Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 287 of 408 FirstFirst ... 187 237 277 285 286 287 288 289 297 337 387 ... LastLast
Results 5,721 to 5,740 of 8150

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #5721 SP
    Member Para81's Avatar
    Eu am prins pe UK astazi dar au anulat comanda ei suspect contul (nu stiu ce inseamna asta la ei ca este acelasi cont pe toate tarile acum).

2. #5722 SP
    Junior Member VIKcentiu's Avatar
    Sincer, nu inteleg ce se intampla cu consolele de pe amazon, din pacate, singura sansa dupa parerea mea, ramane emag-ul si orange...

---------- Post added 17-03-2021 at 18:37 ----------

Ceea ce e foarte trist pentru noi, romanii, ca suntem foarte limitati, dar asta e realitatea imo...

3. #5723 SP
    Member Para81's Avatar
    Quote Originally Posted by VIKcentiu View Post
    Sincer, nu inteleg ce se intampla cu consolele de pe amazon, din pacate, singura sansa dupa parerea mea, ramane emag-ul si orange...

---------- Post added 17-03-2021 at 18:37 ----------

Ceea ce e foarte trist pentru noi, romanii, ca suntem foarte limitati, dar asta e realitatea imo...
    Eu zic la fel, nu merita sa stai geana pe ele daca nu sunt din RO. Ca fac ce doresc ei cu comenzile, se pot anula fara motiv etc.

4. #5724 SP
    Junior Member VIKcentiu's Avatar
    Exact.

---------- Post added 17-03-2021 at 18:40 ----------

Quote Originally Posted by NDM View Post
    Daca schimbam IP?
    Poate merge initial, dar parca vad ca iti anuleaza comanda mai tarziu cand observa adresa sau ceva...

5. #5725 SP
    NDM
    Member NDM's Avatar
    Da ai dreptate nu m-am gandit

6. #5726 SP
    Member miculas10's Avatar
    Da e in regula nu poti sa cumpar nici un produs de pe amazon.uk ce se vinde (amazon.uk) am incercat un ps4 joc si nu se poate
    Attached Images Attached Images assassin.jpg

7. #5727 SP
    NDM
    Member NDM's Avatar
    Quote Originally Posted by miculas10 View Post
    Da e in regula nu poti sa cumpar nici un produs de pe amazon.uk ce se vinde (amazon.uk) am incercat un ps4 joc si nu se poate
    Sa poate dar depinde de produs.

8. #5728 SP
    Junior Member Nody12's Avatar
    Eu am reușit sa cumpăr dla amazon DE dar ai nevoie de VPN
    Attached Images Attached Images screenshot_20210317-231223_amazon-shopping.jpg

9. #5729 SP
    Junior Member Bisebi's Avatar
    Am vpn din germania la lucru. Keeping that in mind. Mersi

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

10. #5730 SP
    Junior Member MinistrulSuduri's Avatar
    FYI, pentru cei care vrei o solutie pentru VPN care sa fie si free, puteti instala TunnelBear. Free aveti doar 100 MB pe luna, dar e indeajuns, zic eu, sa plasezi o comanda.

LE: se poate sa fie mai mult de 100 MB acum, eu nu am mai folosit-o de ani buni

11. #5731 SP
    Member alexandru92's Avatar
    Quote Originally Posted by MinistrulSuduri View Post
    FYI, pentru cei care vrei o solutie pentru VPN care sa fie si free, puteti instala TunnelBear. Free aveti doar 100 MB pe luna, dar e indeajuns, zic eu, sa plasezi o comanda.

LE: se poate sa fie mai mult de 100 MB acum, eu nu am mai folosit-o de ani buni
    Cum folosim aplicatia? Am descarcat-o ,exemplu daca vreau sa cumpar de pe amazon it, dau pe tara italia? Deocamdata ursul imi arata ca e in Romania

12. #5732 SP
    Quote Originally Posted by alexandru92 View Post
    Cum folosim aplicatia? Am descarcat-o ,exemplu daca vreau sa cumpar de pe amazon it, dau pe tara italia? Deocamdata ursul imi arata ca e in Romania
    Salut, trebuie doar schimbata tara. Am gasit un tutorial pe youtube pentru Windows si unul pentru telefon

13. #5733 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Întrebarea mea este: daca ei nu vor sa vândă consolele pe Amazon decât în țara respectivă, atunci, chiar si cu VPN, nu ti se poate anula oricum comanda pe baza ca adresa de livrare e in România?

14. #5734 SP
    NDM
    Member NDM's Avatar
    Oricum eu am VPN de Germania si nu a mers la mine, tine de noroc

15. #5735 SP
    Junior Member Nody12's Avatar
    Am vb cu chat dla amazon după ce am primit confirmarea și au confirmat livrare pe vineri, asta cu VPN dar extra security!

16. #5736 SP
    Quote Originally Posted by GabiCutlac View Post
    Întrebarea mea este: daca ei nu vor sa vândă consolele pe Amazon decât în țara respectivă, atunci, chiar si cu VPN, nu ti se poate anula oricum comanda pe baza ca adresa de livrare e in România?
    Fiind vanzatorul Amazon, eu as incerca totusi. In cel mai rau caz se anuleaza si aia e, Amazon returneaza banii fara probleme

17. #5737 SP
    Junior Member rzvro's Avatar
    Se pare ca au mai sunat la Altex de pe lista cu Digital si saptamana trecuta. A fost sunat cineva de pe alt grup cu numarul 850. Eu am 970.

18. #5738 SP
    Junior Member mmihailasergiu's Avatar
    Eu am 950 la digital daca ma suna anunt aici..era vorba ca aduc 700 cu disk si 300 digitale dar se pare ca nu a mai ajuns sau intarzie

19. #5739 SP
    Junior Member Area51's Avatar
    a ajuns in sfarsit PS5 cu disk, comanda de pe 1 februarie la de la eMAG.
    deci, nu va pierdeti speranta.
    nu ma grabesc sa fac unboxing, il mai tin asa, inca nu sunt pregatit sa fac din nou cable management pt a trage firul HDMI la TV

20. #5740 SP
    Junior Member mmihailasergiu's Avatar
    Am citit o stire in care samsung anunta ca anul acesta numai lanseaza seria note ca nu au ceva componente,cred ca si consolele ps5 si xbox vor fi afectate,eu cred ca o sa mai vina ceva stocuri 2-3 luni dupa care o sa fie pauza eu zic sa incercati perioada sa luati consola altfel riscati sa rananeti fara in acest an.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.