Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 14 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 LastLast
Results 241 to 260 of 270

Thread: PlayStation VR2

  1. #241 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    PSVR2 s-a vandut in multe tari doar prin store-ul Sony care nu a fost cea mai buna decizie pentru ca nu a primit atentie asa multa.
    Daca il gaseau oamenii direct in magazine cred ca s-ar fi vandut un pic mai bine.
    Avantajul e ca in felul asta toti care si l-au dorit au putut sa-l cumpere si de data asta scalperiilor le-a fost mai greu sa controleze piata.
    Probabil ca de sarbatori vor veni cu un price-cut sau ceva bundle-uri mai serioase.
    250 lei in minus nu cred ca ar fi ajutat prea mult; nici 500 in minus nu cred ca ar fi schimbat situatia.
    PS5-ul se vinde foarte bine chiar daca s-a scumpit dar degeaba ne asteptam la acelasi lucru si de la PSVR2 deoarece este un produs mai de nisa.
    Marketing-ul nu cred ca ar fi ajutat foarte mult din acelasi motiv.
    In contextul economic si raportat la cat de mult costa un ansamblu consola+vr fata de generatia anterioara, eu consider ca lumea este mult mai sensibila la pret si mai ales la valoare overall.
    Multi s-au intrebat: "Ce fac cu PSVR2 ? Ard de nerabdare sa-l iau la pret full doar pentru Horizon, GT7 si inca 1-2 titluri meh, sau mai bine mai astept?"
    Daca discreditam motivele evidente pentru care n-a avut succesul asteptat (inca), punem totul pe scuza ca VR e de nisa?
    Tocmai, ca Sony inca de la PSVR1 a incercat sa impinga VR-ul in mainstream, doar ca practicile abordate acum nu-l fac un produs ravnit.
    Repet, e prea devreme sa dam un verdict, lucrurile inca se pot schimba in bine.

    Quote Originally Posted by tmihai20
    E cam mult să ceri să existe zeci de jocuri bune pentru un produs hardware nou.
    N-a zis nimeni zeci. Dar nu poti sa ai pretentia la 1-2 milioane unitati cand costul e semnificativ mai mare pt consola+vr+jocuri vr, si tu nu ai aproape nimic care sa starneasca interesul.


    Quote Originally Posted by tmihai20
    Nu are rost să comparăm prețul lui PS4 Pro la doi ani după lansare în 2018 cu un produs hardware de nișă VR lansat în 2023. PS4 Pro a apărut în alte condiții de competiție și în cu totul alte condiții economice. Părerea mea personală este că la PS4 s-au făcut compromisuri mari și de-asta a fost lansat PS4 Pro.
    Am comparat PS4 PRO cu PS5, nu cu PSVR2. Nu exista scuza pentru faptul ca in momentul asta un PS5 e 3150 lei, dupa 2 ani si 5 luni.
    Nu poti sa te astepti la vanzari mari de PSVR2 fara sa iei in considerare ca intai ai nevoie de consola.
    PS4 a fost o consola tehnic superioara concurentei de atunci, XBONE, nu s-au facut compromisuri. As indrazni sa spun ca dupa PS2, a fost consola cu cel mai bun parcurs.
    PS4PRO a fost in esenta acelasi PS4, dar cu GPU mai potent, si a venit ca un raspuns pentru era 4K a TV-urilor.


    Quote Originally Posted by tmihai20
    Originally Posted by cosmin1088
    lipsa suport PC



    Deși știu că nu ai glumit, am râs la replica asta.
    Nu e nimic de ras, conducerea Playstation si-a schimbat radical abordarea fata de PC.
    Se pare ca toate exclusivitatile ajung acum mai devreme sau mai tarziu si pe PC, lucru SF acum cativa ani.
    PSVR2, un produs excelent dpdv tehnic, e mort fara software, cu atat mai mult cand acel produs este ingradit in ecosistemul PS5.
    Prin suport PC si portarea jocurilor, au acces la o piata mai mare.
    Odata ce Sony si developerii mari renunta la PSVR2 (vezi PSVITA), casca aia devine dead weight fara suport PC. Tie iti surade ideea de a da 3000+ lei pe un obiect fara uz?

