeti... s-a schimbat si mi-a dat niste chestii nasoale cu locked area, turete bombe si morti ambalati, m-a scos din mindsetul cu care ajunsesem si mi-a consumat 3 din cele 5 healing items mici ca sa supravietuiesc.
Ajung agitat sus la boss si din greseala nu citesc atent ce are pistolul ala de pe jos pe el, ma bucur ca-l vad de level 11 si dau triunghi si-l iau.
Ma spawnez la boss surpriza, era pistol cu burst fire = zero damage.
Apoi de emotii sar de pe platforma la primul dodge si cad, nu patisem niciodata asta toata saptamana.
Aveam inca astronautul si un healing pe mine dar deja mi se umflase carotida si transpiram abundent, din greseala in greseala am reusit sa le irosesc si in phase 3 ... ia-o de la zero.
Sper sa nu mi se traga moartea de la acest joc. Momentan nu-l abandonez dar sunt deznadajduit cum n-am fost niciodata.
Bookmarks