Confirm si eu. PlayStation Network este online!![]()
Ai fost/n-ai fost primul, nu conteaza. Astea-s mizilicuri. Ce e mai important e ca in sfarsit a revenit.
Sa vedeti ce greu o sa treaca maine scoala, habar n-aveti cat de greu o sa treaca alea 7 ore. Pentru mine a revenit in cel mai prost moment, marti am teza.
Edit: Viezure, avatarul tau a facut melodia si mai interesanta.
Confirm ! PSN online. Dar am o problema. Am cont de RO, am primit mail sa schimb parola si cand vreau sa o schimb imi zice ca PlaystationStore is not available in the selected country.
A mai patit cineva ?!
Pot confirma faptul ca trofeele facute in perioada offline s-au sincronizat fara probleme, la fel si la cele care s-au resetat.
L.E. Pe contul de UK m-a lasat sa schimb parola direct de pe consola dar pe cel de RO, care e principal nu pot sa fac nimic.
and now is down
Mi-am schimbat parola cand m-am logat iar acum zice iar The Service is currently undergoing maintenace.
Am intrat pe consola, am schimbat parola, un sync la trofee si am inchis totul. Rupt de oboseala, poate maine o sa joc putin Black Ops.
Astept PS Store momentan, codul de 50� asteapta cu nerabdare sa fie folosit.![]()
Mda, mie imi zice:
Ideas?PlayStation�Store is not available in the selected country or region.
Eu am schimbat parola pe amble conturi dar imi da time out, atat pe Uk cat si pe US. calmeaza-te Remus, calmeaza-te...
Bookmarks