Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 642 of 1174 FirstFirst ... 142 542 592 632 640 641 642 643 644 652 692 742 1142 ... LastLast
Results 12,821 to 12,840 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #12821 SP
    Member viezure's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    vad ca v-ati distrat astazi...

si ca sa nu fiu off-topic... Sony's PSN regional breakdown, by the numbers | Joystiq
    Stai putin sa inteleg. Adica bulgarii au de 2 ori mai multi useri decat noi?

2. #12822 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Cred ca e vorba de conturi, nu neaparat de useri. Eu nu am cont de Romania

3. #12823 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    si de ex daca iau DLC-ul ptr Killzone 3...odata ce expira cele 30 de zile nu-l voi mai putea folosi ?

4. #12824 SP
    Member viezure's Avatar
    DACA NU E PRIMIT GRATIS DE LA PSN CA SI JOC FULL, atunci iti ramane.

5. #12825 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Hmmm bate ylod la usa si as vrea sa stiu daca se pot pune toate salvarile si datele de pe PS3 pe un stick sau hard extern ca sa le pot baga in altul cand va fi nevoie... si daca da, ce pun mai exact?
    ce model de PS3 ai ?

6. #12826 SP
    Member MSlv's Avatar
    nu stiu care parte e mai proasta, ca au bulgari peste 2x conturi fata de romania sau ca avem doar 30.000 si un pic de conturi... macar suntem peste unguri.

stie cineva cate din tarile cu maxim 5 cifre au si Store?

p.s. felicitari celor care nu au cont de Romania, in ritmul asta o sa primim ceva la sf�ntu-asteapta...

7. #12827 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Ai sa razi insa nu se calculeaza asa - calculul corect este

populatia tarii impartit la numarul de contui psn => procentul real semnificativ

in cazul maltei de ex -> 1 din 24 locuitori are PSN
    in cazul Romaniai -> 1 din 659 locuitori are PSN
    in cazul Bulgariei -> 1 din 95 locutori are PSN (deci s-ar putea la update sa vedem PSN in bulgareste nu in romaneste) - deci cu aproximatie de 6 ori mai multi bulgari (au conturi PSN - decat romani) ca sa fie corecta afirmatia in care cei de mai sus comparau populatia / conturile PSN.

Va las sa va distrati gasind tara cu cea mai mare comunitate PSN (eu am gasit una misto -> Olanda - 1 din 10 locuitori au conturi PSN adica similar cu USA, ochiometric anglia pare campionul cu 1 din 7 locuitori, adica "gandit la rece" 1 din 2 familii din acesta tara foloseste PSN - evident este tras de par un pic, dar ... mi se pare incredibil)

8. #12828 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Incetati cu prostiile, nu o sa avem noi PS store in Romania nici daca facem fiecare cate 3 conturi pe Ro. Atata timp cat la noi majoritatea nu isi permit mai mult de 1 joc pe luna iar pirateria e in floare nu vedem nimic. Cardurile valorice PSN sunt mai ieftine si dupa cele intamplate in ultimul timp pot spune ca sunt singura solutie pentru siguranta.

9. #12829 SP
    Member Razielim's Avatar
    Numarul de console vandute in Romania e mult mai mare cu siguranta, insa cei conectati la internet nu sunt foarte multi......maiales ca majoritatea au conturi de UK pntru Store.

Recunoc ca eu am fost naiv, si acum joc pe contul de Romania......mi l-am creat dupa ce am cumparat PS3 in ziua lansarii in EU, in speranta ca lipsa store-ului e doar o chestiune temprara......iaca-ta ca dupa 4 ani tot no PSStore Romania

Si ca sa revin: umai eu am 4 amici care au PS3 si nu stiu ce inseamna sa te joci online.....asta cred ca e un paradox, avand in vedere ca suntem pe locul trei pe glob la viteza internetului.

Cu siguranta nu sunt relevanti amici mei, dar daca e sa analizez de ce nu ii intereseaza sa se joace online e ca pentru ei PS3-ul e un PS2 cu grafica mai avansata, nu mai au nevoie si de multiplay-er.
    De mentionat ar fi ca doar unul dintre cei patru nu are un abonament de internet, restul mai bine cumpara un Rachet and Clanck sau un Prince of Persia, decat sa isi i-a un router.

