Nu se merita sa dai nici 100 lei in plus pt consola. Dar daca nu aveti rabdare.. aruncati cu banii aiurea.
In mod normal nu merita, dar exista unii (cunosc si eu cativa) care si-au vandut consola veche inaintede aapritia ps5 si acum nu au pe ce sa se joace. Aia sunt cei mai nervosi.
Eu nu stiu de ce ai vinde consola si sa stai fara, doar de dragul de a o vinde la un pret mai mare. Daca e sa te gandesti la bani, mai bine renunti la gaming, e un hobby costisistor.
Sent from my IN2013 using Tapatalk
E ce vrei de la mine daca l-am achitat de acolo
Doar ajutam pe altcineva care doreste sa cumpar de acolo. Este garantia, atat.
Sunt casti PS5 3d pulse la Emag si Altex in stock. Poate intereseaza.
Vezi ca scrie clar acolo unde SIEE a introdus acest produs pe pietele din Spatiul Economic Europeana acesta garantia este valabila . Romania e in spatiul economic European.
Oricum nu vreau sa iau ban ca pare ca tin la Stockx. Eu v-am dat o informatie daca credeti sau nu e treaba voastra.
Nu mai doresc sa vorbesc despre asta
Pai vb oricum degeaba, stockx nu e magazin, ci e o platforma pe care se vand produse ca si olx, doar ca au un sistem de verificare si shipping worldwide pentru ca se vrea o platforma pentru vanzarea lucrurile mai rare in siguranta.
Nu e seller de ps5 si nici reseller de ps5. Ce iti ofera ei pentru plata e egal cu 0.
Singura sansa de garantie e ca sellerul sa bage si factura in cutie si sa fie luata din Europa.
Sper doar sa nu aveti nevoie de garantie la ea, ca sa nu ramaneti cu un bibelou.
Guys, ce's discutiile astea?
Nu vad nicio discutie despre locuri de unde se poate achizitiona PS5 din Romania. E chiar atat de greu sa discutati strict despre ce e vorba in topic?
@Pis0iul - ce rost a avut postarea ta?
Ramanem on topic sau incep sanctiunile![]()
De ce credeți voi că eMag ar vrea sa intre in nebunia asta cu PS5? Ce rost are sa se lege la cap pentru câteva sute de bucăți pe lună? Nu vedeți că toți care au avut stocuri, într-un fel sau altul au avut probleme!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Intre timp am aflat de ce nu am fost sunat cu 705 la digitala si altii cu 730 sau mai mult au primit consola. Aparent nu aveai voie sa te inscrii decat o singura data la tombolă, indiferent ca a doua oara am luat digital si prima data cu disc. Pe aia cu disc am primit-o deja, deci digitalu nu se mai ia in considerare. Normal era sa nu-mi mai dea numar de așteptare pt ambele. Asta e, mai așteaptă nevasta![]()
Scria ceva gen "o persoana se poate înscrie o singură data la ambele extrageri". Eu înțelesesem ca asta înseamnă ca o singura data la fiecare. Nu-i stres, vina mea, măcar am lămurit de ce am fost sărit.
Ei, uite, din ce in ce mai multi si pe afara aplica strategia cu tombola pentru a bloca pe cat posibil samsarii.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks