Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 58 of 69 FirstFirst ... 8 48 56 57 58 59 60 68 ... LastLast
Results 1,141 to 1,160 of 1366

Thread: Uncharted 3: Drake's Deception

1. #1141 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Intru diseara cu Toma, ieri eram prins cu Mass Effect 3. Daca ai chef diseara sa joci cu mine si Toma, vedem cum e.

2. #1142 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by Andreirg View Post
    Salutare. Mai sunt pe aici persoane care joaca u3? Nu ne strangem intr-o seara sa jucam niste TDM? parca mi s-a acrit sa mai joc tot cu straini. Cei care ati umplut ultimele pagini ale topicului nu mai serviti u3 multiplayer deloc? chiar mi-ar placea sa joc cu voi, sa le dam niste lectii la strainii ingamfati . Eu joc destul de bine, acum sunt legacy 2 level mic, nu de multa vreme am dat reset. ID-ul meu de PSN este andreirg12
    Nu-i lua in seama pe colegii malitiosi de mai sus, rogu-te. Voi juca eu cu tine in weekend. N-am mai jucat de vreo 2 luni cred si mi-a revenit pofta. Sper ca ai toate DLC-urile Si sper sa ai rabdare cu mine, eu ultima data tin minte ca eram legacy 1

3. #1143 SP
    Member faxiu's Avatar
    Din cauza ME3 ziceam si eu, care are puterea sa lase effectu' si sa incerce ceva prafuit si lasat in paragina de ND? (chiar nu ma trage nimic sa schimb discul... acelasi lvl cap, stelutza e facuta, platina la locul ei... 5 mile de cash, nimic de cumparat etc.).

4. #1144 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by Andreirg View Post
    Salutare. Mai sunt pe aici persoane care joaca u3? Nu ne strangem intr-o seara sa jucam niste TDM? parca mi s-a acrit sa mai joc tot cu straini. Cei care ati umplut ultimele pagini ale topicului nu mai serviti u3 multiplayer deloc? chiar mi-ar placea sa joc cu voi, sa le dam niste lectii la strainii ingamfati . Eu joc destul de bine, acum sunt legacy 2 level mic, nu de multa vreme am dat reset. ID-ul meu de PSN este andreirg12
    add JohnnyTrueLove pe PSN, sa ne cunoastem mai bine

5. #1145 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Te am adaugat eu. Bagam diseara dupa 9.

6. #1146 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Pff..toata povestea asta imi aduce aminte de primul meu post..serios sa zicem (desi nu prea a fost )..de pe CG. N-am facut altceva decat sa intreb si eu daca pot sa joc cu baietii din ROCG multi la Uncharted 2. N-a durat mult si Rasko m-a luat in primire cu o sete nemaipomenita de sange de novice

7. #1147 SP
    Member faxiu's Avatar
    si culmea, tot novice ai ramas. Nu are nimic, you can still call me.. NubuSan!
    Acu' serios, imi pare rau ca nu pot schimba putin decorul cu fresh meat, dar chiar imi este sila? - prea dur - de ND.

8. #1148 SP
    Caut partener serios pentru survival. Lui Toma trebuie sa ii dau rivaiv din minut in minut si nu mai suport!! Nu ma ajuta cu nimic si ma lasa sa-i omor eu pe toti!! Nu se poate asa ceva...

9. #1149 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Nu tu ai zis ca vrei sa ii omori pe toti ca iti place cum striga cand mor ? Vrei sa iti stric placerea sa ai motiv sa bagi mass pe xbox?

10. #1150 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Harta Graveyard din urmatorul Map Pack:
    Attached Images Attached Images 6997981669_ae03f3501c_o.jpg 6997981591_37cc7e22e4_o.jpg 6851856990_4f3b143470_o.jpg 6997981491_af9ea41220_o.jpg

11. #1151 SP
    Holly molly!!!!

12. #1152 SP
    Uncharted 3 Multiplayer Live Update

We�ve implemented some live updates to Uncharted 3 multiplayer code. Here�s a list of the changes:

- Changed Mega Bomb kickback from 14 medals to 10 to activate
    - Fleet Foot speed levels adjusted
    - Increasing the cost of all four paid boosters: Ping and Bargain now cost 100K. Untraceable now costs 35K. Explosive Expert now costs 25K.
    - Changed Shotgun kickback cost increased by +2 medals
    - Changed Creepy Crawler kickback cost lowered by -1 medal
    - Fixed the drop of the Patterned Ring at the end of London Underground to work regularly

13. #1153 SP
    Member faxiu's Avatar
    mda. 5 luni sa rezolve un bug de kko... WTG. Nu il vand, vreau sa ma joc putin prin ianuarie la anu' cand vor mari lvl cap.

14. #1154 SP
    Fleet Foot speed levels adjusted?? Vai de %^$#$, nu erau de ajuns toti disperatii cu G-Mal care te opreste pe loc numai cand auzi sunetul armei....

15. #1155 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Fleet Foot speed levels adjusted?? Vai de %^$#$, nu erau de ajuns toti disperatii cu G-Mal care te opreste pe loc numai cand auzi sunetul armei....
    Oricum Fleet Foot-ul era cam nefolositor impotriva celor cu G-Mal; are un stopping power atat de mare incat cu un singur burst iti anulau complet boosterul. Asa macar, cu viteza de strafe micsorata, poate ai o sansa mai mare sa-i nimeresti.

Daca vrea cineva sa incerce sa luam inelul din London Underground sa ma anunte.

16. #1156 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Say what,level cap increased,no...o well, back to ME3

17. #1157 SP
    Am incercat azi cateva meciuri sa vad ce modificari a adus ultimul patch. Rog veteranii Koba, Renegade, Toma, Faxiu, Vaga, Boga(ok Boga nu ) sa imi spuna daca am dreptate sau nu, dar se pare ca noile schimbari au adus un plus mare pentru stabilitatea jocului. Ce am observat este ca reducerea de viteza a fleetfoot-ului aduce un plus de handicap pentru autistii cu G-Mal. Am castigat multe confruntari 1 vs 1 eu cu M9 fara ROF si celalalt cu G-Mal. Nemaiputand sa faca acel strafe rapid stanga-dreapta, a fost mult mai usor pentru mine sa-i dobor cu M9, chiar de la distante considerabil de mari. Eu zic ca e un mare pas in directia buna pentru echilibrul jocului.

18. #1158 SP
    Intr-adevar, e mult mai echilibrat jocul acum, am reinceput sa am constant ratie 2/meci. Eu anticipam asta de cand s-a lansat patchul, dupa cum poti vedea in postul meu anterior:

Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Oricum Fleet Foot-ul era cam nefolositor impotriva celor cu G-Mal; are un stopping power atat de mare incat cu un singur burst iti anulau complet boosterul. Asa macar, cu viteza de strafe micsorata, poate ai o sansa mai mare sa-i nimeresti.
    Daca o sa micsoreze si stopping powerul, aproape ca nu o sa mai aiba nici o sansa G-Mal-ul contra M9 la distanta mica.

19. #1159 SP
    Da, ai avut perfecta dreptate acum cateva zile. Eu initial m-am pripit si am fost ingrijorat ca va fi si mai putin echilibrat asa, dar m-am inselat clar. Si eu am inceput sa am ratie de 3 din nou in meciurile de FFA

20. #1160 SP
    Member justamodel's Avatar
    Camp less! kk?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 58 of 69 FirstFirst ... 8 48 56 57 58 59 60 68 ... LastLast