Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 87 of 171 FirstFirst ... 37 77 85 86 87 88 89 97 137 ... LastLast
Results 1,721 to 1,740 of 3417

Thread: Clubul PlayStation Vita - PS Vita

1. #1721 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Pai nu e asa complicata treaba cu PS+.
    In fiecare luna de cand ti-ai facut abonamentul primesti minim 2 jocuri gratis care le poti juca atat timp cat ti-e activ abonamentul.
    Odata ce-ti expira n-o sa le mai poti juca dar dupa ce il platesti din nou, ele se vor reactiva.

Eu cred ca merita investitia in PS+ si un card de memorie mai serios (minim 16GB) . Iar cu PS+ primesti si reduceri serioase.
    Deci chiar daca nu vei primi la IGC jocurile care ti le doresti, e foarte posibil sa le poti cumpara la un pret mult mai mic.

2. #1722 SP
    Junior Member Americanu20's Avatar
    Voi credeti ca vor aparea la PS + urmatoarele jocuri :

-Call of Duty
    -NFS Most Wanted
    -Fifa Football

Nu de alta dar sincer nu vreau sa dau cateva sute de lei pe jocuri dupa care apar la PS+ si sa ma chinuiesc dupaia sa le vand

Ce jocuri imi recomandati pentru multiplayer ?

3. #1723 SP
    Member bartonn's Avatar
    Quote Originally Posted by Americanu20 View Post
    Voi credeti ca vor aparea la PS + urmatoarele jocuri :

-Call of Duty
    -NFS Most Wanted
    -Fifa Football

Nu de alta dar sincer nu vreau sa dau cateva sute de lei pe jocuri dupa care apar la PS+ si sa ma chinuiesc dupaia sa le vand

Ce jocuri imi recomandati pentru multiplayer ?
    NFS si Call Of Duty nu vor aparea prea curand pe PS+.
    Iar Fifa Football nu cred ca o sa fie pe PS+.

Multiplayer : LBP, Unit 13,MK,Patapon 3,LEGO games,NFS,MotorStorm,PlayStation All-Stars,WipEout 2048(recomand),Rocketbirds(am auzit ca e fain in MP)....ai ce alege

4. #1724 SP
    Member malpraxis06's Avatar
    si eu sunt curios de ce va aparea la PS+ planuiesc sa-mi cumpar MK, apoi Wipeout 2048, si dupa Dungeon Hunter: Alliance

5. #1725 SP
    Cum joc in Co-OP Unit 13 ca nu ma lasa sa apas pe acel buton de ce ? Nu poate intra oricine pe mine sa mi se alature in timpul campaniei?

Online ma lasa sa joc doar cu prieteni care ii am in lista sau si random din lumea intreaga ? Nu am jucat niciodata pe PS VITA Co-op sau online vs alti jucatori de aceea va cer niste indicatii cum sa reusesc sa joc co-op si VS altii

6. #1726 SP
    Member storm89shadow's Avatar
    #Americanu23 si #Malpraxis06 v-am dat friend request . Eu am id shadow89assassin . Ne vedem online

7. #1727 SP
    Asta e o poza leak-uita de vreo 2 luni.
    Pana acum s-a cam adeverit asa ca luna viitoare cred ca vom primi pentru Vita "New Little King's Story" si "When Vikings Attack!" .

8. #1728 SP
    Si ce stii despre cele 2 jocuri care ar urma sa apara? Sunt interesante?

9. #1729 SP
    Nu-s foarte bune dar merita incercate.
    Eu sunt mai entuziasmat pentru Hotline Miami si Spelunky care apar luna asta pe PSN dar si Lone Survivor care se va lansa in august.

10. #1730 SP
    Hotline Miami ti-l recomand cu placere. Eu l-am terminat si cred ca o sa ma reapuc ca mi-am imbunatatit skillul . N-am mai murit atat la un joc... e comparabil cu Dark Souls la capitolul asta. Poate fi considerat un joc dificil dar te prinde.

11. #1731 SP
    Member malpraxis06's Avatar
    eu astept Little Big Planet PS Vita sau Dungeon Hunter Alliance

12. #1732 SP
    Eu astept cu nerabdare Dragon's Crown (Trailer ) - release date 6 August / si Toukiden ( Trailer ) - release date Q4 2013

13. #1733 SP
    Si eu astept Dragon's Crown dar nu are o data de lansare pentru Europe inca. Asta inseamna ca e posibil sa nici nu-l vedem anul acesta .
    Si daca o sa aiba Online Pass nu are rost sa-l importam din US.

14. #1734 SP
    Assassins Creed se merita sa il cumpar ? sau va aparea la PS + ? voi ce spuneti cum este jocul ?

15. #1735 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by Americanu20 View Post
    Assassins Creed se merita sa il cumpar ? sau va aparea la PS + ? voi ce spuneti cum este jocul ?
    Poveste misto, gameplay decent, control praf si plin de bugs.

16. #1736 SP
    Member szabi90's Avatar
    Eu zic ca ii printre cele mai bune jocuri care exista pe Vita , chiar daca are multe buguri , gameplay-ul ramane la fel de interesant , merita achizitionat

17. #1737 SP
    Eu cred ca e foarte probabil sa-l vedem la PS+ in lunile care urmeaza.
    Decizia-ti apartine dar poti sa gasesti jocuri mult mai bune.

18. #1738 SP
    Ok mai astept astazi mi-a venit NFS MW 2 si cu Call of Duty si poimaine imi vine FiFa Football si Little deviants asa ca 1 luna o sa am ce juca cel putin.

Voi ce jocuri mai imi recomandati sa imi cumpar dar care nu vor aparea in curand la PS +

P.S : Americanu23 (Add id) pentru cine vrea sa joace online

Mai intreb inca o data fiindca nu mi-a raspuns nimeni : Cum fac sa joc online ? Si vreau sa joc si Co-op,explicati-mi ce trebuie sa fac .....

19. #1739 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Bad Post

20. #1740 SP
    Member Snookerdog89's Avatar
    Hey guys, voiam sa imi iau luna asta un an de ps + si luna viitoare un card mai incapator, gândindu-ma ca unit13 si ninja gaiden incap la fix pe cardu meu de 4 gb. Dar apoi am gasit asta: http://uk.playstation.com/playstatio...gamecollection

Deci se mai poate descarca gratis si uncharted si gravity rush? Daca da atunci o sa imi trebuiasca acel card mai repede decat anticipasem

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 87 of 171 FirstFirst ... 37 77 85 86 87 88 89 97 137 ... LastLast