Intru diseara cu Toma, ieri eram prins cu Mass Effect 3. Daca ai chef diseara sa joci cu mine si Toma, vedem cum e.
Intru diseara cu Toma, ieri eram prins cu Mass Effect 3. Daca ai chef diseara sa joci cu mine si Toma, vedem cum e.
Din cauza ME3 ziceam si eu, care are puterea sa lase effectu' si sa incerce ceva prafuit si lasat in paragina de ND? (chiar nu ma trage nimic sa schimb discul... acelasi lvl cap, stelutza e facuta, platina la locul ei... 5 mile de cash, nimic de cumparat etc.).
Pff..toata povestea asta imi aduce aminte de primul meu post..serios sa zicem (desi nu prea a fost)..de pe CG. N-am facut altceva decat sa intreb si eu daca pot sa joc cu baietii din ROCG multi la Uncharted 2. N-a durat mult si Rasko m-a luat in primire cu o sete nemaipomenita de sange de novice
![]()
si culmea, tot novice ai ramas. Nu are nimic, you can still call me.. NubuSan!
Acu' serios, imi pare rau ca nu pot schimba putin decorul cu fresh meat, dar chiar imi este sila? - prea dur - de ND.
Caut partener serios pentru survival. Lui Toma trebuie sa ii dau rivaiv din minut in minut si nu mai suport!! Nu ma ajuta cu nimic si ma lasa sa-i omor eu pe toti!! Nu se poate asa ceva...![]()
Nu tu ai zis ca vrei sa ii omori pe toti ca iti place cum striga cand mor ?Vrei sa iti stric placerea sa ai motiv sa bagi mass pe xbox?
Uncharted 3 Multiplayer Live Update
We�ve implemented some live updates to Uncharted 3 multiplayer code. Here�s a list of the changes:
- Changed Mega Bomb kickback from 14 medals to 10 to activate
- Fleet Foot speed levels adjusted
- Increasing the cost of all four paid boosters: Ping and Bargain now cost 100K. Untraceable now costs 35K. Explosive Expert now costs 25K.
- Changed Shotgun kickback cost increased by +2 medals
- Changed Creepy Crawler kickback cost lowered by -1 medal
- Fixed the drop of the Patterned Ring at the end of London Underground to work regularly
mda. 5 luni sa rezolve un bug de kko... WTG. Nu il vand, vreau sa ma joc putin prin ianuarie la anu' cand vor mari lvl cap.
Fleet Foot speed levels adjusted?? Vai de %^$#$, nu erau de ajuns toti disperatii cu G-Mal care te opreste pe loc numai cand auzi sunetul armei....
Oricum Fleet Foot-ul era cam nefolositor impotriva celor cu G-Mal; are un stopping power atat de mare incat cu un singur burst iti anulau complet boosterul. Asa macar, cu viteza de strafe micsorata, poate ai o sansa mai mare sa-i nimeresti.
Daca vrea cineva sa incerce sa luam inelul din London Underground sa ma anunte.
Am incercat azi cateva meciuri sa vad ce modificari a adus ultimul patch. Rog veteranii Koba, Renegade, Toma, Faxiu, Vaga, Boga(ok Boga nu) sa imi spuna daca am dreptate sau nu, dar se pare ca noile schimbari au adus un plus mare pentru stabilitatea jocului. Ce am observat este ca reducerea de viteza a fleetfoot-ului aduce un plus de handicap pentru autistii cu G-Mal. Am castigat multe confruntari 1 vs 1 eu cu M9 fara ROF si celalalt cu G-Mal. Nemaiputand sa faca acel strafe rapid stanga-dreapta, a fost mult mai usor pentru mine sa-i dobor cu M9, chiar de la distante considerabil de mari. Eu zic ca e un mare pas in directia buna pentru echilibrul jocului.
Intr-adevar, e mult mai echilibrat jocul acum, am reinceput sa am constant ratie 2/meci. Eu anticipam asta de cand s-a lansat patchul, dupa cum poti vedea in postul meu anterior:
Daca o sa micsoreze si stopping powerul, aproape ca nu o sa mai aiba nici o sansa G-Mal-ul contra M9 la distanta mica.
Da, ai avut perfecta dreptate acum cateva zile. Eu initial m-am pripit si am fost ingrijorat ca va fi si mai putin echilibrat asa, dar m-am inselat clar. Si eu am inceput sa am ratie de 3 din nou in meciurile de FFA![]()
By OEE in forum Videos
By OEE in forum Videos
By darcangel in forum Console News
Bookmarks