Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ai avut probleme cu PS5?

Voters
116. You may not vote on this poll
  • Nu, totul e ok si merge perfect ca in prima zi

79 68.10%
  • Probleme hardware, caz de service/garantie

14 12.07%
  • Soft-brick, caz de service/garantie

4 3.45%
  • Probleme software, s-au rezolvat cu update/restore

6 5.17%
  • Inca nu am probleme, insa consola e galagioasa

17 14.66%
  • Inca nu am probleme, insa consola se supraincalzeste

0 0%
Multiple Choice Poll.
Page 22 of 29 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 ... LastLast
Results 421 to 440 of 564

Thread: Rata defectiunilor - PS5

1. #421 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu au cum sa ceara tot pachetul, daca acea consola a fost luata in pachetul facut de ei, cel cu 3 jocuri si controller sau ce mai avea el.

Au voie sa ceara doar consola cu tot ce a avut in cutia ei - consola, controller, cabluri si daca a fost cazul, ratchet and clank.
    Asa ca poti merge linistit cu ea sau sa o trimiti prin curier, doar ce am zis mai sus, iar orice altceva ti-a fost bagat pe gat, extra, nu e cazul.

2. #422 SP
    Member smits's Avatar
    Faci retur la cel defect si gata...

3. #423 SP
    Member SavePluto's Avatar
    Pentru cei care au probleme cu controlerul, pot sa va recomand metoda mea. Controlerul venita cu consola dupa un timp a prezentat fenomenul de drift, m-am interesat si eu si mi sa zis sa trimit inapoi cu consola cu tot. Nu am vrut sa fac acest lucru asa ca am achizitionat un controler separat, pentru ca oricum imi trebuia.
    Am pus controlerul defect in cutia controlerului nou si m-am prezentat in magazin cu bonul de casa de la controler.(pe cutia controlerului nu apare nici o serie asa ca nu are de unde sa stie)
    Asa controlerul a fost trimis la service si a fost schimbata cu unul nou si am reusit sa rezolv problema fara sa trimit consola.

4. #424 SP
    Junior Member TheJok3r's Avatar
    Am PS5-ul achizitionat de aprox. o luna si am tot vazut astfel de review-uri precum ca se defecteaza controllerul din cauza acelor triggere plus ca bateria nu tine foarte mult in unele jocuri care mai mereu fac maneta sa vibreze si sa foloseasca trigger buttons asa ca m-am gandit sa iau niste masuri `preventive` care pana acum au functionat la mine.

1. Din setarile consolei am schimbat intensitatea triggerelor de la high la medium, am observat ca nici pe low nu-i problema mai ales daca joci Death Stranding si mai mereu L2-R2 il spamezi in draci si la un momentdat te dor si degetele la ce rezistenta opun.

2. Am setat vibratiile controllerului de pe high pe medium si unele jocuri chiar pe low.

3. Intensitatea luminilor de pe controller pe low.

5. #425 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Da, probabil e o soluție. Dar nu mi se pare normal sa trebuiască sa recurgem la chestiile astea. Trebuia sa le facă din start sa fie mai fiabile cu toate setarile la maxim. Ca doar exista metode sa le testeze, sigur stiau ce probleme au.

6. #426 SP
    Junior Member TheJok3r's Avatar
    Asta cu `stiau` ii cam relativa pentru ca asa se intampla de multe ori cu ceva `nou`. Un exemplu cu cei de la Nvidia cand au scos a doua serie de placi video RTX 2000.. unde era pentru prima data implementat Raytracing si a fost praf pe Battlefield V. Asa si cu restul in toate domeniile, dureaza pana se imbunatatesc.

7. #427 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Nu e aceasi chestie. La controller cedeaza partea mecanica si aia se poate testa usor înainte sa lansezi produsul in magazine. Cum la Samsung Galaxy Fold au făcut mecanismul ala ca sa plieze de sute de mii de ori telefonu sa vada cand cedeaza balamaua asa puteau sa faca un test si pt Dualsense, sa vadă cat de repede cedeaza triggere-le sau stick-urile.

8. #428 SP
    Nu cred ca poti lansa un produs fara astfel de teste, asa ca as zice ca da, cu siguranta au facut si ei testele alea.

Faza ciudata, pe care nu o inteleg eu este...de ce se strica si la oameni care nu au jucat prea mult si nici nu au scapat controller-ul?
    Am un prieten caruia i s-a stricat dupa nici 20h de joaca si mi-a zis foarte clar ca e exclus sa fie cazut/scapat/samd.

E posibil sa fie mai degraba probleme de fabricatie si nu neaparat ceva de apasat de x ori pe buton si s-a rupt.

9. #429 SP
    Junior Member andreics96's Avatar
    Eu îl folosesc intens din martie, cu toate funcțiile la maxim și momentan nu mi-a cedat nici din r2 sau l2, nici drift nu am
    Sper sa nu cobesc și sa se strice de acum

Trimis de pe al meu SM-A715F folosind Tapatalk

10. #430 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    Si la mine merge forja maxima si deocamdata nimic. Cel putin in Deathloop vibreaza ca toti dracii.

