Incepand de astazi, 26 septembrie, ora 10am, se pot face precomenzi la PS5 Pro la Altex si, probabil, si la ceilalti mari retaileri.
Altex deja a trimis notificari prin email.
Incepand de astazi, 26 septembrie, ora 10am, se pot face precomenzi la PS5 Pro la Altex si, probabil, si la ceilalti mari retaileri.
Altex deja a trimis notificari prin email.
Nu știu ce notificări ați primit voi pe mail despre precomenzile la PS5 Pro. Ultimul a fost cu lansarea iPhone 16. N-am nimic nici în spam.
Ok, m-aș fi așteptat să primesc mail pentru precomanda la PS5 Pro la fel cum am primit și pentru iPhone 16, deși nu m-am abonat la vreun newsletter special.
Vom avea ceva alocari limitate pentru urmatoarele produse anniversary: Consola PS5 Slim, Controller DualSense normal, Controller DualSense Edge si PS5 Portal.
A aparut la Altex
A aparut la Altex 3999.90 lei
Altex:
- Consola PlayStation 5 Pro Digital Edition (PS5) 2TB, White - 3.999,90 lei
- Consola PlayStation 5 Slim Digital Edition (PS5) 30th Anniversary Limited Edition, gri - 2.499,90 lei
- Controller Wireless PlayStation 5 DualSense 30th Anniversary Limited Edition, gri - 399,90 lei
- Controller Wireless PlayStation 5 DualSense Edge 30th Anniversary Limited Edition, gri - 1.249,90 lei
- PlayStation Portal Remote Player 30th Anniversary Limited Edition pentru PS5 - 1.199,90 lei
Am dat precomandă de Dual Sense 30rh Anniversary. Păcat că Altex nu permită ridicarea precomenzii plătite din magazin ca să nu mai plătesc transport. Sau măcar să aibă colaborări cu EasyBox/FanBox, cum fac unele magazine unde transportul e 10 lei în EasyBox.
In afara de a lua-o strict pt colectie, sa nu o desfaci niciodata, ma refer la controller, mie mi se pare urata rau������
Poate pozele nu-i fac dreptate și griul pare să fie mai saturat. Voi vedea când sosește, pun poze aici.
Nu avem reprezentant eMag aici. Am impresia că Altex are o înțelegere bună cu Sony PlayStation România pe baza vânzărilor realizate cu PS5. Probabil celor de la eMag nu le pasă. Am cumpărat S24 Ultra la precomandă la eMag pentru că Altex a bâlbâit prețurile și voucherele, dar și pentru că am avut livrare gratuită. Am tot dat comenzi și s-au strâns vreo câteva sute de lei de la reînnoirea eMag Genius. Nu-s genul care dă comenzi aiurea, dar s-au adunat niște chestii mai mari sau mai mici. Poate Altex se gândește să mai reducă costurile cu transportul. Anul ăsta vreau un OLED LG și sincer prefer Altex față de eMag. Ar fi ideal dacă ne-ar lăsa să ridicăm precomenzile din magazine, mai ales fiind deja plătite. Le-ar veni și lor mai ușor.
Bookmarks