Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 126 of 304 FirstFirst ... 26 76 116 124 125 126 127 128 136 176 226 ... LastLast
Results 2,501 to 2,520 of 6071

Thread: PlayStation Plus

1. #2501 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

2. #2502 SP
    Member legokid220's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Guys, mi-a venit si mie PS4 si vreau sa imi cumpar PS plus. Unde recomandati sa gasesc la un pret mai bun?(site-uri de afara, ro, nu conteaza)
    cdkeys.com au reduceri. si daca le dai like pe facebook iti da un voucher cu minus cateva lire/dolari

3. #2503 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar

4. #2504 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    cdkeys.ro

LE: nu am vazut pagina asta

5. #2505 SP
    Member Inuhanyou's Avatar

6. #2506 SP
    Member larry92's Avatar
    salut , mi-am cumparat acum 1 sapt PS 3 de la Altex , si am vazut ca este free trial pe PSPlus , momentan nu am bani sa cumpar o luna/un an ... si am decis sa incerc trial-ul de 14 zile , spuneti-mi si mie ce date trebuie sa introduc , mentionez ca am cont pe US ...

7. #2507 SP
    Junior Member adytzzz's Avatar
    Eu nu am reusit sa activez trialul,datele de card romanesc nu au functionat.
    cdkeys.com
    intri pe facebokul lor si iti mai fac o reducere de 5%

8. #2508 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by larry92 View Post
    salut , mi-am cumparat acum 1 sapt PS 3 de la Altex , si am vazut ca este free trial pe PSPlus , momentan nu am bani sa cumpar o luna/un an ... si am decis sa incerc trial-ul de 14 zile , spuneti-mi si mie ce date trebuie sa introduc , mentionez ca am cont pe US ...
    Trebuie sa faci cont nou, pe cel vechi nu poti activa 14 zile Plus, apoi sa bagi datele unui card in cont si va merge sa "cumperi" acel trial.

9. #2509 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Merg foarte bine datele de card romanesc, dar adresa trebuie sa fie din US respectiv UK (de unde ai contul).

10. #2510 SP
    Member RobertDinu's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Guys, mi-a venit si mie PS4 si vreau sa imi cumpar PS plus. Unde recomandati sa gasesc la un pret mai bun?(site-uri de afara, ro, nu conteaza)
    Salut, poti cumpara chiar de la mine de pe site Jocuri Console si Gaming Cards la cele mai mici preturi , codurile sunt trimise instant in maxim 5 secunde de la plata prin paypal. SA ma anunti daca ai intrebari,
    Bafta

11. #2511 SP
    Member nutzule's Avatar
    sau poti lua de pe amazon.com

12. #2512 SP
    Member ovydik's Avatar
    Ce credeti va intra la ps plus worms battleground pe ps4 sau merita sa-l cumpar?

13. #2513 SP
    Member Striker09's Avatar
    eu ma gandesc la killzone shadowfall... dar cu siguranta nu are cineva răspunsul

14. #2514 SP
    Member ovydik's Avatar

PlayStation Plus

Kilzone e joc AAA,ma indoiesc sa-l dea prea curand gratis.eu zic sa-l cumperi mai ales ca s-a ieftinit.

15. #2515 SP
    Member akzation's Avatar
    Cred ca il vor baga la PS Plus pe PS4 incurand . Eu zic sa mai astepti si luna urmatoare sa vezi daca o sa fie , daca il vrei neaparat mai repede atunci ai putea sa il cumperi , dar eu zic ca va fi la PS Plus sigur(mai devreme sau mai tarziu).

16. #2516 SP
    Member Buyk's Avatar
    Quote Originally Posted by akzation View Post
    Cred ca il vor baga la PS Plus pe PS4 incurand . Eu zic sa mai astepti si luna urmatoare sa vezi daca o sa fie , daca il vrei neaparat mai repede atunci ai putea sa il cumperi , dar eu zic ca va fi la PS Plus sigur(mai devreme sau mai tarziu).
    Ma indoiesc ca o sa il bage la PS + prea curand este un joc exclusive PS4, mai degraba as vedea un AC IV.

17. #2517 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    DriveClub, Knack iar anul viitor vom vedea cel mai probabil si KSF.

PS: sfârșitul anului o sa aducă si jocuri mai bune pe PS4. Nu vorbesc sa nu adorm, am postat mai demult o știre pe care nimeni nu a citit-o

PPS am mai spus si anul trecut ca urmează in 2014 store PS in România iar unii mi-au spus ca arunc gogoși

18. #2518 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Cred ca o sa fie dat Killzone la PS+ in momentul in care o sa fie disponibile toate DLC-urile din Season Pass, pentru a stimula vanzarile acestora. Cand primesti jocul "gratis" iti vine mai usor sa dai banii pe DLC-uri.

19. #2519 SP
    Member legokid220's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    DriveClub, Knack iar anul viitor vom vedea cel mai probabil si KSF.

PS: sfârșitul anului o sa aducă si jocuri mai bune pe PS4. Nu vorbesc sa nu adorm, am postat mai demult o știre pe care nimeni nu a citit-o

PPS am mai spus si anul trecut ca urmează in 2014 store PS in România iar unii mi-au spus ca arunc gogoși
    Atunci daca esti un bun prezicator spune ! se alege praful de ps+ pe ps4? trebuie doar sony sa scape de ps3 in maxim 1 an si apoi fac ravagii, ne impun ce vor ei . (zic si eu sa nu adorm..... sau cine stie !! )

20. #2520 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu e vorba ca sunt prezicator, am si eu prieteni care aud de la alti prieteni lucrători pe la...Sunt si aici pe forum câțiva dar probabil nu au voie sa vorbească

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 126 of 304 FirstFirst ... 26 76 116 124 125 126 127 128 136 176 226 ... LastLast