Poate par de teoria conspiratiei, insa mai nou se fac lucruri nu ca sa poata fi usor reparate, ci ca sa pot fi usor inlocuite.

Se strica ai 2 posibilitati - cumperi altul sau duci la garantie, insa asta, cel putin in Romania, mai nou, pare a fi totuna cu iti dam banii inapoi (pe toata consola) ca nu putem repara, decat sa iti dam alt controller, si, cumva, tot la a iti cumpara un controller nou ajungi.

11. #431 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Eu cred că problema cu controllerele Dual Sense și PS5 este pe loturi. Anumite loturi au șanse mai mari să se strice. Și eu am folosit controller-ul din iunie de când am consola și funcționează bine. Singura chestie pe care a observat-o un prieten este că s-a tocit pe partea unde vin degetele sub controller. Eu nu m-am uitat sub el și acolo s-a tocit. Cel nou (care e negru cu roșu) nu pare să aibă problema asta deocamdată, dar are doar vreo 3 luni de utilizare. Poate pe negru nu se vede atât de ușor sau nu se manifestă atât de repede.

12. #432 SP
    Conteaza cat de intens joci, cat de strans tii controller-ul in mana si cat de tare iti transpira mainile, ca sa toceasca plasticul.
    Eu am consola cu un singur controller, day 1 si nu am astfel de problema de tocit.

Dar in trecut, la cel de PS4, s-a dus textul de pe sticker-ul cu SN-ul, de la transpiratie, in cativa ani de folosinta.

13. #433 SP
    Member tmihai20's Avatar
    E posibil să țin eu controller-ul mai strâns, nu mă deranjează acea problemă, mai ales pentru că nu se vede. Ca fapt divers, s-a dus textul de pe litera L de la tastatura de muncă. E singura literă cu probleme și tastatura e destul de nouă (are maxim 2 ani, cam de când am început să lucrez de acasă din cauza pandemiei). Mai apar probleme, dar nu atât de multe cum au fost cu Dual Sense. Sony ar trebui să ia în serios problemele cu controllerele, e păcat de design-ul fain și de consola nouă. Știu că a scrie aici e similar cu a deschide fereastra și a vorbi, dar bănuiesc că cineva de la Sony are idee că sunt prea multe probleme cu controllerul.

14. #434 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Am PS5-ul de la lansare, preorder Altex sept 2020. Controller-ul original a rezistat aproximativ 3-400 ore (returnal, r&c, it takes 2, fifa) dupa care a inceput drift analog drept. Am schimbat intregul set de controllere: 2x negru de prin iulie, 2x rosu din noiembrie si nu au probleme dar le folosesc alternativ.

15. #435 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Va salut. Am un prieten ce deține un PS5 varianta A-Chasis. De obicei el juca cu cablul lan conectat în consola. În seara asta a observat ca nu mai funcționează netul, a scos cablul si a încercat pe wi-fi și totul a fost ok. Apoi a probat cablul la laptop și a funcționat (deci exclus probleme cu cablul), apoi a băgat cablul la loc în PS5 și aceeași problema, nu se conectează. Primește eroarea "CE109503-8 - Nu se poate obține o adresa IP în limita de timp". Ceva păreri? A mai întâmpinat cineva problema asta? Exista o rezolvare? Mulțumesc anticipat

16. #436 SP
    Member iionut's Avatar
    A incercat in loc sa primeasca IP alocat de DHCP server sa seteze un IP static?

https://www.reddit.com/r/PS5/comment...ress_solution/

17. #437 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Nu știu dacă a încercat pentru ca a pățit asta deodată. A jucat, a închis consola și când a deschis-o nu a mai mers. Se gândește sa nu fie problema de la hardware

18. #438 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Quote Originally Posted by alexxx02 View Post
    Va salut. Am un prieten ce deține un PS5 varianta A-Chasis. De obicei el juca cu cablul lan conectat în consola. În seara asta a observat ca nu mai funcționează netul, a scos cablul si a încercat pe wi-fi și totul a fost ok. Apoi a probat cablul la laptop și a funcționat (deci exclus probleme cu cablul), apoi a băgat cablul la loc în PS5 și aceeași problema, nu se conectează. Primește eroarea "CE109503-8 - Nu se poate obține o adresa IP în limita de timp". Ceva păreri? A mai întâmpinat cineva problema asta? Exista o rezolvare? Mulțumesc anticipat
    Salut! Am avut si eu recent o problema similara insa pe wireless. Efectiv PS5 spunea ca nu vede routerul, de fapt ii cazuse placa de retea wifi. I-am dat revenire la setarile din fabrica si am rezolvat problema. Sa incerce poate se rezolva.

19. #439 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Mulțumesc pentru info. Ii voi transmite. Acum ii spune ca nu exista cablu lan conectat la consola

20. #440 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Controllerul meu sacadeaza sprintul doar in Doom Eternal din ce am observat (in RE7 si Destiny 100% nu face asa). Am vazut ca si altii au problema asta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 29 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 ... LastLast