A apărut la Altex.
Am reușit sa iau și eu una
Trimis de pe al meu SM-N975F folosind Tapatalk
A apărut la Altex.
Am reușit sa iau și eu una
Trimis de pe al meu SM-N975F folosind Tapatalk
Gata stocul la emag. Disponibil acum pe Altex aici.
Dar de casti nu se aude nimic? Pe afara zic unii ca le-au venit mailuri ca le vor fi livrate in 30 octombrie, inainte de lansarea consolei, cica asa ar fi fost si la lansarea PS4, accesoriile au aparut mai devreme. La noi nici nu se pot comanda.
Sa fie sanatosi cei de la Altex, am niste vouchere la eMag care trebuie folositePlus ca n-am incredere in ei, legat de garantie
Desi aveam multe argumente pentru a nu da precomanda, cand am intrat pe altex si am vazut-o in stoc, nu m-am putut abtine. Nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu![]()
Idem
Cu toate ca... gandul ca nu o sa mai stau atunci sa alerg prin magazine pentru ea...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Am dat telefon repede unui prieten care ratase wave 1 ca sa ii spun ca este iar consola in stoc la MG/Altex.
El nu stia de ce il sun, imi raspunde sec si trezit din somn ca ma suna el in 2 minute si zang imi inchide. Ma suna in 5 minute, ii spun tolomacului de ce il sunasem => stoc epuizat.
Asa-i cand iti place somnicul...
LE: Acum imi pare rau ca n-am dat eu adauga in cos pentru el. Daca sunt bou... n-am avut prezenta de spirit...
Jesus, auzi criza economica in 2020@Covid, si dispar stocurile in ~minute. Vrei sa le dai astora 500$ si nu poti![]()
Nu am de ce, cunosc pe cineva care a cumpărat de la ei și când a avut probleme i-au înlocuit consola cu una noua.
Când ai probleme cu o firma se rezolva foarte ușor cu o plângere online către Anpc
. Ce momeala buna sa prinzi nehotaratii cu stocurile astea mici. Pana in noiembrie tot o sa apara si dispara. Sunt 100% convins ca vand mult mai mult precomenzi prin stocuri mici suplimentate periodic decat daca bagau de la inceput cu nemiluita
. Repet, vanzarile sunt si ele o stiinta
![]()
Recunosc ca pe mine m-au pacalit. Daca se lanseaza vreun bundle de Craciun, imi dau cu tesla-n, ca asa imi trebuie![]()
Bookmarks