Salutare! Pentru a aduce ceva clarificari, precomenzile pentru consola PlayStation 5 + joc Ratchet & Clank: Rift Apart au fost confirmate integral si urmeaza sa fie pregatite pentru expediere.
Salutare! Pentru a aduce ceva clarificari, precomenzile pentru consola PlayStation 5 + joc Ratchet & Clank: Rift Apart au fost confirmate integral si urmeaza sa fie pregatite pentru expediere.
A da,chiar citisem undeva,sincer mi se pare absurd pentru ca la urma urmei consola e în garanție,pare foarte ciudat.
Vreau sa im cer și scuze spuneam asa ca idee nu urmăream sa fac vreo tranzactie cu cineva pentru joc.Am observat pe metacritic ca jocul are nota 9.2 și e foarte apreciat chiar dacă am înțeles ca story e scurt.
la Orange in comanda aprobata s-a modificat in curs de procesare... hmm nush ce sa zic cu astia de la orange... surprize, surprize pana cand o vezi in mana
Sper ca comanda cu Ratchet Clank pe care am anulat-o sa mearga la cineva care sa se bucure de ea.Am anulat pentru ca în momentul plasării comenzii am fost sunat pentru tombola si daca nu vreau cu disk am acceptat cu disk si am anulat bundle.ul..Doar o consola am nevoie pentru un prieten,nu am timp de alte combinații...Sper ca a-ti prins cât mai mulți consola si sa va bucurați de ea...cu stima .
A primit cineva link-ul de plata de la Altex pentru consola cu disk in locul celei digitale de la tombola?
Momentan nu,când am întrebat mi s-a spus ca vine zilele astea și saptamana viitoare primim consola.La întrebarea dacă saptamana viitoare vine cu un stoc masiv a fost un răspuns nici da nici nu,sa vedem poate vin.Macar în bundle cu ratchet clank
Statusul comenzii de pe Altex pentru bundle Ratchet and Clank s-a schimbat în Comandă confirmată. It is happening, y'all!!!
Din ce am inteles de la cineva altex media galaxy au avut 2000 de console cu bundle la emag nu se știa câte au fost dar la cât a ținut nu cred ca au fost multe.Chiar dacă România nu cumpara chiar asa multe console sau jocuri ca alte tari cred ca meritam mai multe stocuri.Din discuția cu cel de altex tind sa cred ca o sa mai vina,dar sa vedem������.Cred ca deja se stie de acel cont de telegram pentru avertizare,eu am ieșit de pe grup ca numai am pentru cine sa iau consola.
---------- Post added 16-06-2021 at 16:12 ----------
Oare mai au de onorat altex comenzile din tombola? Ar fi interesant cum o sa procedeze când au stoc o sa pună doar o consola per user ?������...La digital am avut nr de ordine 907 parca parca am citit aici pe grup ca sunt în jur de 6000 pe tombola pt digital?
---------- Post added 16-06-2021 at 16:15 ----------
Ca sa fiu sincer tocmai ce am scos la favorite consolele de ps5 si m-am simtit super������������,din noiembrie urmarea consola asta...Vreau sa mulțumesc și acestei frumoase comunități cred ca fara voi nu reușeam cu consola,va salut cu stima!!
Eu am reusit sa prind consola din stocul Emag de luni (bundle cu Ratchet & Clank). La status imi zice Comanda Plasata, ramburs curier. Are cineva idee cand o sa inceapa sa o expedieze de pe emag? Simultan cu Altex sau la o alta data?
Cel mai important ca au fost multe a ținut mult stocul,nu am încercat sa pun mai multe în cos doar una am urmărit,cineva care are o cunostina la altex zicea ca au primit 1600 în wekend și ca au mai venit pana în 2000.canalul este playstation update acum ce mai citesc și eu anunț.������. Im cer scuze daca informația data nu a fost precisa.
Eu am comanda data pe emag din stocul acela mare de pe 11 iunie si abia acum sunt produse in drum spre showroom, semn ca a mai venit un stoc!!
Am vorbit mai devreme cu un operator de la Altex...mi-a confirmat comanda si mii s-a zis ca livrarile incep de maine...numai ca nu stie o data exacta cand ajunge la adresa. Acum doar trb sa asteptam ....
Practic astăzi le pun la curier și primești consola când ajunge curierul la tine
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Cel mai important lucru ca primiți consola acum ca o sa dureze câteva zile ce mai contează,din noiembrie vânați consola nu?...îmi aduc aminte în martie când mi-a venit consola nici atunci nu credeam ca am reușit sa pun mana pe ea������������,chiar a meritat așteptarea și sa fiți mulțumiți de ea,dacă primiți cu fanul acela gălăgios cu timpul mai trece nu trimiteți retur ca cine știe dacă va da alta...
Bookmarks