Eu am prins pe UK astazi dar au anulat comanda ei suspect contul (nu stiu ce inseamna asta la ei ca este acelasi cont pe toate tarile acum).
Eu am prins pe UK astazi dar au anulat comanda ei suspect contul (nu stiu ce inseamna asta la ei ca este acelasi cont pe toate tarile acum).
Sincer, nu inteleg ce se intampla cu consolele de pe amazon, din pacate, singura sansa dupa parerea mea, ramane emag-ul si orange...
---------- Post added 17-03-2021 at 18:37 ----------
Ceea ce e foarte trist pentru noi, romanii, ca suntem foarte limitati, dar asta e realitatea imo...
Da e in regula nu poti sa cumpar nici un produs de pe amazon.uk ce se vinde (amazon.uk) am incercat un ps4 joc si nu se poate
Am vpn din germania la lucru. Keeping that in mind. Mersi
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
FYI, pentru cei care vrei o solutie pentru VPN care sa fie si free, puteti instala TunnelBear. Free aveti doar 100 MB pe luna, dar e indeajuns, zic eu, sa plasezi o comanda.
LE: se poate sa fie mai mult de 100 MB acum, eu nu am mai folosit-o de ani buni
Salut, trebuie doar schimbata tara. Am gasit un tutorial pe youtube pentru Windows si unul pentru telefon
Întrebarea mea este: daca ei nu vor sa vândă consolele pe Amazon decât în țara respectivă, atunci, chiar si cu VPN, nu ti se poate anula oricum comanda pe baza ca adresa de livrare e in România?
Am vb cu chat dla amazon după ce am primit confirmarea și au confirmat livrare pe vineri, asta cu VPN dar extra security!
Se pare ca au mai sunat la Altex de pe lista cu Digital si saptamana trecuta. A fost sunat cineva de pe alt grup cu numarul 850. Eu am 970.
Eu am 950 la digital daca ma suna anunt aici..era vorba ca aduc 700 cu disk si 300 digitale dar se pare ca nu a mai ajuns sau intarzie
a ajuns in sfarsit PS5 cu disk, comanda de pe 1 februarie la de la eMAG.
deci, nu va pierdeti speranta.
nu ma grabesc sa fac unboxing, il mai tin asa, inca nu sunt pregatit sa fac din nou cable management pt a trage firul HDMI la TV
Am citit o stire in care samsung anunta ca anul acesta numai lanseaza seria note ca nu au ceva componente,cred ca si consolele ps5 si xbox vor fi afectate,eu cred ca o sa mai vina ceva stocuri 2-3 luni dupa care o sa fie pauza eu zic sa incercati perioada sa luati consola altfel riscati sa rananeti fara in acest an.
Bookmarks