---------- Post added 02-05-2011 at 05:13 AM ----------

A! si legat de tarile care au Store, cred ca criteriul principal e numarul de "abonati" si aici nu ma refer doar la cei cu cont de RO, ci cred ca Sony pe baza IP-ului pot contoriza useri dintr-o tara isa la mijloc sunt si alte criterii mai putin ortodoxe de genul tara de categoriia a treia cu care suntem catalogati de multe ori, afirmatie care din start e discriminatorie.

Din cate stiu din zona EU ultimele admise pentru Store au fost Grecia(dupa petitia aia sustinuta) impreuna cu Polonia, acum mai mult de un an.

Intrebarea e cati utilizatori aveau cand au fost admise? Sau mai bine spus cati cumparatori aveau? si cred ca cumparatori fac diferenta, cu toate ca e discriminare ca in momentul in care cumperi un aparat sa nu beneficiezi de aceliasi servicii ca toti ceilalti "eligibili".

10. #12830 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Nu stiu daca e vorba aici doar de numarul de utilizatori si sunt convins ca SONY poate contoriza cati utilizatori din Romania sunt logati pe alte zone.

Insa era vorba doar de o analogie la ce s-a scris mai sus, vis-a-vis de bulgaria care are de 2 ori mai multe conturi de PSN, corect insa la o populatie de 3 ori mai mica - chiar si asa rezulta de 6 ori mai mult interes pentru PSN/SONY din partea Bulgarilor, care nici ei n-au store (sau cel putin nu aveau pana nu demult)

Eu sunt chiar pasionat de evolutia pietei consolistice in Romania si de la zero barat ea parca a prins un pic de avant (cu lansarea oficiala Wii si PS3, posibil si anumite versiuni PSP insa au trecut neobservate) Atata vreme cat in Romania nu o sa exista VENITURI care sa ne permita acest lux (pentru ca este un tip de lux) nu vom avea nici store, nici live, nici lansari/concerte de muzica si nici servicii de filme la cerere. Aici nu tine de mentalitate, voi ce credeti ca strainii nu ar pirata pana n-ar mai putea, insa e vorba de comoditate, de ce sa pirateze cand isi permiti sa isi cumpere si "ii inalta" moral. Domne eu nu piratez eu cumpar originale. Evident ca aceasta mentalitate este "speculata" de marketingul companiilor, insa un joc nu mai este ce era, nu mai este suficient ca 2 pusti intr'un garaj sa programeze un joc si gata, acum este nevoie de licente, avize etc (toate costa bani) poti avea tu mama lui de joc daca nu stie nimeni de el si n-ai cum sa-l promovezi e mort si ingropat din start, oricum discutia a deviat iar spre "pirateria vs" asa ca hai sa ne oprim.

Aici e vorba despre PSN / Sony si Playstation.

Eu inca nu m-am culcat astept sa dea drumu la PSN sa fiu primu online .. muahahahahha

11. #12831 SP
    Member MSlv's Avatar
    nici eu nu m-am culcat si nu voi adormi prea curand, am de lucru la un proiect pentru facultate

ca sa se mai duca din amaraciune, sariti pe un cod de 10% reducere la thehut.com:

Your Unique Code is: 1056-LCGR-7TCV

p.s. sper ca e cod universal, nelegat de vreun cont.

12. #12832 SP
    Quote Originally Posted by MSlv View Post
    nu stiu care parte e mai proasta, ca au bulgari peste 2x conturi fata de romania sau ca avem doar 30.000 si un pic de conturi... macar suntem peste unguri.

stie cineva cate din tarile cu maxim 5 cifre au si Store?

p.s. felicitari celor care nu au cont de Romania, in ritmul asta o sa primim ceva la sf�ntu-asteapta...
    Exact de asta nu o să primești tu ''ceva''-uri, pentru că nu toți posesorii de PS3-uri de la noi nu au conturi de Rom�nia. Pentru că acel cont de Rom�nia te satisface pe tine vizual și experiența de joc e net superioară față de conturile antice din alte țări. Pentru că toți din Romania au conturi de UK si US, nu contează, important e că nu au conturi de Romania și nu primești tu ''ceva''-uri. Asta e musai. Să navighezi printre enșpe mii de conturi și contulețe și oricum c�nd �ți cumperi un joc tot trebuie să te loghezi și pe contul de UK (sau US) pentru a downloada dlc-ul. Exact de asta nu avem store in Rom�nia. Bine că am rezolvat misterul. Măcar suntem peste unguri.
    PS: C�nd PSN-ul �și revine să verifice cineva dacă id-ul ''gheorghe_funar4ever'' e luat. Mulțumesc.