    Repet, e inca devreme sa tragem o concluzie, dar motivele principale pentru primirea sub asteptari sunt clare, si nu au de a face cu faptul ca VR e de nisa. PSVR2 e foarte scump (dupa un efort financiar la fel de mare pt PS5) raportat la oferta software slaba, si ea la fel de scumpa. Situatia economica se aplica in general la orice achizitie non-esentiala in perioada asta.
    Partea buna e ca PSVR1 a fost la discount masiv pe toata durata lui de viata, inclusiv in bundle-uri cu tot ce trebuie (camera, move, games bundle).
    Foarte probabil ca acest lucru sa se intample si pt PSVR2, mai devreme decat ne asteptam. Asta si speranta unui PS5 Slim mai accesibil, eventual 1 joc PSVR2 lunar la Essential, ar putea inclina balanta.

    ---------- Post added 10-04-2023 at 18:36 ----------

    Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
    Nu voi înțelege niciodată de ce companii japoneze de top (Nintendo și Sony) cu o cultură relativ similară nu reușesc să facă produse similare de success. Switch este competitor pentru consolele PlayStation, dar Nintendo vinde foarte bine pe celelalte console portabile. PS Vita a beneficiat de un design excelent, fapt dovedit acum de multele portabile cu Linux și Windows de la companii mici. Practic Switch a ieșit în evidență prin controllerele detașabile, în rest este un PS Vita mai mic. Nu spun că PS Vita a fost prima consolă cu acel model, dar a fost prima care a venit de la o companie mare. Sony n-a știut să creadă în PS Vita, care ar fi meritat și ca un companion pentru PS3, apoi PS4 și PS5.


    E un mister pentru mine faptul că acum Sony vrea să vină acum cu un dispozitiv similar cu PS Vita, dar care pare că va fi limitat de conectarea permanentă online la un PS5 și probabil alte console ulterioare, în condițiile în care se poate face streaming de la un telefon cu Android/iOS fără probleme. Dar Sony a mai luat decizii proaste în trecut prin faptul că telefoanele lor cu Android încă suferă de suport slab, deși hardware-ul e destul de bun în general.

    Switch nu a fost niciodata competitor Playstation/XBOX, este un produs total diferit, pentru un alt tip de public.
    Nintendo au mers intotdeauna pe un alt drum, spre inovatie, o abordare altfel.

    PSVITA a fost victima propriilor greseli si mai ales a perioadei in care s-a lansat.
    1. lansarea PSVITA a coincis cu perioada de boom a smartphone-urilor si a gaming-ului mobil.
    2. librarie AAA limitata (Sony a abandonat la scurt timp), plus lipsa de interes a third-party devs > n-ai sw, hw-ul e mort
    3. pret ridicat comparat cu 3DS, iar cardurile de memorie au fost o bataie de joc

    O portabila noua de la Sony, in era portabilelor Windows/SteamOS ar fi sortita esecului, garantat.
    Sony ar crea o consola la fel de ingradita. De ce as investi in asa ceva, cand concurenta imi da mana libera sa aleg OS, digital store, emulatoare, setari grafice, tweaking etc?

    O portabila Sony doar pentru streaming de pe PS5/Cloud, ar fi inutila, cand poti face deja asta de pe orice tableta, smartphone, laptop ec.

  2. #242 SP
    Member tmihai20's Avatar
    @cosmin1088: am înțeles câteva lucruri greșit, ai argumentat frumos. Oricât de mult mi-ar place PS5, Sony nu are nici o argumentare pentru mărirea prețului, poate doar puțină lăcomie corporatistă.


    Legat de PS Vita, alte console portabile de la Nintendo au dus-o bine. Au fost destule jocuri bune pe PS Vita, dar lumea se aștepta pe bună dreptate la exclusivitățile Sony să apară și pe PS Vita, iar Sony a renunțat.

  3. #243 SP
    Manager paul's Avatar
    S-au vandut aproape 600.000 unitati, mai bine decat PS VR cu 8% in primele 6 saptamani de lansare: Sony Business Segment Meeting 2023 Game & Network Services Segment.
    Attached Images Attached Images psvr-1684926614804.png

  4. #244 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Se vinde ca pâinea caldă!

  5. #245 SP
    Manager paul's Avatar
    Din prezentarea PlayStation Showcase 2023:

    Five Nights at Freddy's Help Wanted 2:

    Resident Evil 4 VR Mode:

    Arizona Sunshine 2:

    Crossfire: Sierra Squad:

    Synapse:

    Beat Saber:

  6. #246 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai că încet-încet vin și titlurile decente pentru VR.

  7. #247 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Sa vinaaaaaaaaaaaa suportul 3D, nemernicii...cum sa blochezi asa ceva....

