parca îl ai 100%? , ai jucat sau ai scris comenzi pe twitch![]()
Nu mi-am deschis ONE-ul de aproape 1 luna, pe neogaf vorbesc userii de probleme la downloadul jocurilor gratuite cu Gold. Ati experimentat asa ceva? Si apropos, ce jocuri primim una asta?
Eu n-am avut niciodata probleme cu download-ul jocurilor gratuite pe One. Am inteles ca pe 29 se vor anunta jocurile pe Mai.
Daca nu ai luat inca ce e pe Aprilie, go 4 it, ca avem Pool Nation FX (meh) si Child of Light + Rayman de luna trecuta.
Le poti lua si fara sa deschizi xbox-ul, intrand pe cont online de pe laptop/pc sau tableta/telefon
Mda..iar mizerii... CastleStorm: Definitive Edition e nou, dar nu ma intereseaza.
Xbox Live Games with Gold for May 2015 - Xbox Live's Major Nelson
Personal nu cred ca este nimeni pe forum care sta in jocurile oferite de ei pe x1 insa tot sunt putin dezamagit.
Nu e vb de "stat in ele", cat sunt un bonus bine venit, in caz ca ofera ceva calumea (cum a fost rayman). Dar sa oferi mizeria aia de biliard 3 luni la rand, urmata de un joc tbs pentru smartphones, e cam penibi. Asta avand in vedere faptul ca ofera Thief (un joc relativ recent lansat) pentru X360 SI care exista si pentru Xbox One. Ar putea sa mai faca si ei o fapta buna si dupa 2-3-5 luni de mizerii, sa ofere un joc de genu asta.
Jocuri ok primite: Rayman, Worms,Child of light, Max the curse of brotherhood (asta nu l-am prins dar l-am cumparat si merita)...nu cred ca am omis nimic
Parca am primit si noi asta (anu trecut), am "castigat" un wallpaper)
Acum nu am nimic pe mail![]()
By RonanN1 in forum Microsoft Xbox One
By iry in forum Microsoft Xbox 360
By eneea in forum Microsoft Xbox 360
By CodrinMarius in forum Microsoft Xbox 360
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks