Nu meritam ba fra. De 2 luni il astept si fix in cele mai nasoale momente intra pe stoc. Ba sunt la volan, ba nu am telefonu langa mine, ba imi fac o cafea, ba ma duc la baie. Dupa intru aici si vad oamenii fericiti pe aici. Luni cand au bagat la eMag am lipsit 5 minute de la PC si am pierdut ocazia ca-mi dau seppuku.
Nu il vreau asa tare ca am 2 PS4 (da, sunt burghez de fel) dar ma oftic ca nu am prins desi il urmaresc de mi se apleaca. Luni cand l-am ratat mi-au dat 3 oameni mesaj cu screenshot ca ei au reusit sa faca comanda si am muscat cu fruntea din birou. 5 minute am intarziat fra, nici sa merg la baie nu pot.
Eu l-am avut in cos si dupa o secunda, STOC EPUIZAT. Si au fost oameni care au avut timp sa baga bani pe cont, despre ce vorbim. Nu meritam.
Da pot sa confirm a fost astăzi pe Amazon.de prima data cu disc undeva între 3-5 minute a fost pe stoc preț normal și apoi peste 5 minute a fost și versiune Digitală undeva 4 minute, dar nu se poate Adaugă pe cos pe telefon am vrut, am primit acest mesaj nu înțeleg ce înseamnă ������
Dupa cum am spus, de o luna-doua numai poti adauga in cos din amazon uk, de etc probabil e cv protectie ca sa nu cumpere decat persoanele din tara respectiva.
Eu am prins pe UK astazi dar au anulat comanda eisuspect contul (nu stiu ce inseamna asta la ei ca este acelasi cont pe toate tarile acum).
Sincer, nu inteleg ce se intampla cu consolele de pe amazon, din pacate, singura sansa dupa parerea mea, ramane emag-ul si orange...
---------- Post added 17-03-2021 at 18:37 ----------
Ceea ce e foarte trist pentru noi, romanii, ca suntem foarte limitati, dar asta e realitatea imo...
Da e in regula nu poti sa cumpar nici un produs de pe amazon.uk ce se vinde (amazon.uk) am incercat un ps4 joc si nu se poate![]()
Bookmarks