confirm, eu joc ocazional conectand ps3-ul la tv samsung au7121 de 148 cm...de la 2-2,5 m imaginea e chiar decenta.
confirm, eu joc ocazional conectand ps3-ul la tv samsung au7121 de 148 cm...de la 2-2,5 m imaginea e chiar decenta.
Am niste probleme cu incarcatul manetelor originale, poate ma poate ajuta cineva.
Conectez maneta la consola si in cel mai bun caz se incarca vreo 10-15 secunde daca am resetat-o prin butonasul mic din spate, in rest nu se incarca deloc. Se poate folosi conectata prin cablu dar si atunci mai patesc sa se deconecteze. Nici la PC nu se incarca.
Cablurile sunt niste mini usb chinezesti normale, am citit pe forumuri ca cele originale au ceva chestii in plus care face sa se incarce controllerul, din pacate nu gasesc nicaieri cabluri original sau charging docks pentru dualshock 3.
Ati mai avut careva problema asta sau aveti vreun sfat?
Observ pe Store-ul US niste jocuri Full Game Trials insa doar cu PS+ . Oare mai functioneaza asa ceva ? Mai exista trial pentru conturi noi la PS+ sau te baga direct pe abonament ?
DF retro marathon: PlayStation 3 - every "full HD" game tested:
This compilation video compiles three DF Retro episodes into a single, 197 minute marathon. It's the biggest Digital Foundry video we've ever made.
Bookmarks