Va tot sterg postarile si continuati sa scrieti acelasi lucru. Daca nu se poate cumpara din RO, inseamna ca nu are ce cauta aici pe thread, nu?![]()
Vor fi din ce in ce mai dese stocurile, preturile scalperilor vor scadea.
Drept urmare, calmati-va, in scurt timp veti avea toti un PS5
Sent from my iPhone using Tapatalk
pe stoc digital+controller
https://www.amazon.es/dp/B08X1WG2GJ?...f_=as_li_ss_tl
Am zis sa ma uit pe olx sa vad ce mai fac samsarii, si dau de asta.
"Consola este noua sigilata si vine insotita de factura emisa de Emag cu data de 16.03.2021. Produsul beneficiaza de 2 ani garantie Emag."
Eu ma chinui de o luna si ceva sa prind undeva un stoc, si baiatul asta smecher a luat ieri, ca sa faca 1000 lei ciubuc
---------- Post added 17-03-2021 at 11:51 ----------
Posibil sa fie cineva de pe forum sau care urmareste forumul
Pai sigur sunt și aici pe forum, spunea cineva cum a luat și de la Orange și de la eMag.... Ce crezi că face cu două?
Sent from my iPad using Tapatalk
Eu ma chinuo din noiembrienici nu am cum sa stau la munca, la orele astea numai pe tel , sa prind una.
---------- Post added 17-03-2021 at 11:57 ----------
Sunt multi samsari aici, adica daca esti gol in stomac si ai timp sa urmaresti...nu ai ce face ziua...in cel mai rau caz daca nu o vinzi ii faci retur... dar nu cred ca se intampla asta , inca..
Am vazut ceva mesaj ca o sa fie stoc pe amazon dar nu e specificat unde anume
---------- Post added 17-03-2021 at 12:42 ----------
Altex se pare ca nu au mai primit stoc,a mai fost sunat cineva?
Nu stiu ce a fost cu acel stock, eu n-am primit nici-o notificare, nici pe distill, nici pe telegram![]()
Am incercat dimineață sa cumpar de pe amazon.de si de pe amazon uk , dar nu mergea sa adaug in cos, stie cineva de ce nu mergea? Sau a mai patit cineva la fel?
Eu am observat ca e asa de luni intregi, cred ca e ceva masura pentru persoanele ce nu se afla din tara respectiva, pe scurt, nu putem cumpara consolele de pe amazon UK, DE etc din Romania.
Se poate sa fie de la boți că după ce am incercat sa adaug în cos și am primit același mesaj de eroare am dat un refresh și nu mai apărea butonul de adaugă în cos
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ba da, se poate. Aveam azi în cos un ps5 digital împreună cu controller suplimentar, m-am oprit la ultima confirmare
Când nu poți sa îl aduci în cos înseamnă că s-a vândut deja, dar mai durează câteva minute pana când se actualizează pagina
Bookmarks