Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1125 of 1174 FirstFirst ... 125 625 1025 1075 1115 1123 1124 1125 1126 1127 1135 ... LastLast
Results 22,481 to 22,500 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #22481 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Arunca o privire pe cuponul de unde ai luat codul, si ia vezi de cand devine valabil.

2. #22482 SP
    Member AndreiChirita's Avatar
    Quote Originally Posted by paulone View Post
    salut baieti, va rog lamuriti-ma si pe mine cu o chestier....mi-am cumparat wolfensein new order si are un cod pt.Doom Beta....ce fac cu acel code?
    l-am introdus in PSN si nu s-a intamplat nimic...nu pricep trebuia sa se descarce ceva sau cum?
    Ti-a dat eroare sau s-a activat cu succes? Acel cod iti ofera acces la Doom Beta. Momentan, nu s-a anuntat cand se va desfasura acest Beta. Iti recomand sa vizitezi site-ul Wolfenstein: The New Order si sa te inscrii la Newsletter, asa vei stii cand va incepe...

3. #22483 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Quote Originally Posted by Drag05azs View Post
    Revin cu alta problema in legatura cu Ps+.
    Pe consola mea am 3 conturi (sa le spunem A,B,C) A -RO,B-UK Ps+ , C-US. Contul B l-am bagat pe alta consola dar nu pot descarca decat cu dezactivarea contului de pe prima consola si activarea acestuia pe cea de-a doua. Intrebarea e daca pot folosi contul de ps+ pe cele doua console fara a activa/dezactiva una din ele?
    Poţi folosi plus-ul în felul următor:

Pe o altă consolă fără să o activezi doar dacă joci cu user-ul pe are ai plus, în cazul tău B-UK.

Cu alt user doar dacă activezi consola cu user-ul de B-UK.

4. #22484 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    Pai asta am facut , am bagat userul B pe a doua consola si de pe el am incercat sa fac download..sau te referi la consola initiala ? Eu joc pe contul de RO , cel de UK doar pt download.
    Sa inteleg ca daca sterg contul A,C si folosesc doar B-ul va merge fara activare pe a doua consola (acolo fiind singurul cont)?

5. #22485 SP
    Dacă ai deja două console activate şi vrei să descarci pe o a 3-a, nu merge.

6. #22486 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    E vorba de doua console, mi s-a parut ciudat ca mi-a cerut activare la cea de-a doua, aveam impresia ca ps+-ul merge pe 2 console

7. #22487 SP
    Member paulone's Avatar
    Quote Originally Posted by AndreiChirita View Post
    Ti-a dat eroare sau s-a activat cu succes? Acel cod iti ofera acces la Doom Beta. Momentan, nu s-a anuntat cand se va desfasura acest Beta. Iti recomand sa vizitezi site-ul Wolfenstein: The New Order si sa te inscrii la Newsletter, asa vei stii cand va incepe...
    multumesc, codul s-a activat cu success dar n-am fost atent de cand va fi valabil

8. #22488 SP
    Member colossus's Avatar
    Mi s-a stricat cablul de alimentare (2.5A 250 V)original de la PS3 ,si vreau sa-mi cumpar unul nou. Are ceva daca il iau din comert (Altex de ex.)? Trebuie sa ma uit la ceva anume ?

9. #22489 SP
    Este doar un cablu, probabil diferă calitatea, să te uiţi la mufe atâta tot.

10. #22490 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Nu, daca e vreo diferenta, e doar in bine, materialele folosite in masa fiind mai proaste in general, indiferent ca e Sony sau Apple sau orice alta firma.

11. #22491 SP
    Am cumpărat nino kuni de pe store, e frumos jocul ?

12. #22492 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Vezi ca avem review pe forum

13. #22493 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Am cumpărat nino kuni de pe store, e frumos jocul ?
    Pure gold

14. #22494 SP
    Member paulone's Avatar
    am un PS3 slim de 120gb de vreo 4 ani timp in care a functionat perfect....in ultima vreme mi-a dat vreo 3-4 freez-uri din senin(imaginea ramane inghetata)
    e un semn de mai rau? ce trebuie sa-I fac?

15. #22495 SP
    Quote Originally Posted by paulone View Post
    am un PS3 slim de 120gb de vreo 4 ani timp in care a functionat perfect....in ultima vreme mi-a dat vreo 3-4 freez-uri din senin(imaginea ramane inghetata)
    e un semn de mai rau? ce trebuie sa-I fac?
    http://community.eu.playstation.com/.../td-p/11760549

16. #22496 SP
    Member paulone's Avatar
    merci dar freez-urile la mine au loc doar la jocuri, nimic legat de file corupte sau altceva....
    l-am desfacut si I-am tras un spray cu aer, sa vedem cum se comporta in continuare....

17. #22497 SP
    Păi şi despre ce este vb !? Încearcă şi vezi cum se comportă.

18. #22498 SP
    Member florent's Avatar
    merci dar freez-urile la mine au loc doar la jocuri, nimic legat de file corupte sau altceva
    O parte din sistemul de operare al consolei PS3 se afla pe hard , daca HDD-ul are bad-uri intr-o anumita zona consola poate avea freeze-uri .

19. #22499 SP
    Member paulone's Avatar
    Quote Originally Posted by florent View Post
    O parte din sistemul de operare al consolei PS3 se afla pe hard , daca HDD-ul are bad-uri intr-o anumita zona consola poate avea freeze-uri .
    oricum vreau sa schimb hdd-ul fiindca asta de 120 e aproape plin....
    preventiv I-am dat si cu sprayul cu aer sa mai scot praful din el, momentan merge ok sa speram ca freez-ul nu mai apare....

20. #22500 SP
    Member enemigo's Avatar
    Am si eu o nedumerire legata de garantia unei console PS3 Superlim. Certificatul de garantie este de la Emag, in partea stanga este descriere produsului, iar in partea dreapta este S/N (probabil al produsului). E ciudat ca S/N care apare pe garantie nu coincide cu Serial de pe consola (in spate, banda alba cu codul de bare). Cel de pe garantie e si mai scurt. Aveti careva consola PS3 cu garantie Emag? Puteti eventual verifica? Multumesc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.