13. #12833 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu cred ca daca toti care au PS3 ar avea macar un cont de RO cifrele ar arata altfel. Acum aproape 4 ani cand mi-am luat consola nu stiam cum sta treaba cu PS Store. Mi-am facut cont de RO si am ramas cu el. Mi-am facut apoi unul si de US ca sa am acces la Store. Folosesc contul de RO mereu iar cel de US doar pentru Store. Daca pe lista aia sunt 32k de useri care au cont pe RO cred ca am ajunge la un 50k fara probleme daca toti ar avea un cont si de RO. Diferenta dintre noi si bulgari este chiar mare si nu m-as fi asteptat la asa o diferenta avand in vedere ca ei sunt o tara mai mica cu populatie mai mica. Oricum PS Store o sa vedem la "sf�ntu-asteapta", si noi si bulgarii

14. #12834 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Hmmm bate ylod la usa si as vrea sa stiu daca se pot pune toate salvarile si datele de pe PS3 pe un stick sau hard extern ca sa le pot baga in altul cand va fi nevoie... si daca da, ce pun mai exact?
    Dar de ce zici asta? Ai freeze-uri sau?

15. #12835 SP
    Member emanuel's Avatar
    culmea ca si Luxemburg are mai multi useri decat noi - si LUxemburg are o populatie de 300000 oameni
    oricum, nici eu nu am cont de ro. -am de uk. Sincer nu vad rostul unui cont de ro. ata timp cat nu am acces la store si restu - sa il am asa, doar din patriotism ?

16. #12836 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Ca sa fiu sigur eu mi-am scos banii de pe card.
    Attached Images Attached Images 205m-drug-money.jpg

17. #12837 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by emanuel View Post
    culmea ca si Luxemburg are mai multi useri decat noi - si LUxemburg are o populatie de 300000 oameni
    oricum, nici eu nu am cont de ro. -am de uk. Sincer nu vad rostul unui cont de ro. ata timp cat nu am acces la store si restu - sa il am asa, doar din patriotism ?
    Nu din patriotism. Daca toti ar avea cont de RO, ar exista mai multe conturi de RO, iar in cazul in care SONY ar decide sa isi extinda serviciul de PS Store, Romania ar sta mai bine in clasamentul candidatilor pentru acest serviciu. Nu e vorba de patriotism. Noi avem petitii, dam mail-uri catre SONY si ne plangem ca nu avem Store, dar sunt multi altii care o sa aiba Store inaintea noastra.

18. #12838 SP
    Member emanuel's Avatar
    da man, dar am deja un cont de uk si unul de us, sa imi mai fac inca un cont pe care oricum nu il voi folosi doar in speranta ca cei de la Sony se vor indura si vor deschide psn store in Ro ? eu un cerc vicios, dar nici nu stiu daca intr-adevar nr de conturi influenteaza decizia Sony - s-ar putea camai importante sa fie vanzarile de ex. (sunt curios daca exista statistici despre nr. de console vandute in Romania.)

19. #12839 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    S-ar putea sa ai dreptate. Dar pe ei ii intereseaza cati useri sunt activi online pentru serviciul asta, nu cati au cumparat console. La noi in tara cel putin, desi PS3 s-a vandut foarte bine, sunt multi care nu intra online, nu au conturi s.a.m.d. Pe ei ii intereseaza utilizatorii de online mai mult decat numarul de console vandute.

20. #12840 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    S-ar putea sa ai dreptate.Dar pe ei ii intereseaza cati useri sunt activi online pentru serviciul asta, nu cati au cumparat console. La noi in tara cel putin, desi PS3 s-a vandut foarte bine, sunt multi care nu intra online, nu au conturi s.a.m.d. Pe ei ii intereseaza utilizatorii de online mai mult decat numarul de console vandute.
    De unde stii asta? Au lansat un comunicat de presa zicand acest lucru? Sunt doar curios.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.