  8. #248 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    PSVR2 on PC :
    "We need to put a (hardware) man in the middle that mediates between the PC and the PSVR2 and gives the PC display driver the information in the same way it would if the PSVR2 was not relying on a DisplayPort source with hard-coded parameters,"

    https://www.tweaktown.com/news/92146...are/index.html

  9. #249 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Guys, o sa vin si eu cu o cerinta mai aiurea pe-aici. In caz ca aveti careva dintre voi un kit care sta prin sertar (kit de PSVR2), sau poate plecati in vacanta cateva zile si nu folositi VR-ul... vreau si eu imprumut (sau in chirie) pentru cateva zile, un PSVR2. Ma tot bate gandul sa cumpar, dar am zis ca nu mai fac ca la primul PSVR (adica sa iau fara sa testez). PSVR pe care l-am cumparat si dupa cateva zile de incercari, nici nu a mai fost scos din cutie...

    So, daca e vreun doritor pe aici, name your price (or conditions)... Ideal ar fi cineva din Bucuresti sau imprejurimi, ca sa nu riscam sa dea curierii cu el de pamant.

    Thanks in advance!

  10. #250 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Nu am PSVR sa te pot ajuta, însă găsești la eMag cu 30 de zile drept de retur, ca să ai timp să îl testezi.

  11. #251 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Chiar 60 de zile, pentru că am Genius... dar nu prea îmi place să fac chestii de genul...

  12. #252 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Nici eu nu-s fanul unor astfel de idei, dar acum n-ar fi atât de rău. Eu nu-s din București și nu știu pe nimeni care să aibă așa ceva. Poate ar fi indicat să întrebi pe Facebook undeva. Nu sunt pe grupul de FB al COnsoleGames.ro, dar mai e un grup unde cred că ești și tu (alături de Cosmin, Cătălin și Vlad).

  13. #253 SP
    Junior Member LiviuTatarus's Avatar
    Nu cred ca o sa gasesti pe cineva sa-ti imprumute PSVR2. Eu il am de la lansare, luat de la Altex si pe el s-au jucat, in afara de mine, baiatul meu, normal si inca doua persoane, DE FATZA CU MINE. Exista o retinere, corecta zic eu, pentru a nu se zgaria lentilele (chiar daca mi-am cumparat adaptoare din sticla pentru ele) si asta ma face sa am mare grija cu persoana care le foloseste. Oi fi eu mai carcotas, dar, cu siguranta, nu este un produs pentru inchiriat sau de trimis cuiva ca sa-l probeze. Am un nepot care voia sa-si ia si a venit la mine sa le incerce. Poate totusi gasesti pe cineva!

  14. #254 SP
    Admin MonkY's Avatar
    @LiviuTatarus: oamenii de aici sunt mult mai buni decat par. Deja am primit 2 "oferte" (glumesc, oamenii nici macar nu au cerut nimic la schimb)... Din pacate insa, am ales foarte rau momentul. Am un deces in familie si numai de VR nu mai imi sta mintea acum... In realitate se pare ca nu avem ca in jocuri, mai multe vieti...

    P.S. Da, stiu ce spui despre zgariat, si acesta este si motivul pentru care, daca din greseala fac asa ceva, sunt dispus sa achit eu service-ul pentru inlocuirea lentilelor. Totusi, am alte 5 (sau 6) casti VR, si in atatia ani nu am reusit sa zgarii nici macar o lentila...

  15. #255 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Zgariatul lentilelor nu intra in garantie? Intreb si eu.

  16. #256 SP
    Junior Member LiviuTatarus's Avatar
    Nu intra in garantie!

  17. #257 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Trist....bine ca nu sunt pasionat de VR =)

  18. #258 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by lucicleric View Post
    Trist....bine ca nu sunt pasionat de VR =)
    Dap! Vroiam sa iti cer sa-mi dai cu imprumut kit-ul tau VR ! Vorba aia : Ne cunoastem de pe site! Ti-l aduceam eu inapoi !

  19. #259 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Sarcasm level over 9000.

  20. #260 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar

    Nebunie

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 14 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 LastLast

Similar Threads

  1. Vand PlayStation Network Card Romania si PlayStation Plus By Dant3 in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 6 Last Post: 25-04-2020, 17:20
  2. PlayStation 3 By LeGaL in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 1 Last Post: 22-11-2014, 01:51
  3. Acesta sa fie noul Playstation Move pentru Playstation 4 ? By andreiaka in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 0 Last Post: 14-12-2013, 19:26
  4. Replies: 0 Last Post: 21-02-2013, 09:03
  5. Replies: 0 Last Post: 14-04-2009, 09:29

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts